- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agnieszka1 moje włosy też się proszą o ogarnięcie
Własnie wstawiłam ciasto z truskawkami do piekarnika
A to mój brzuchol :)Tosia dziś się wierci jak nie wiem pęcherz dostaje boksy
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Pojechałam rano do fryzjerki mojej trochę mi zeszło no do 10:30 potem do domku po męża bo spał po nocce NO żeby zakupy zrobić dla maluszka i dla mnie
Ha pokupowaliśmy pieluszki pampers 1 jedno opakowanie bo mam jeszcze 1 z happy więc luz. podkłady te co wy kupiłyście i jeszcze takie z canpolu takie na noc. Kremy oliwki,chustki nawilżone 2 pak +2pak gratis to co pisałyście no i wkładki laktacyjne.NO i majtki poporodowe ale 1 pacz bo nie było 2 ale dokupię. A i tego mini białego jelenia żel pod prysznic i żel do higieny intymnej.
W sumie teraz z apteki rzeczy mi zostały tantum rosa,jakieś tam sól itp.
Tysiiak a ten katarek czy tą fridę to w aptece dostanę?
ewela007 Witaj na wolnym fajnie że wystartowałaś z wyprawką
Fajnie że synek zdrowy, a co do fikołka dzidzi to się nie martw podobno odwracają się nawet na sam koniec ale stres też jest wiem coś o tym, Bo moja fasola też nie zrobiła fikołka jeszcze ale zobaczę 3 czerwca co tam broi
tysiiak a to renne nie szkodzi dzidziolowi nic bo mnie też męczy okropnie zgaga aż czasami ryczeć się chce bo pali jak diabli .
Muszę chyba też coś w tym kierunku pomyśleć żeby kupić to renne żeby ulżyć sobie
Fajniusi brzusio
zancik widzisz mówiłam że nie pożałujesz jak pojedziesz dostałaś suszarkę
Fajnie że ten materiał na wózku jest milutki
A co do jazdy samochodem to się nie bój trzeba jeździć, być niezależną Ja uwielbiam samochody jazdę nimi itp ahhhh aż krew szybciej krąży w żyłach
Smacznych truskawek
Też się wbijam na truskawki z ryżem hehe
Fiu fiu to nieźle brzmi tak 2 miechy do porodu a to zleciiiiiiii jak ostatnie 7miesięcy
NO Twoja Tosia też ostro rośnie Piękny brzusio
Idę coś zszamię niezdrowego hehe
agge Ty to w ogóle szok tyle dni to już tuż tuż i się nie podzieliłaś tymi czereśniami ŁAsuchu
Agnieszka1 tak każdy ma inny brzusio ale to właśnie jest piękne hihi można se pooglądać
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
No wczoraj miałam taką zgagę, że nawet na siedząco mnie męczyła...
Kubula dziś nie dał mi luzu i obudził się z zdrzemki razem ze mną
Brzuch mi się wydaje duzy i juz nie raz slyszałam teksty że chyba zaraz rodze coo a ja że nie jeszcze 2 msce to wielkie oczy i spojrzenie na moj brzuch Co zrobić nie wymyśliłam sobie takiego
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Lusek mam całe drzewo tych czereśni, zapraszam ja od rana je jem bo szwagier co chwilę mi nowe zbiera i przynosi haha, jakbym w ciąży nie była to bym pewnie z tego drzewa prędko nie zeszła
A mi dużo osób mówi, że mam malutki brzuszek ;D
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
TaK sobie leżę i myślę... jest już kukurydza?
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
A ja w piątek wieczorem odwiedziłam szpital. Na szczęście fałszywy alarm. Jedyne co to szyjka mi się skróciła, ale rozwarcie się nie powiększyło. uff. Mam wytrzymać do 11.06. No i mam odpoczywać i nie dźwigać, więc nastąpiła mobilizacja, kto będzie z nami siedział, żebym Hani nie nosiła.. Ale przestraszyłam się dobrze..
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zancik fajny brzusio, rośniemy ale jeszcze tylko trochę i przestaniemy, będziemy rodzić!
Tyssiakk Ja nawet nie wiedziałam, że można jakieś leki brać na zgagę w okresie ciąży. W sumie od kiedy jestem w ciąży to odstawiłam wszystkie leki, nie biorę nic, staram się wszystko leczyć naturalnie, mlekiem i migdałami. Powiem też że zgagę mam albo już ją czuję jak siedzę. Bo jak mam zajęcie, chodzę non stop to w ogóle jej nie odczuwam. Może tryb życia też ma wpływ na zgagę.
A ja dziś robię grilla przygotowałam już mięsko, szaszłyki, ogórki małosolne i sałatę i na obiad zaczynamy grillować Musze jeszcze zrobić chodnik do picia mniam pychotka.
Byłam wczoraj w biedronce i upolowałam piżamę, drugi komplet pościeli na zmianę, prześcieradło i body już większy rozmiar na przyszłość. Zadowolona jestem z moich zakupów
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Tysiiak dzięki to kupię w aptece Brzusio duży to dzidzia ma dużo miejsca
Mi też mówią że mam mały brzusio ale to nic Ważne że dzidziole są zdrowe
agge to ja już się boję jak TY urodzisz to dzidzia na dole a Ty na drzewie będziesz pędzlować te czereśnie hehe
ewela007 smacznego grila
Lizzy to kurcze nieźle, strach w oczach co ? ważne że jest oki Dasz radę do 11.06 trzymam kciuki Dbaj o siebie i się oszczędzaj
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewela no fajne zakupy, ja jak byłam ostatnio w Biedronce to też miałam kupić te body, ale głos rozsądku mi przemówił, że moje dziecko ma już dosyć ubrań i się na szczęście powstrzymałam.
Lusek hehe moze nie będzie tak źle
A ja dziś rzygałam po 14 dniach przerwy
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lusek dziękuję już po! oj najadłam się aż za dużo
Lizzy to tego 11.06 masz już umówioną cesarkę?
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Lizzy uważaj i dużo odpoczywaj choć przy małym dziecku to nie jest łatwe
Agge smacznego ja widziałam czereśnie po 12 zł jeszcze trochę i na pewno stanieją truskawki już kosztują 5 zł
My wczoraj grilla zrobiliśmy a dzisiaj z mężem zrobiliśmy pierogi ruskie pycha tak za mna chodziły
Dzisiaj rano tak mi prawa dłoń spuchła nie mogłam zgiąć palców jakaś masakra nigdy jeszcze tak nie miałam a jaki ból
Ja dużo ciuszków kupowałam w lidlu i dla mnie super jakość, a z biedronki tak jak tysiak pisała rozciagają sie po praniu :/
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dziś znowu czereśnie zajadam, normalnie przepyszne są u rodziców byłam dziś to koło domu już brzoskwinie zaczynają rosnąć, fajnie tak mieć swoje owoce
Paulinka pierogi ruskie bym zjadła, ale nie chce mi się robić...
Mam pytanie, jak często macie skurcze przepowiadające? Bo ja ostatnio mam coraz częściej i coraz bardziej bolesne... dziś wyjątkowo, co chwilę miałam. Przez jakiś czas liczyłam jak były najczęściej i miałam co 3-5 minut, trwały po około 25 sekund, też tak macie? Bo już zaczynałam schizować dziś, zwłaszcza jak przy jednym mnie okropny ból pleców złapał..