BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 6 miesiąc temu #984909 przez ALEX01
No tak paznokcie to nie lada wyzwanie :silly: na szczescie mam to z glowy bo moj m zajmuje sie stopami i goleniem nog on to poprostu lubi :silly:
A maluszek wlasnie nie chcial sie ujawnic do samego konca wiec to bedzie niespodzianka jak wyskoczy :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #984911 przez tysiiiak
Agusia Franio cudny:* teraz cieszcie się i uczcie siebie nawzajem 24H na dobę :) super ze już w komplecie w domku i możesz patrzeć na męża jak opiekuje się synkiem ;) to piękny widok :)
Franio już pięknie waży :)

9 lata 6 miesiąc temu #984930 przez agge
Witam w kolejny słoneczny dzień ;) przespałam dzisiaj aż prawie 5 godzin, w końcu coś pospałam ;)
A przed 6 obudziły mnie takie wygibasy i prostokątny brzuch :blink: :woohoo:
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #984944 przez zancik
Hey Kochane :) Jakos udało mi się Was nadrobić ;) W środę wypuścili mnie do domu dostałam proszki Kalipoz Prolongatum(391)jonów potasu na szczęście tylko jedno opakowanie muszę przez jakis czas byc na diecie lekkostrawnej i prowadzić oszczędny tryb życia .Codziennie miałam KTG ale fajnie sie słuchało serduszka :) :) Z ciaża jest wszystko ok i z szyjką.A tak jakoś mocno jeden lekarz badał :( W szpitalu masakra duchota jak cholera,łózko skrzypiące jedzenie bleeeeeeeeee :sick: :sick: :sick: Na slai były jescze dwie dziewczyny jedna w 26tyg. druga z terminem na 31 lipca :) Tosia ostatnio jest bardzo ruchliwa a pecherz mój biedny nie wiem czy jeszcze tam jest ;) Pogoda mnie wykańcza nie wiem jak ja wytrzymam do końca lipca :( :( Laski wy juz pranie porobione a ja nic nie mam jeszcze upranego :S Ale w niedzielę zamierzam się za to wziąść :)

Lusek odwodniona byłam od wymiotów i biegunki :( No to gratki córci imona super tylko teraz trzeba cos wybrać ;) Super,że wszystko ok z małą :) :kiss: :kiss:

Paulinkaa super,że z dzidzią ok.i kiedy wizyta u endy?Też słyszałam,że te wagi elektroniczne są do dupy.Ciast pycha mam podobny przepis tylko jest margaryna zamiast oleju :P ;)

Alex ale masz dobrze juz nie długo bedzie po :)

Lizzy juz coraz bliżej :) Ja też im bliżej tym bardziej sie boję :whistle:

Tysiiak współczuje alergi :( :kiss: Super te spodnie kupiłam podobne na rynku :) a teraz rozgladam sie za jakas zwiewna sukienka ale ciezko cos dostac :(

Agge uwazaj na lody bo nie wiadomo czy u mnie to zatrucie nie było własnie od loda a zjadłam tylko jednego z automatu :dry: u mnie pdobne wygibasy :laugh: :laugh:

AgusiaKrk super kącik Frania.No wreszcie jestescie w domku Franio cudny ucałuj go od cioteczek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agnieszka1 i jak tam z kredytem???

9 lata 6 miesiąc temu #984945 przez agge
zancik super, że już w domku jesteś ;) nie martw się praniem, bo ja też daleko w polu jestem z tym :D
Mi po lodach na szczęście nic nie było.

