- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie w końcu dobra pogoda, od rana świeci słonko i od razu inna motywacja.
Tyssiakk to na prawdę już Ci ciężko, ja to wczoraj zrobiłam ciasto i wafle a później umyłam podłogę na całym piętrze heh, nie jest ze mną tak źle. Ale widzę po sobie że też mogę zrobić coraz mniej, denerwuje mnie to! lubię być samodzielna i sprytnie wszystko zrobić.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Tysiak mi tez już coraz ciężej najgorzej jak mam się schylić i coś podnieść z podłogi tak mnie brzuch wtedy boli. Wczoraj upiekłam karkówkę zjedliśmy dopiero wieczorem poszłam spać jak mnie obudził ból brzucha i było mi strasznie słabo i niedobrze pogoniło mnie do toalety później trochę przeszło ale było mi tak słabo nie wiem dlaczego. Często się kładę i mam helikopter jakbym popiła normalnie
Mój M wczoraj pomalował cały pokój córki fajny kolorek fiolet tylko trochę ciemny ale białe mebelki trochę go rozjaśnią nie malowałam a tym malowaniem byłam zmęczona
jejku muszę pojechać zrobić zakupy posprzątać w tym pokoju a nie mam siły :/
2 czerwca USG III trymestru juz się nie mogę doczekać
Dziewczyny wasze maluszki też tak szaleją w brzuszku? Moja ostatnio przechodzi samą siebie. Ostatnio moja córka przyłożyła ucho i buzię do brzucha i dostała kopniaka była taka szczęśliwa chodzi i cały czas się pyta kiedy ta siostrzyczka się urodzi bo chce ją przytulić i wziąć na ręce takie to słodkie
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Paulinka moja też strasznie szaleje, rano mnie budzi i usnąć nie mogę w nocy też ile razy bym się nie obudziła to się wierci. Nawet teraz nie mogę spokojnie zjeść śniadania bo tak się kręci a ja się aż zginam jak mnie zaboli
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Ewela to dobre skojarzenie miałam z UFO pycha to jest ale niestety byłam w sklepie i juz nie ma
Agge ja niestety nie dostałam w sklepie truskawek ani UFO ale mam jeszcze troche nektarynek a o lodzie zapomniałam nie chce mi sie isc pozniej sie przejde
Paulinkaaa ja to bym nawet nie wiedziała o tej wyprzedazy gdyby nie kolezanka.Fiolet fajny kolor tez miałam kiedyś w pokoju.Moja małą tez tak szaleje czasem sie zastanawiam co ona tam wyprawia tak czasem chulnie że się potrafię wystraszyć
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziękuję za wsparcie
Wczoraj się dowiedziałam,że przedszkolanka już stara się rok i nic aż łzy miała w oczach i mówi,że zazdrości jak ktoś w ciąży i przez przypadek mi powiedziała,że nasza szwagierka też coś nie może,bo to jej koleżanka w sumie się nie zdziwiłam,bo każdy zawsze się pytał,a to jednak przykre jak oni się np starają a nie wychodzi :/ mówiłam dla męża,żeby tylko nikomu ze swojej rodzinki się nie wygadał,bo to jego brat rodzony.
Jego siostra ma 2 synów chciała córkę pewnie,żeby wiedziała,że 3 będzie 100% baba to pewnie by robiła,ale jaka pewność.
Byłam wczoraj na wizycie, wszystko ok,ale mocz hmmmm przez to,że musiałam wszystko szybko i prowadzić dziecko takim deszczem nie podmyłam się i wyszło,że jest bakteria,ale i tak daje opatrunek i wtedy robię siusiu,nic mnie nie boli nie piecze tylko prze mówi,że to może być od tego.
Mam brać urosept i żurawinę różnej postaci. urosept 3x dziennie
Pobrał mi wymaz na paciorkowca. Chciał wizytę za tydzień ja mówię co>? a nie mogę przyjść wyników zobaczyć czy wszystko ok a no dobra to 17czerwca. a nie będę latać co tydzień może i czekać całymi dniami. wczoraj od 12 do po 15 mąż już z pracy odebrał mnie zawieźliśmy zwolnienie i po starszą do żłobka.
Agusia pięknie szybko Wam chłopaczek rośnie, super,że masz dobry pokarm zawsze to taniej,no ale cóż nieraz trzeba przechodzić na butlę,aby tylko dziecko było szczęśliwe.
Kurka nie dzwonią do nas czy był ten rzeczoznawca czy nie. a siostra już mnie dobija pytaniami co z mieszkaniem,pewnie aby później dla matki przekazać kiedy to się wyniesiemy,bo matka nie ma odwagi się mnie zapytać. i takie oto relacje nasze ehh
Macie coś takiego,że Was piersi kłują jak na pokarm? ja już zaczynam mieć i to mnie martwi, w ogóle mam przeczucie,że urodzę wcześniej,może jednak mam tą bakterię i mówił,że to też może być przyczyną.
Będę miała jeszcze usg co się zdziwiłam dla mnie pasuje. i już ci nowi lekarze dają zmieczulenia i robia cesarki. ale ja bym się bała znieczulenia kurka wytrzymałam 2 to i 3 wytrzymam chce czuc co się dzieje
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wiesz jakoś teraz Ci inaczej wizytę ustalają,wtedy miałam umówione po miesiąc,ale pamiętam jak chodziłam prywatnie na nfz to też co 3tyg. ale co do usg to mnie zaskoczył. mi tam pasuje.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrzcie co jest w Kauflandzie może wyciągne wieczorem M www.kaufland.pl/webdatenupload/Pdf/PL/KW...erkatalog/index.html na 22 stronie
A taka to karoce zamówiłam dla naszej księżniczki
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zancik za ile wózek kupiłaś? na olx uważajcie z kupnem. Tylko za pobraniem,ale nie każdy chce albo patrzcie z okolic,aby mów pojechać i zobaczyć. Już raz musiałam iść na policję,ale kasę odzyskałam,laska dziwne miała wytłumaczenie.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa