BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 6 miesiąc temu #983791 przez agnieszka1
To ta szwagierka o której pisałam,że ponoć zazdrości mają 37m2 i tak ich 2 + 2 dzieci ona ma termin na koniec sierpnia +pies. Dla mnie tam mieszkać góra z jednym dzieckiem. ale nie wyobrażam jak ona sobie poradzi,bo psa trzeba wyprowadzić i tylko coś to zaraz szczeka i dzieci budzi,szok.

Też nie wiem jak to będzie u nas jak ja wyjdę kto nam pomoże jak starszą będzie trzeba do przedszkola zaprowadzić,ale te osiedle jest oni obok zaraz klatkę mają a teście też w 2 bloku i tak jakby wszyscy w kupie,że zawsze ktoś może choć wstąpić.
Kurka nie dzwonią czy ten rzeczoznawca był nie był chyba nie,bo by dzwonili ehhh i potem znów 2 tyg czekać na decyzję. tak się boję czy jednak dadzą nam ten kredyt :/ już tak się napaliłam.
Dowiaduję się o różne rzeczy agd bo chce dobre i energooszczędne, juz kilka rzeczy wybrałam, nie będę nikogo pytać o zdanie chodzi o rodzinę tylko sama kupię. Musze tylko wymiary znać.
Jest tego pełno to nie kiedyś z jakie 5 sztuk i wybieraj :/ trudny wybór.
Pralkę chyba wybrałam na 7kg wsad myślę,że akurat ni mała ni duża z poborem ilości wody.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #983797 przez agnieszka1
No wiecie co, ja jestem to Was nie ma,nie idzie się z Wami dogadać :P :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #983802 przez zancik
Agnieszka trzymam mocno kciuki żeby wszytko sie udało kurde no nie może być inaczej :) Na pewno ktoś zawsze pomoże :kiss: W ogóle ostatnio to tu taka jakas cisza jest :whistle: :whistle: Musiałam kawe sobie zrobic łeb mnie boli jak cholera :( No Kochana u na s jestem ja M,brat,mama i pies tyle,że ja nie wychodzę z psem bo ja nie będe za nim biegała ogólnie grzeczny pies tylko duzy i czasem mnie wkurza jak się placze pod nogami.

9 lata 6 miesiąc temu #983817 przez agge
zancik fajny wózek, mam chyba bardzo podobny, tylko inne kolory :) www.raf-pol.com.pl/aukcja/foto/kingnowe/nks3.jpg - taki model mam ;)
ja właśnie wróciłam do domu, mam nektarynki i truskawki, ojj uczta będzie :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #983822 przez paulinkaaa2202
Ja też mam truskawki i właśnie je wcinam :D

Ostatnio też jadłam co chwilę lody z owocami z bananami i truskawkami i bitą śmietaną :Dy

No niestety nie jest różowo ja tez mieszkam z rodzicami mimo że wyprowadzałam się od nich już parę razy i nic nie wyszło z tego :/ też widzę że mają nas dość najchętniej chcieliby mieć już ciszę i święty spokój. Ale dobrze że chociaż pozwolili nam mieszkać bo moja mama grzecznie mówić nie przepada za moim M no ale cóż ...

Dzisiaj się wkurzyłam bo nie było prądu dobre 2 godziny i nie mogłam nic zrobić a takie plany miałam sprzątanie, zupa, pranie

9 lata 6 miesiąc temu #983845 przez tysiiiak
haha ja tez kupiłam dziś kilo truskawek :D Widziałam już nawet czereśnie ale 28 zł za kilogram to lekka przesada :P czekam aż stanieją :P :D
Dziś już lepiej się czuję :) byliśmy standardowo w biedronce i na placu zabaw ale nie długo bo chciało mi się siku strasznie :P Pospaliśmy troszkę :P miałam nie spac ale jakoś tak mi się przysnelo :D Kuba śpi nadal a ja odpoczywam :P Zaraz ide obiadek robić ;)
Życzę Wam dziewczyny szybkiej przeprowaszki na swoje :) Ja bardzo dobrze dogaduje się z moimi rodzicami ale jakbym miała z nimi mieszkać to napewno zaraz by były kłótnie i tak jest chyba wszędzie. Jak już się ma swoją rodzinę to lepiej nie mieszać w to rodziców.