9 lata 6 miesiąc temu #984947 przez zancik
Agge ja też zajadałam się codziennie lodami i nic mi nie było tylko teraz tak się zdarzyło i sam lekarz mi mówił,że łatwo zatruć sie lodami :( No to razem jestesmy w czrnej d...pie z praniem :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu #984948 przez agge
Kurde to faktycznie..
No tylko Ty masz więcej czasu, a ja mam 36 tydzień a nawet prawie 37 z OM i jak mała zechce niedługoo wyjść to ciekawe gdzie będzie spała i w czym chodzila :D :D

9 lata 6 miesiąc temu #984952 przez zancik
Agge więcej czasu,ale siły już coraz mniej :( W czwartek wizyta zobaczymy co gin powie :) Wcale bym sie nie pogniewałą jak by Tosia ze 2-3 tyg wcześniej wyszłą :laugh: ;)

9 lata 6 miesiąc temu #984955 przez agge
U mnie do wizyty jeszcze 10 dni ;)
Ja też bym się nie pogniewała, ale chcę zdążyć wszystko wyprać i wyprasować, wtedy już moze wychodzić:)

9 lata 6 miesiąc temu #984959 przez paulinkaaa2202
Zancik super że jesteś w domu :) wiadomo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :)

Dziewczyny na pewno zdążycie z praniem spokojnie :)

Ja też bym chciała wcześniej urodzić za miesiąc mogłabym rodzić hehe :D

Mnie alergia wykańcza mam już dość :(

9 lata 6 miesiąc temu #984977 przez tysiiiak
Żancik superowo że już w domku :) odpoczywaj a praniem się nie przejmuj zdążysz :)

My już spakowani i zaraz ruszamy na domek :D tak więc do poniedziałku :D :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu #984981 przez agge
Ja też jadę na weekend, do rodziców :D tak więc pranie musi poczekać do wtorku bo w poniedziałek też mnie w domu nie będzie, kurde :D
Tysiak miłego weekendu :)

9 lata 6 miesiąc temu #984997 przez agnieszka1
Hej dziewczyny.
Przeczytalam wszystko,ale zupelnie nie pamietam co komu odpisac.
Lusek chyba Ty pisalas wtedy o jakims proszku oxy ja wlasnie uzylam ale tego z biedronki od razu na dana rzecz i popsulam tak kilka rzeczy,pomimo ze jest napisane ze mozna uzywac bezposrednio na plame.

Agusia to super wiadomosc,ze juz nie musicie odwiedzac szpitala tylko juz Franio klimatyzuje sie w domu. Zawsze to ktos pomoze.

Nie mialam jak napisac,bo mialam piekna srode zakonczona tragedia. Matka nie zamknela drzwi od piwnicy i dziecko mi wpadlo w dziure.
Mamy pozytywna wiadomosc z banku i w srode jedziemy podpisac umowe z bankiem.

Lusek gratulacje corci.

9 lata 6 miesiąc temu #985009 przez ewela007
Hej Kobietki, ja skończyłam dziś dwudniową walkę z praniem i prasowaniem i już wszystko mam zrobione. W poniedziałek jadę po kolejną turę ubrań i łóżeczko i będę działać nadal.
Agnieszka mam nadzieję, że nic nie stało się Twojej córci?! Gratuluję kredytu i już oficjalnie nowego mieszkania!
Agusia KRK Franciszek jest przesłodki, ma takie bystre oczka, istne cudo gratuluję że go macie i już jesteście w domu
Tysiakk udanego weekendu
Zancik dobrze że już jesteś w domu, musisz trochę o siebie zadbać i się oszczędzać nie ma żartów

9 lata 6 miesiąc temu #985033 przez Lusek
Hejko późnym wieczorem :)
Widzę że się kobitki rozkręciłyście no ja działam w sumie trochę. Zabierałam sie dziś 2 razy do pisania na szybko i wszystko pokasowało :angry: ale juz czasu nie było żeby nadrobić więc teraz coś skrobnę :) ;)
Zakupiłam leżaczek bujaczek jutro wstawię fotkę bo nie robiłam dzisiaj ale wstawię to taki jak ten: babynet.pl/tiny-love-wielofunkcyjny-leza...kolorowy-p-6057.html
No i odebraliśmy wózeczek ha :P ;) jest superowy :) teraz stoi i się wietrzy bo wali okropnie :P ;) nowością ;) :)

