- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A maluszek wlasnie nie chcial sie ujawnic do samego konca wiec to bedzie niespodzianka jak wyskoczy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Franio już pięknie waży
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Lusek odwodniona byłam od wymiotów i biegunki No to gratki córci imona super tylko teraz trzeba cos wybrać Super,że wszystko ok z małą
Paulinkaa super,że z dzidzią ok.i kiedy wizyta u endy?Też słyszałam,że te wagi elektroniczne są do dupy.Ciast pycha mam podobny przepis tylko jest margaryna zamiast oleju
Alex ale masz dobrze juz nie długo bedzie po
Lizzy juz coraz bliżej Ja też im bliżej tym bardziej sie boję
Tysiiak współczuje alergi Super te spodnie kupiłam podobne na rynku a teraz rozgladam sie za jakas zwiewna sukienka ale ciezko cos dostac
Agge uwazaj na lody bo nie wiadomo czy u mnie to zatrucie nie było własnie od loda a zjadłam tylko jednego z automatu u mnie pdobne wygibasy
AgusiaKrk super kącik Frania.No wreszcie jestescie w domku Franio cudny ucałuj go od cioteczek
Agnieszka1 i jak tam z kredytem???
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Mi po lodach na szczęście nic nie było.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
No tylko Ty masz więcej czasu, a ja mam 36 tydzień a nawet prawie 37 z OM i jak mała zechce niedługoo wyjść to ciekawe gdzie będzie spała i w czym chodzila
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też bym się nie pogniewała, ale chcę zdążyć wszystko wyprać i wyprasować, wtedy już moze wychodzić
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny na pewno zdążycie z praniem spokojnie
Ja też bym chciała wcześniej urodzić za miesiąc mogłabym rodzić hehe
Mnie alergia wykańcza mam już dość
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
My już spakowani i zaraz ruszamy na domek tak więc do poniedziałku
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Tysiak miłego weekendu
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Przeczytalam wszystko,ale zupelnie nie pamietam co komu odpisac.
Lusek chyba Ty pisalas wtedy o jakims proszku oxy ja wlasnie uzylam ale tego z biedronki od razu na dana rzecz i popsulam tak kilka rzeczy,pomimo ze jest napisane ze mozna uzywac bezposrednio na plame.
Agusia to super wiadomosc,ze juz nie musicie odwiedzac szpitala tylko juz Franio klimatyzuje sie w domu. Zawsze to ktos pomoze.
Nie mialam jak napisac,bo mialam piekna srode zakonczona tragedia. Matka nie zamknela drzwi od piwnicy i dziecko mi wpadlo w dziure.
Mamy pozytywna wiadomosc z banku i w srode jedziemy podpisac umowe z bankiem.
Lusek gratulacje corci.
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Agnieszka mam nadzieję, że nic nie stało się Twojej córci?! Gratuluję kredytu i już oficjalnie nowego mieszkania!
Agusia KRK Franciszek jest przesłodki, ma takie bystre oczka, istne cudo gratuluję że go macie i już jesteście w domu
Tysiakk udanego weekendu
Zancik dobrze że już jesteś w domu, musisz trochę o siebie zadbać i się oszczędzać nie ma żartów
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Widzę że się kobitki rozkręciłyście no ja działam w sumie trochę. Zabierałam sie dziś 2 razy do pisania na szybko i wszystko pokasowało ale juz czasu nie było żeby nadrobić więc teraz coś skrobnę
Zakupiłam leżaczek bujaczek jutro wstawię fotkę bo nie robiłam dzisiaj ale wstawię to taki jak ten: babynet.pl/tiny-love-wielofunkcyjny-leza...kolorowy-p-6057.html
No i odebraliśmy wózeczek ha jest superowy teraz stoi i się wietrzy bo wali okropnie nowością
Dzięki Dziewczyny za GRATKI córci
ewela007 no podziwiam Cię ze poszłaś na procesję ja mam trochę daleko do kościoła tzn kawałek jest ale za to M poszedł z delegacja za naszą 3 hehe
Ty to jesteś ostra zawodniczka z tym praniem
Lizzy buahaha bomba zegarowa nieźle brzmi ale na prawdę już powoli czas na rozładunek
Alex Ty tak samo bomba zegarowa tyk tyk tyk ehe niezłe te określenie ale na Ciebie też już czas
Ha teraz trzeba zrobić listę która następna . Wy 2 potem agge
Ale masz dobrze ehhh kosmetyczka w domku w roli męża ha super .... A no gimnastyki jest sporo
agge Ty to chudzina jesteś ja pierdziele no nieźle
Fajnie że masz sesje ciążową i to za darmola , ja się umówię na noworodkowa z małą i mężem hehe . Fajna taka pamiątka
No gimnastyki jest haha już nie mówię o goleniu ...śmiałam się z opowieści zancika a teraz sama to doświadczam hehe
PIKNY Ten twój brzusio roshttps://babynet.pl/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-tl1801306830r-wielokolorowy-p-6057.html jak na drożdżach ...
AgusiaKRK ale BOSKO macie już Frania w domciu super teraz to cieszcie się sobą wzajemnie no super sprawa . A Franio piękny i jak patrzy turysta hehe jaka bunia pewnie mówi Hej jadę do domku... super to Pogratulować tylko i życzyć szczęścia na nowej drodze rodzicielskiej Buziaki gorące dla WAS.... za tą wytrwałość i siłę
Jak Franio będzie kimał to czasami skrobnij coś tam do nas .
No imię jeszcze nie wybrane ale pracujemy nad tym
zancik no super że już wyszłyście i wszystko z małą OKi no i z Tobą też . A leki to pobierzesz i będzie git Musisz o siebie dbać i mniej się stresować i dużo odpoczywać
NO pogoda jest fajna ...a ma być jeszcze cieplej do niedzieli . W sumie od poniedziałku już ma być chłodniej
Jak tam z tym mieszkankiem coś wiadomo u Ciebie zwolniło się tamto po koleżance ?
A pranie to nie martw się ja też daleko w polu jestem... na razie to tylko białe wyprane a teraz stoi do prasowania
paulinka2202 Ty z tą alergią walczysz no masakra jakaś a widze po stoliku na ogrodzie i innych gadżetach że strasznie pyli tego dziadostwa wszędzie no masakra jakaś
3maj się i się nie daj
tysiiak no to miłego odpoczynku i pogody dobrej a i nie kichaj tam za mocno Kubę naucz siusiać do nocnika i Bawcie się dobrze A i za bardzo się nie opalaj żebyś murzynką nie została
agnieszka1 tak to ja pisałam o tym ale ja kupuję z carefura nie z biedronki nawet na tym pisze carefure. Powiem szczerze że mi nic nie popsuło a prałam dość drogie koszule męża w tym tzn odplamiałam i koszule jak nówki a nie wiem czemu Ci poniszczyło ehhhh . No mi np vanish poniszczył rzeczy... ale myślałam że to będzie oki a wszytko schodziło nawet moja szwagierka dziecku odpierała po marchewce rzeczy i nic nie było.
Dzięki za gratki
a to nasz wóz:(do tego jest jeszcze spacerówka wpinana , ten fotelik też na kółka się wpina (na podwozie)ale na razie spacerówka w worku na szafie a gondola się wietrzy :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.