9 lata 6 miesiąc temu #983851 przez Lizzy
Tyssiak - u mnie czereśnie były dziś za 16zł.. I stwierdziłam, że nie kupię bo za drogie :ohmy: ALe już się ich nie mogę doczekać :woohoo:

Oj tak - też życzę wszystkim mieszkania na swoim. Mnie czeka pomieszkanie z Teściami pewnie przez tydzień we wrześniu i "już się cieszę".. Także dużo siły życzę tym co nie mieszkają sami..

My dziś byłyśmy w sumie tylko po truskawki i w piaskownicy i też nie długo bo już nie mam siły. Brzuch się stawia, pachwiny już wysiadły.. A jak miałam Młodą wnieść to aż mi się słabo robiło. No ale na szczęście teraz Hania śpi a ja odpoczywam..

9 lata 6 miesiąc temu #983870 przez zancik
Mój M wrócił z pracy i mówi mam coś dla Ciebie patrze a to truskawyyyyyyyyyyy :woohoo: normalnie go wysciskalam jak by mi gwiazdke z nieba dał :laugh: :laugh: :laugh: po 13 sie polozylam i zasnelam nie dawalam sobie rady tak mnie spanie meczylo.

Agge tez sie nad nim zastanawiałam bardzo fajny :) :)

Tysiiiak czeresnie mniam ale rzeczywiscie drogie musimy jeszcze poczekac jak stanieja ;)

Lizzy nie jest łatwo ale co sie zrobi :( :( Wytrzymasz jakos tydzien :kiss: :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983871 przez zancik
Mój M wrócił z pracy i mówi mam coś dla Ciebie patrze a to truskawyyyyyyyyyyy :woohoo: normalnie go wysciskalam jak by mi gwiazdke z nieba dał :laugh: :laugh: :laugh: po 13 sie polozylam i zasnelam nie dawalam sobie rady tak mnie spanie meczylo.

Agge tez sie nad nim zastanawiałam bardzo fajny :) :)

Tysiiiak czeresnie mniam ale rzeczywiscie drogie musimy jeszcze poczekac jak stanieja ;)

Lizzy nie jest łatwo ale co sie zrobi :( :( Wytrzymasz jakos tydzien :kiss: :kiss:

Paulinkaaa zawsze tak jest ze jak czlowiek cos sobie zaplanuje to nie wychodzi :( :(

Lusek halloooo????

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983879 przez agge
U mnie przed domem czereśnie już rosną na drzewie :D
Was tez tak plecy bolą? Ja nie mogę siedzieć, bo po chwili już mnie plecy tak bolą, że szkoda gadać.... :/
Tak w ogóle to w busie mi dzisiaj jakiś chłopak ustąpił miejsca :blink:

9 lata 6 miesiąc temu #983969 przez ewela007
Agge u mnie też w ogrodzie rosną dwa drzewa czereśni (2 rodzaje), codziennie patrze jak rosną coraz większe, później zbieramy wiadrami.

Plecy bolą i mi szczególnie jak w dzień dużo się nachodzę, a jak coś trudniejszego gotuję gdzie się schylam co chwila to wieczór mam bardzo bolesny. Mam w domu piłkę i wtedy wieczorem rozciągam się trochę na niej, jest bardzo wygodnie,, tak więc polecam Wam bardzo. Ja pożyczyłam od koleżanki i ciągle używam.

Mamy piękny nowy dzień, a wieczorem wizyta u lekarza. Trzymajcie kciuki bo wyniki mam trochę średnie.

9 lata 6 miesiąc temu #983981 przez tysiiiak
Witam :)
Mi plecy dokuczają jak się nachodzę albo stoje w niewygodnej pozycji np przy zmywaniu naczyń to koszmar :pinch: ale tak to nie. Bardziej odczuwam żebra :( czasem są aż zdrętwiałe z bólu :(

Ewela trzymam kciuki :kiss:

Ja dziś wypiorę chyba część ciuszków już. I tak muszę je wywalić z miejsca gdzie aktualnie je trzymam więc akurat sobie posegreguje na kolor i białe :)

9 lata 6 miesiąc temu #983986 przez agge
Ewela trzymam kciuki :)
U mnie dziś za oknem słońce, aż w szoku byłam, już zapomniałam jak wygląda :p a ja jeszcze leżę w łóżku i jem śniadanko :)

9 lata 6 miesiąc temu #983987 przez Lusek
Hejko Kochane witam się przed weekendem ;) :)
Wczoraj jak ruszyłam o 6:40 z domku tak o 15 zładowałam(zakupy, badania,prezenty dla taty i dziadka), potem szybki obiad, posegregowałam papiery i na szkołę rodzenia śmigaliśmy żeby odbyć kąpiel noworodka,ubranie w ciuszki, nasmarowanie zawinięcie w pieluchę nawet fajnie było razem z mężem się podzieliliśmy obowiązkami i udało się. :) ;) A potem szybko do Taty na urodzinki ;) na kolacyjkę. Powiem wam że deser moja mama wymyśliła gruszka zapiekana z bananem wszystko polane musem truskawkowym- śmiałam się że jak w Ugotowanych hehe :P ;) NO najważniejsze że było pyszne. Ale wróciliśmy o 22:30 i już brakło mi sił żeby coś napisać.
Aaaaa wynik moczui są oki :cheer: z tego co widzę to brak infekcji bo nie mam leukocytów w moczu ;) :) wyniki spoko ;)
Napisałyście tyle że szok ;) mam nadzieję że nadrobię was :cheer: ;)

zancik jeszcze nie miałam chwili aby odebrać tego wózka, myślę że po weekendzie ;) ale pochwalę się jak tylko go odbiorę :) B) a gwiazdki sprawdź żeby miał chociaż jakąś-głównie chodzi o bezpieczeństwo-żeby się nie rozleciał w drobny mak ;) :)
Ciuszki super dla malutkiej :silly: ;) B)
Gratulacje 31tc a jak wyniki?
Wózek fajniuchny ;) a jak z tym fotelikiem sprawdzałaś czy zamieniłaś na inny ?

ewela007 to u nas tak samo jest ja na 100% nie wiem czy dziewczynka doktorka nie mogła zobaczyć co jest dokładnie i powiedziała że dziewczynka i nawet na USG wpisała , a mój Mąż mówi żebym się nie cieszyła bo nic nie wiadomo no zobaczymy na początku czerwca mam nadzieję że się kurna dowiem :angry: .Gratuluję synka B) :)
NO super że mężuś kupił Ci truskawki hihi ;) mniam mniam :woohoo:
Kurna co za słońce :unsure: a dmuchawy włączone żeby ruszyło w Twoją stronę :P ;)

agge mi też ostatnio lody mega smakują a najbardziej kaktusy albo jakieś rożki :cheer: :)

tysiiak oooo mówisz że było u Ciebie brzydko hymmm, tu u mnie było w miarę :P :) a mieszkamy niedaleko ;)
Oooo to długo Ci zeszło z tym sprzątaniem. Ale przynajmniej jest czyściutko a ja też sprzątam na raty B) ;) :P

paulinka2202 o to pochwal się kolorkiem pokoiku dla córci ;) :) Ja mam USG 3 czerwca ;) Super że mała tak się cieszy na siostrzyczkę hehe. NO moja fasola też szaleje ostro a ostatnio to się wypycha strasznie. Mąż położył rękę na brzusio to co chwilkę wypychała coś innego śmiechowo mu ręka się podnosiła :cheer: . Czasami tak daje czadu że szok :)

agnieszka1 no widzisz są osoby które nie mają dzieci :unsure: i to jest przykre. A dziecko to jest szczęście ;) :) Spokojnie odezwie się ten rzeczoznawca nie martw się oni się nie śpieszą - haha :P jak to się mówi szanują swoją pracę . pomimo że TY czekasz a oni wiesz byle jak najdłużej ale spokojnie cierpliwości i się odezwie.A na tą szwagierkę -lizuskę to się nie patrz,a jak już będziesz nawet wiedzieć co i jak z mieszkankiem to jej na złość nie mów żeby nie sypała do Twojej mamy ;)
Infekcja przejdzie na pewno spokojna głowa Kochana :P :cheer:
Wiesz jeśli chodzi o piersi to mnie sutki jakoś swędzą nie wiem czemu juz nawet zaczęłam smarować kremem bambino i jest lepiej, ale to tylko po myciu dość swędzą myślałam że już może płyn uczula ale kupiłam inny i też tak samo.

Kobitki na pewno będziecie na swoim.Życzę wam z całego serca.Żeby rodzice odwiedzali was nie w kapciach.
Najlepsze relacje są wtedy kiedy się samemu mieszka to prawda tysiiak ma rację. A wam to się na pewno uda . ;) :) POWODZONKA :)

tysiiak no czereśnie też bym zjadła ahhhh mniam ;) :)

Lizzy łojjj Ty jeszcze nosisz Hanię szacunek dla Ciebie :) B) Kurcze uważaj na siebie ;)

zancik Ty niedługo zamienisz się w jedną wielką truskawkę hehe :P jak ich tyle szamiesz :cheer: Wyjdzie wam wszystko nowe mieszkanko dzidzia i na pewno będzie dobrze :) Tylko wiary w siebie. :)

agge miło ze strony chłopaka, że ustąpił mi wczoraj się gość wbił w kolejkę ale już powiem szczerze nie chciałam robić awantury, ludzie go obgadali itp także ja już nie musiałam się wtrącać ;) :) Fajnie że masz czereśnie na na drzewkach ;) :)

ewela007 zdaj relację z wizyty :) no ja piłkę musze kupić ale się wybieram po nią jak sójka za morze hehe :P ;) B)
Mnie plecy bolą kiedy długo stoję np przy kasie albo z kimś gadam itp.

Uffffff dobrnęłam do końca

Teraz jadę po zakupki bo muszę jeszcze dozbierać prezent dla dziadka na 80tkę i coś na obiadek upolować. Będę później
Powiem wam że wczoraj się nalatałam to mnie dziś dupcia i nogi bolą ale cóż, mam nadzieję że dziś szybko wrócę.
Buziaki dla WAS wszystkie i maluszków w brzusiach. :kiss: :silly:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 6 miesiąc temu #983991 przez zancik
U mnie tez ładna pogoda ale niby nadaja opady deszczu :( Fura dla Niuni własnie przyszła ale musze czekac jak M wroci z pracy i zamontuje koła bo ja nie dam rady wyciagnac wozka z tego wielkiego kartonu :( ale fotelik wyciągnełam :) Zastanawiam się czy jechać z mamą do miasta ale autobusem bo samochodem to sie jakos boję sama jechać B) kupila bym koszule i staniki ale obawiam się,że nie dam rady łazić i nie wiem co robić :( Wczoraj kolezanka przyniosła mi matę dla małej i spodnie ciążowe a po Bożym ciele mam jechać do niej przebrać ubranka :)

Lusek nie mogę nigdzie znalezc o tym nosidełku gdzie to szukać?jak by co to mam drugi fotelik :P Miłego imprezowania :) deser mniam mniam też oglądasz ugotownych? :) super,że wyniki maz ok.A ja po wyniki idę dzis ok 12 to napiszę co i jak ;)

Ewela trzymam kciuki i czekamy na relację :kiss:

Agge mnie plecy jak narazie nie bolą właśnie sie dziwie bo na początku mi dokuczały może wtedy mała uciskała własnie na jakis nerw B)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka