- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Agusia Krk no cudo poprostu Ucałuj Frania od cioteczek
Agnieszka1 ja zamówiłam w tej aptece żel pod prysznic dzidzius i żel do higieny intymnej dla kobiet w ciazy i po porodzie ja na codzien uzywam żeli to akurat sie przyda a nie drogo za to płaciłam Na pewno Mąz jest zadowolony,że juz bedziecie na swoim nikt nie będzie Wam sie kręcił i przeszkadzał.Ja mam tylko mamę bo tata nie zyje już 8 lat bedzie w grudniu i kontakt z nią mam w miarę kiedys był lepszy ale bardzo sie na niej zawiodłam i od tego czasu jest tak sobie.Dlatego tez chciała bym żeby się udało nam z tym mieszkaniem.
Agge ja ogólnie już od dawno jakoś tak mam przeczucie,że mała ze dwa tyg.wczesniej zechce wyjsc ale to takie głupie złudzenie pewnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Oki dałam zdjęcia na męża tel,bo u mnie coś karta się zepsuła,że jak wkładałam do kompa on mi się wyłącza. Nie są to jakieś mega super zdjęcia,bo i aparat do bani w tel a i szybko robiłam je.
Także oto mam nadzieję nasze nowe gwiazdko
żarówki energooszczędne to plus,bo i nie trzeba żyrandola
kibelek oddzielnie
jak dobrze pamiętam 4krzesła szkoda,ze nie 6 ale plus że zostawia choć
szafa zabudowana na szczęście w ostatnim pokoju to mi w końcu nie będzie wywalać,bo zamknę drzwi
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale mialam wczoraj przygode od 5 popoludniu zaczal bolec mnie brzuch jak na okres caly sie stawial az od 8 do 10 mialam juz skurcze co 5:minut. zadzwonilam na porodowke opisalam objawy ano i ze to juz 3 dziecko kazali mi sie stawic jak najszybciej a co najlepsze wczoraj byly moje urodziny i myslalam ze to ci bedzie prezent pojechalam tam i do 12 trzymali mnie na ktg zrobili badania i sie okazalo ze skurcze za slabe na porodowe a ujscie zamkniete wiec to falszywy alarm. Uf ale mi ulzylo ale teraz zdaje sobie sprawe ze to juz tak blisko ze nigdy nie wiadomo kiedy sie zdarzy. W tym tygodniu zaczynam 36 tydzien wiec z daty porodu na 1 lipiec jest bardzo prawdopodobne ze jednak zostane czerwcowka na szczescie juz w domu czekamt dalej
No dziewczyny niedlugo nasza kolej szykujcie sie
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex no współczuje przeżyć musiałaś się nieźle wystrachać. Dobrze, że możesz w domku czekać W sumie jeszcze chwilka i ciąża donoszona
Ja wogóle nie odczułam, że jest weekend bo M. wczoraj po pracy pojechał na fuchę i dziś był dokończyć. Za to dostał dwie fajne komody dla Kacperka więc odejdzie nam wydatek tylko jest jeden mały problem Komody kolorystycznie wogóle nie pasują do ledwo co pomalowanych ścian ściany sa kremowo-granatowe a komody pastelowo zielone i okropnie się to gryzie. Kupiłabym okleinę ale szkoda mi troche bo komody same w sobie są ładne. Będę musiała to przeżyć jakoś ale ja mam jobla na punkcie dopasowania kolorów...
Poza tym znów się przefarbowałam wczoraj na brąz ale i tak rudy się przebija a dziś dorobiłam sobie ombre tak na poprawę humoru bo ostatnio coś mi szwankuje humor i albo się wściekam albo rycze bez powodu :/ Więc agge przybij piątkę jak z mężem pogodzona?
Kacperos się rozkręcił i kręci się jak szalony w brzuchu może bardziej rozpycha niż kręci jakby chciał wyjść przez brzuch i żebra Do tego męczy mnie zgaga i kłuje strasznie tam na dole jak chodzę wiec same przyjemności
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agusia KRK, Twój Franio jest cudowny, jak fajnie się na niego popatrzeć, taki mały skarb. Dużo zdrowia i szybkiego wyjścia do domu.
Agnieszka mieszkanko fajne, jasne i przestronne, córeczka widać że też się cieszy. Kuchnia widać że nowa więc spory wydatek Wam odejdzie. Najważniejsze, że niedługo może być już Wasze i to jest najważniejsze.
Alex to faktycznie miałaś wczoraj stracha, prawie poród no ja tez bym się wystraszyła i szybko jechałabym do szpitala. Nieźle to już coraz bliżej jakoś to do mnie nie dociera, że to już tuż tuż.
W sobotę postanowiłam zrobić ciasto, obiad, wafle i posprzątać w kuchni. Po zrobieniu obiadu i ciasta tak mi zaczęły bolec stopy. O waflach i dokładniejszych porządkach mogłam zapomnieć. Ledwo doczłapałam się do łazienki aby wziąć ciepłą kąpiel. Miałam nadzieję, że po niej mi się polepszy ale nie bardzo. Położyłam się i zasnęłam, obudziłam się po godzinie i zaczęłam płakać bo nie mogłam wstać z łóżka nawet do toalety tak mnie wszystko bolało. Mąż pomasował mi stopy i zasnęłam znowu,spałam 12 godzin. Obudziłam się spuchnięta cała, ale przynajmniej mogłam się ruszać. To mi uświadamia, że nie jestem tak sprawna jak kiedyś a moje założenia może w każdej chwili szlag trafić.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka1 super mieszkanko Będziecie na swoim będzie inaczej w końcu odżyjecie U mnie jest mama tylko,ale ja i tak sama kupuje dla nas jedzenie i takie rzeczy jak chemia czy opłaty to płacimy na pół najgorsze jest to,że mój brat to się na nic nie dokłada tak mnie to wkurwia,że mam ochotę poprostu go zabić.
Tysiiiak mój M tez wczoraj jeszcze pojechał do pracy cos tam podocierać a teraz powiedzial,że będzie wracał z jednej roboty i jechał na druga także jak będzie wyjezdzał ok.5,30 to będzie wracał ok.19 żeby cos zjesc i do nastepnej bedzie jechał.Poka nam nowa fryzurkę Też by mi się zdało jeszcze przed porodem ogarnąć włosy bo odrosty juz mam Zgaga i mnie męczy fujjjjjj
Ewela ja robiłąm w sobotę ciasto z rabarbarem pyszne było Jak duzo chodzę albo nawet stoję to mnie stopy strasznie bolą I własnie wczoraj doszłam do wniosku,że jak tylko pogoda pozwoli to biorę sie za pranie ubranek i prasowanie bo obawiam się,że pózniej może byc bardzo cięzko
Alex ale się strachu pewnie najadłas.Dobrze,że nie musiałas zostać w szpitalu Jejku u Ciebie już 36 tydz.
EDIT WŁASNIE PACZKA DOTARŁA
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
zancik doczekalas sie ja dziś muszę zrobić ostatnie zamówienie w aptece, zamówić pościel do łóżeczka i teraz tylko czekam na pogodę, żeby poprać resztę ciuszków i pakuję torbę
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gdzie kupujecie piżamy do szpitala bo ja mam z tym problem? ile opakowań tych wkładów poporodowych kupujecie? czy może najpierw wkłady a później jakieś większe podpaski?
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa