BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 6 miesiąc temu #984002 przez tysiiiak
Wyjęłam ubranka z komody ciekawe kto to będzie prasowal :P

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #984004 przez agge
Tysiak no trochę tego masz :D ja też mam sporo do wyprania i wyprasowania :D

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984007 przez paulinkaaa2202
U mnie dzisiejsza noc to tragedia :( tak mnie złapał skurcz w łydce darłam się, krzyczałam i płakałam jak głupia nigdy mnie tak nie bolało :( najgorzej że mnie nie puściło ciągle boli ale już nie tak mocno. Ale małej nie odwiozłam do przedszkola, chodzić to ledwo chodzę a ze schodów tak mi ciężko zejść już nie wiem co zrobić żeby to przeszło bo zwariuje :(

U mnie codziennie słońce ciepło rano a później się chmurzy i wieje :/

Tysiak trochę tych ciuszków ci się nazbierałam :P ja wczoraj kolejną partię wyprałam już chyba zostało mi jeszcze jedno pranie :P

Zancik fajnie że już wózek przyszedł. Ja tak myślę że swój złożę w lipcu nie ma go gdzie teraz trzymać wcześniej poprałam te części co mogłam..... później z zewnątrz wyszoruję gondolę i budę :) już się doczekać nie mogę a jeszcze trochę czasu zostało :P

Lusek to się nachodziłaś wielki szacun dla siebie że dałaś radę :) ja zrobię zakupy i obiad i jestem padnięta :P dobrze że mam zupę z wczoraj bo dzisiaj nie dam rady pojechać do sklepu :/

Ewela czekamy na relację z wizyty :) a jakie ćwiczenia wykonujesz na tej piłce? bo ja taką piłkę mam ale tyle jest tych ćwiczeń w internecie że można zgłupieć które pomogą a które nie ....

Ja muszę w poniedziałek zrobić mocz, morfologię i tsh a tak mi się nie chce jechać :/

9 lata 6 miesiąc temu #984023 przez zancik
Paulinkaaa u mnie jak narazie skurczy nie ma ale za to M w nocy się budzi bo go łapie :laugh: :laugh: Ja też narazie zostawie wózek w kartonie tak jak przyszedł bo nie mam gdzie trzymać :( M musi do teściowej zawiezc. a MAGNEZ BIERZESZ?U mnie jeszcze nic nie prane :woohoo:

Tysiiiak no masz tego trochę u mnie jest tyle samo albo i więcej a jeszce dojda te od koleżanki :whistle: :whistle:

Koleżanka zamówiła mi buciki dla małej śietne są :) :) wstawie Wam foto i fotelika i kartonu w jakim wóżek przyszedł :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #984026 przez agge
Paulinka współczuję :/ mnie prawie każdej nocy te skurcze łapią ale jak stanę na podłodze to przechodzi, ale okropne to jest...
zancik fotelik fajny, buciki też, słodkie :D uwielbiam takie małe :D

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984028 przez tysiiiak
Wstawiłam pranie i nie mam już siły na nic: ( najchętniej poszlabym spać a tu jeszcze tyle rzeczy mam dziś do zrobienia ;( no nic zbieramy się z Kubulem chociaż do biedronki....

Super fotelik ;) pamiętam jak mi wózek przyszedł :D A taK wogole to strasznie szybko Ci go przysłali ;)

9 lata 6 miesiąc temu #984032 przez paulinkaaa2202
No Zancik przesyłka ekspresowa :) biorę magnez ale teraz inny niż wcześniej i on ma mniejszą dawką magnezu i może dlatego mnie złapało muszę kupić tamten

Tysiak witaj w klubie ja też mam strasznego lenia dzisiaj w ogóle siedzę i mi się w głowie kręci masakra :(

Mam już wszystkiego dość niech już będzie ten lipiec :P

Agge stawałam na nodze i nic mi to nie pomogło :(

9 lata 6 miesiąc temu #984038 przez zancik
Paulinkaaa może i to wina magnezu a może aspargin by był dobry?No tez sie zdziwiłam,że tak szybko :)

Tysiiiak może dam Ci swoje pranie?? ;) :P tez mnie spanie łapie u mnie nie ma biedronki :( :( Myślała,że dopiero w poniedziałek przyjdzie wózek a tu niespodzianka :) :)

Agge no takie malutkie buciki sa superowe :)

I nie wiem czy jechać z ta mamą mam jeszcze jakąś godzinke na podjęcie decyzji B) Własnie wróciłam z ośrodka zdrowia wyniki sa ok anemii nie ma :) Tylko mam za mało eozynocytów ale to chyba nic złego B)

9 lata 6 miesiąc temu #984041 przez agge
zancik jedź jedź, bo później będzie coraz ciężej :)
jakoś mi się nudzi... przeszłabym się na jakiś spacerek, ale nie mam z kim... M.rozbiera auto, eh... wczoraj spał od 13 do 1 i pojechał do pracy, eh zero pożytku z chłopa :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984043 przez zancik
Agge mi tez sie nudzi i też nie mam zkim iśc na spacerek szkoda,że mieszkamy wszystkie tak daleko od siebie :( No wiem,że będzie coraz ciężej denerwuje mnie czasem,że nawet normalnie po sklepach nie moge pochodzic i w ogóle bo zaraz jestem zmęczona :blink: Mój M jak wyjezdza o 6 rano tak wraca ok.19 albo i pozniej jak jedzie do drugiej pracy wczoraj byl w domu o 18 zjadł i pojechal dalej i wrócił po 21 :(

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984049 przez agge
No szkoda :(
Też tak mam, a jak chcę gdzieś jechać to dojdę na przystanek i już sapię jak po maratonie i brzuch boli... nie dla mnie już takie łażenie :P
no ta praca tyle czasu zajmuje... ale pieniądze na drzewach nie rosną :( najgorsze, że jak już się te nasze dzieci urodzą, to tak mało czasu będą się z nimi widzieć.
A M.ostatnio mówił, że chciałby żeby Emilka już się urodziła, żeby mógł ją przytulić :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #984051 przez paulinkaaa2202
Taki kolorek pokoju słaba jakość bo robione telefonem
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #984055 przez agge
Ładny kolor, zawsze lubiłam fiolet :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984057 przez zancik
Paulinkaaa super kolorek :) :)

Agge ja tak samo spe jak stara baba nawet jak z kims rozmawiam dluzej to sie zapowietrzam :angry: :angry: No własnie najgorsze to,że praktycznie tylko w niedziele będzie z nami cały dzień jak Niunia sie urodzi :( Ale własnie kasa z nieba nie spadnie :(

9 lata 6 miesiąc temu #984077 przez paulinkaaa2202
Ja też lubię fioletowy kolor :) ten bardzo mi się podoba tylko jest ciemny a pokój mały no ale jakimiś dodatkami może się rozjaśni :)

Ja tak mam że jak dzwoni telefon zawsze jest on na górze a ja na dole i lecę po schodach a to trochę mi zajmuję odbieram ssapana a mąż głupio się pyta co ja robię że takk sapie :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka