- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Obiadek się gotuje zakupy zrobione ale jeszcze został koszyk wiklinowy do kupienia i będę miała wsio dla dziadka żeby złożyć prezencik.
zancik wpisz firmę fotelika , model itp i ile gwiazdek bezpieczeństwa posiada tak możne znajdziesz a z tego co widziałam i pamiętam to twój fotelik spełnia tą normę :najnowszej europejskiej normy ECE R44/04, więc myślę że spoko a te gwiazdki bezpieczeństwa to są jakby testy zderzeniowe (czyli jak dany fotelik zachowuje się podczas wypadku itp. jak chroni maluszka i w ogóle). To jak już złożycie furę to wstaw fotki
tysiiiak co Ty znowu na zakupach byłaś ehhh już myślałam że znowu szalałaś hehe NO męża weź pogoń do prasowania hehe niech też ma swój udział w wyprawce hihi dla synka.NO sporo tego masz
paulinka2202 nie chce Cię martwić ale jak taki mocny skurcz Cię złapał to potem są ponaciągane te mięśnie i ścięgna i tak szybko nie przejdzie ale głowa do góry może wieczorem jakoś rozgrzać to miejsce np masaż z oliwką ? Na pewno musisz więcej magnezu jeść to może nie wróci taki skurcz?
No powiem ci że też czasami mi się nie chce i to mega ale mąż wraca z pracy to coś musi być małego ale zawsze
Fajnie że masz obiadek gotowy to zawsze łatwiej ale teraz robię zupkę dyniową i też będzie na kilka dni
Jeszcze trzeba robić TSH jeszcze raz ? no mocz i krew to zawsze prawie ale jeszcze to
zancik buty rewelka czaderskie no fotelik zresztą też bardzo ładnie wygląda a powiedz czy na żywo jak dostałaś to materiał jest fajny ? tzn miły w dotyku itp bo na fotce się właśnie taki wydaje fajny materiał.
Fajnie że wyniki oki no jedź autem z mamą czemu nie chcesz jechać? Boisz się jeździć czy jak ? Ja na razie jeżdżę autkiem ale już w lipcu nie będę bo mówiłam mężowi że trochę ryzyko bo to nie wiadomo kiedy Cię złapie coś i jeszcze wypadek się spowoduje. Ale teraz to śmiało jedź nie pożałujesz tak mi się wydaje. Ja mi sę tak nie chce czasami jechać coś zrobić czy z kimś to potem wychodzi rewelka
agge fajnie że tak mąż twój mówi milutko . A z tą pracą to prawda ehhh cóż trzeba pracować żeby żyć .Niestety nasz kraj to jest masakra. Ale mam nadzieję że teraz dla nas młodych się zmieni na lepsze
paulinka2202 piękny kolorek pokoju i jeszcze do tego białe mebelki super
Hej wy spacerowiczki .... trzymajcie siły na spacerki po urodzeniu hihi a teraz dużo odpoczywajcie a to fakt będzie nam coraz ciężej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
A ginekolog co chodzę prywatnie mówił że przed porodem będzie znowu kupę badań bo chyba niektóre muszą być aktualne do szpitala. Mam tylko nadzieję że ten ginekolog na fundusz da mi skierowania na te wszystkie badania żeby nie robić z własnej kieszeni...
Lusek ooo zupa dyniowa brzmi ciekawie a szczerze mówiąc nigdy nie jadłam
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Lusek pewnie M. by mi pomógł gdyby nie to, że teraz zaczal sie sezon u nich w pracy i jak wychodzi o 5 tak wraca koło 17-18 zje obiad, troche pobawi sie z Kuba i idzie spać a w zasadzie to pada tam gdzie usiądzie więc nie miałabym serca go jeszcze prosić no ale na długi weekend jak nie pojedziemy na domek to go zagonie do jakiś robótek domowych
Kurde byłam w biedronce i oczywiście zapomniałam 2 rzeczy po które głównie szłam
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ostatnio mam taką fazę na kanapki z pasztetem drobiowym, pomidorem i ogórkiem, normalnie ciągle je jem
a w weekend szykuje nam sie kolejna imprezka rodzinna, ma być grill
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
paulinka2202 aaaaaa ja nie widziałam że nie robiłaś TSH ja na samym początku musiałam zrobić wszystkie badania troszkę kasy poszło wtedy ale nic myślałam że znowu. A raczej prywatny gin nie wystawi na NFZ skierowania , chociaż nie wiem jak twoja ale moja nie może i też lipa ale ja znalazłam fajną placówkę w Gdańsku i robię naprawdę za fajną kaskę np.w znanym szpitalu tzn przychodni mocz kosztuje 12 zł a tam 5zł, krew 20zł a tam 10 zł także no jest lepiej a wiadomo zawsze kilka groszy
tysiiak no to szkoda ale nic pracować trzeba a jak wraca to pada podobnie mój więc wiem o co chodzi Ale może w weekend no
oooo jedziesz na domek ale fajowsko zeby tylko pogoda dopisała
agge to podziel się tymi czereśniami ooo fajnie grill mniam mniam my zrobimy w długi weekend
agnieszka1 ja też nie mam zbyt dużo ciuszków tylko trochę na start 56-62 a tych 62 to malusio ale jak coś to się kupi na bieżąco, a tak to jeszcze ktoś doniesie itp.
Chyba z was wszystkich najmniej hehe ale myślę że na start będzie oki
zancik dla Ciebie moto.wp.pl/gid,17580929,title,Test-fotel...,galeriazdjecie.html
Dobrej nocki wszystkim ciężaróweczkom i tym maluszkom w brzusiach
Wyspanej nocki
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wizyta u lekarza ok. Mialam szczegółowe bardzo usg, sprawdzal kości, nerki,serduszko,główkę,nosek itp synek nadal nie zrobil fikołka, jezeli nie zrobi go w ciagu 3tyg to bede juz umawiać sie na cesarkę. Szybko to teraz moze pójść, dziwnie sie troche z tym czuje bo zawsze chcialam rodzic naturalnie no ale zdrowie dziecka ważniejsze i zrobię tak jak powie lekarz.
Co dzis na obiad?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj w nocy myślałam, że umrę przez zgagę Wkońcu znalazłam OSTATNIĄ tabletkę rennie i pomogło mogłam normalnie zasnąć
Ewela to teraz czeka Cię to co najlepsze Odpoczywaj sobie
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj ładna pogoda, a dziś juz się coś chmurzy... zaraz wstaję i zjem śniadanko, chociaż mi niedobrze.. :/
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Lusek dzięki za linka,ale tam nie ma nic o tym foteliku No ja się boje jezdzić autem tzn.akurat w tamtym mieście nigdy nie byłam autem może dlatego ale jakos się odważyłam No w lipcu to ja tez raczej nie wsiadę juz w auto bo to różnie może być Super prezent dla dziadka A co do wózka to materiał jest spoko milutki jedno kolo przysłali z mała dziurką ale napisałam do nich i przeslą mi nowe Wstawie fotke bryki jak tylko będzie złozone albo dzis wieczorem albo jakoś jutro bo nie wiem o której M dzis wróci
Tysiiiak mnie tez tak męczy ta głupia zgaga masakra normalnie
Ewela supcio,że z dzidzia wszystko ok Może jeszcze sie obróci czasem w ostatniej chwili potrafią fiknąć koziołka
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
też się trochę boję jeździć..
na ryż z truskawkami czuję się zaproszona
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Ejjjjjjjj od dzis równe 2 miesiace do terminu
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
zancik juz coraz blizej u mnie dziś do terminu 35-39 dni. Wg OM jutro zaczynam 36 tydzień i 9 miesiąc
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oto móJ Brzuchol
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.