- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Zjadłam 2 śniadanko i teraz kawka a potem tez zabiorę się za pranie mam płyny Lovella do prania i ruszam tak jak paulinka2202 .
tysiiak nie no oczywiście że nie ma co kisić Kubusia ja też jestem za tym aby być jak najwięcej na dwórku a tym bardziej z dzieciaczkiem
Jasne bezpieczeństwo najważniejsze A te place zabaw to mają wiele do życzenia, mogliby trochę pomyśleć o tych maluszkach żeby były kolorowe i bezpieczne , ogrodzone itp. Dobrze jak Kubuś lubi place zabaw
To miłej zabawy
AgusiaKRK to czekamy na Frania porosimy fotkę jak już jest w swoim królestwie
Ale super nawet nie wiesz jak dobre wieści nam tu piszesz Bardzo się cieszę że już będziecie w domku
A kącik mega superowy i napis F R A N I O piękny
Rewelacja
agge szkoda że ja tak daleko mieszkam bo bym podjechała do Ciebie po troszkę tych czereśni
paulinka2202 w jakim proszku pierzesz ciuszki ? Fajnie ryż z truskawkami mniam
Też mam truskawy
Nie martw się tymi suwaczkami mój też nie działa albo i słabo działa
Idę też poprać i podziałać troszkę
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
7h z Gdańska ehhhh lepiej DHL wyślemy po te czereśnie hihi
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Tysiak fajne portki
Jak mnie wkurza ta pogoda, już chmury nadchodzą. A chciałabym dziś już wszystkie ciuszki wyprać..
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Paulinkaa a ja ważę się na swojej wadze i niestety waga ciągle wzrasta chociaż po sobie tak tego nie widzę. Ważne że mój Synek przytył prawie kilogram bo był malutki a teraz waży prawie 2 kg i jakaś spokojniejsza jestem. Schudnę po porodzie, zawzięta jestem Chociaż po cesarce pewnie będzie trudniej niż po porodzie naturalnym. Ciasto wygląda super, mogę prosić o przepis bo kupiłam dzisiaj 4 kg truskawek.
Agge wczesne masz te czereśnie, moje drzewa mają dużo owocu ale jest jeszcze zielony, pewnie gdzieś za 2 -3 tyg będą dojrzałe. Agge chyba też miałam wczoraj pierwszy skurcz przepowiadający. Ścisnęło mnie nisko w łonie jakby ktoś złapał coś w pięść, nie mogłam się rozprostować, tylko pochyliłam się, trwał może minutkę.
Agusia KRK przepiękne białe łóżeczko, gdybym kupowała to też bym takie wybrała, a że dostanę od siostry to jest w kolorze ciemnego drewna. Też wstawię zdjęcie w przyszłym tygodniu. Kącik frania rewelacja aż mu zazdroszczę.
Agnieszka 1 i jaka decyzja banku, dostaniecie kredyt. Trzymam kciuki
Dzisiaj jest taka pogoda rewelacyjna, wiaterek i ciepło, pranie schnie jak szalone, a w pralce mam już piąte. Większość rzeczy już uprałam, zostały mi kocyki, ręczniki i pieluchy dla dziecka.
Co pierzecie ze swoich rzeczy bo ja oczywiście swoje piżamy oraz swoją pościel też piorę w dziecięcym proszku przynajmniej z początku jak synek jest malutki i delikatny. Czy będziecie miały drugi kosz na brudne rzeczy, jeden wasz a drugi dziecka?
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wyprałam 3/4 kolorowych ciuszków, dziś już chyba więcej nie wypiorę bo nie mam gdzie rozwiesić a tamto jeszcze nie wyschło. Więc zostało mi jeszcze troszkę kolorowych, kupa białego, ręczniki, pieluchy...
- Lena94
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja miłość to moje córki.:)
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale nie widze zadnych postów od załozycielki
Co z Alex sie dzieje, wiecie cos??
Pozdrawiam i cierpliwego wyczekiwania maluszków
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tu bardziej incognito jestem ostatnio, czytam regularnie ale pisze czasami. Dzis 37 tydzien sie zaczal i czekamy z niecierpliwoscia na jakies oznaki ze to juz jestem cala gotowa i juz sie czuje jak bomba zegarowa choziaz czuje ze Lizzy mnie jednak wyprzedzi bo ma prawie tydzien do przodu odemnie.
A jak sie sprawy maja u ciebie?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex to już za momencik ty nam tu pokażesz maleństwo:)
Alergia znów zaczyna mnie męczyć ;( oazy swedza, z nosa leci i kichanie ;( doczytałam że trawy teraz pyla: (
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wkurzyłam się bo napisali mi że koszule które zamówiłam to ich na razie nie ma cholera i gdzie tu szukać może coś się jeszcze uda znaleźć fajnego, dobrze że nie zapłaciłam
I chciałam się wam Pochwalić : będzie na 100% dziewczynka teraz to ja mogę coś fajnego dla laski kupić
Wszystkie żyły w porządku , przepływy też i ogólnie super ekstra tylko że waga wyszła mniejsza niż u tej mojej babeczki 1801g a u mojej 2082g .
Tysiiak tak trawy też pylą i to jak masakrycznie ja kiedys aż miałam inhalator bo jakieś dziadostwo tak pyliło ale już na szczęście jest oki
A u Ciebie widzę że masakra Kuruj się tam
Alex01 to TY jesteś już na wylocie, rozładuneczek lada chwilka kurcze ale czas leci . To czekamy na foto maleństwa
agge jadłam czereśnie hihi nawsuwałam się jak małpa kitu
ewela007 Ty to szalejesz z tym praniem ja pierdziele już 5 no szok Ja też wypiorę staniki piżamkę swoją męża i pościele a tak to nie będę za mocno szaleć niech się przyzwyczaja chociaż troszkę
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Lusek noo to gratuluję córeczki a waga i tak nigdy nie jest taka jak w rzeczywistości, więc nie ma co się przejmować
ja też właśnie wsuwam czereśnie, a wcześniej zjadłam 2 litry lodów!!
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
5 jaj
1 szklanka cukru
cukier waniliowy
2 szklanki mąki
1 szklanka oleju
proszek do pieczenia
Jajka, cukier i cukier waniliowy miksujemy, a potem do mąki dodajemy proszku do pieczenia i wsypujemy na przemian mąkę i olej. Całość wylewamy na blachę układamy truskawki (moim zdaniem najlepsze są małe truskawki przekrojone na pół lepiej się upiecze) 200C 50 min. Choć często ciasto jest gotowe już po 40 min