Dzięki Dziewczyny za GRATKI córci ;) :)

ewela007 no podziwiam Cię ze poszłaś na procesję ja mam trochę daleko do kościoła tzn kawałek jest ale za to M poszedł z delegacja za naszą 3 hehe ;) :)
Ty to jesteś ostra zawodniczka B) z tym praniem ;) :P

Lizzy buahaha bomba zegarowa nieźle brzmi :woohoo: ale na prawdę już powoli czas na rozładunek :) ;)

Alex Ty tak samo bomba zegarowa :woohoo: tyk tyk tyk ehe :P niezłe te określenie ;) ale na Ciebie też już czas :)
Ha teraz trzeba zrobić listę która następna . Wy 2 potem agge :P ;)
Ale masz dobrze ehhh kosmetyczka w domku w roli męża ha ;) super .... A no gimnastyki jest sporo :P

agge Ty to chudzina jesteś ja pierdziele ;) :P :) no nieźle :) ;)
Fajnie że masz sesje ciążową i to za darmola , ja się umówię na noworodkowa z małą i mężem hehe ;) :) . Fajna taka pamiątka :)
No gimnastyki jest haha :P już nie mówię o goleniu ...śmiałam się z opowieści zancika a teraz sama to doświadczam hehe :P B)
PIKNY Ten twój brzusio roshttps://babynet.pl/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tl1801306830r-wielokolorowy-p-6057.html jak na drożdżach ... :) B)

AgusiaKRK ale BOSKO macie już Frania w domciu super :woohoo: ;) teraz to cieszcie się sobą wzajemnie :) no super sprawa . A Franio piękny i jak patrzy turysta hehe jaka bunia pewnie mówi Hej jadę do domku... :lol: ;) :) super to Pogratulować tylko i życzyć szczęścia na nowej drodze rodzicielskiej ;) :) Buziaki gorące dla WAS.... za tą wytrwałość i siłę :kiss:
Jak Franio będzie kimał to czasami skrobnij coś tam do nas .
No imię jeszcze nie wybrane ale pracujemy nad tym :)

zancik no super że już wyszłyście i wszystko z małą OKi no i z Tobą też . :) ;) A leki to pobierzesz i będzie git ;) :) Musisz o siebie dbać i mniej się stresować :cheer: i dużo odpoczywać :)
NO pogoda jest fajna ...a ma być jeszcze cieplej do niedzieli . W sumie od poniedziałku już ma być chłodniej :)
Jak tam z tym mieszkankiem coś wiadomo u Ciebie :) zwolniło się tamto po koleżance ? ;)
A pranie to nie martw się ja też daleko w polu jestem... na razie to tylko białe wyprane a teraz stoi do prasowania :P ;)

paulinka2202 Ty z tą alergią walczysz no masakra jakaś ;) :) a widze po stoliku na ogrodzie i innych gadżetach że strasznie pyli tego dziadostwa wszędzie no masakra jakaś :unsure:
3maj się i się nie daj :)

tysiiak no to miłego odpoczynku i pogody dobrej a i nie kichaj tam za mocno ;) :P :) Kubę naucz siusiać do nocnika i Bawcie się dobrze B) :) A i za bardzo się nie opalaj żebyś murzynką nie została :) ;)

agnieszka1 tak to ja pisałam o tym ale ja kupuję z carefura nie z biedronki nawet na tym pisze carefure. Powiem szczerze że mi nic nie popsuło a prałam dość drogie koszule męża w tym tzn odplamiałam i koszule jak nówki :) a nie wiem czemu Ci poniszczyło :unsure: :angry: ehhhh . No mi np vanish poniszczył rzeczy... ale myślałam że to będzie oki a wszytko schodziło nawet moja szwagierka dziecku odpierała po marchewce rzeczy i nic nie było.
Dzięki za gratki :)

a to nasz wóz:(do tego jest jeszcze spacerówka wpinana , ten fotelik też na kółka się wpina (na podwozie)ale na razie spacerówka w worku na szafie a gondola się wietrzy :

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka