- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Lusek gratuluję córeczki i witaj w gronie mamusiek dziewczynek no moja mała waży 2002g a trzeba uwzględnić granicę błędu teraz mi pisało +/- 200g
Agge szalejesz z tymi lodami nie zmuliło cię po nich
Alex oddzywaj się częściej i pisz co u ciebie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
nie zmuliło mnie po lodach, nawet jeszcze bym zjadła
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
W piątek popołudniu na ten domek jedziemy i coś czuje ze będę tam tylko cierpieć:/
Lusek gratuluję dziewczynki: * fajnie że już po prostu wiesz na te 99,9% pisałaś już jakie imię wybraliscie? Tymi wachaniami wagi się nie przejmuj uwag i tak kłamie
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wiec chyba tylko ja zostalam ta co nie wie maz sie smieje ze bede chetniej parla zeby szybko sie przekonac coz tam wyskoczy
Niestety wszystkie cioszki mam kremowe nie liczac blekitu po synku tylko jedna mam rozowa czapeczke bo nie moglam sie powstrzymac chyba dlatego ze po cichu marzy mi sie mala Haneczka
Juz niedlugo zacznie sie rozpakowywanie wiec dziewczyny szykujcie sie i badzcie dzielne
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Miłego i udanego weekendu
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
i rzygałam w dodatku przed chwilą, jeszcze zanim coś zjadłam.
Ehh masakra
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Dzisiaj troszkę leniwie mężuś poszedł na szybką procesję bo ja już się nie nadaję a ja siedzę i szukam koszul do karmienia
Jakiś wiaterek wieje zimny dzisiaj ale da się znieść
Wczoraj posegregowałam pranie i zrobiłam na razie białe ale myślałam że mam mało tych rzeczy a tu kurka się troszkę zebrało w sumie już nie wiem ile czego potrzeba, pewnie z czasem będziemy dokupować.
A jutro jadę kupić coś dla córci
Dzięki dziewczyny za Gratki że córcia już na 100%.
Tysiak jakoś mi wyleciało wczoraj ale zarąbiste te portki masz w moim stylu, lubię takie zwiewne na lato super
No kicha z tym twoim katarem, kichaniem i alergią
Jeśli chodzi o imię to sama nie wiem ale mam kilka typów : Amelia, Zuzia, Hania, Olga, mąż ma się jeszcze zastanowić hihi
Alex No to u Ciebie będzie super szybki poród życzę Ci córci tej wymarzonej żebyście mieli parkę z mężem hihi
Ja tez mam rzeczy uniwersalne no dostałam troszkę o szwagierki z różem i kokardkami ale ja specjalnie nie przepadam za całym różowym dzieckiem tzn dziewczynką będę ubierać we wszystkie kolory ale kieckę to już kupię jakąś fajną
agge ja pierdziele że Cie nie mdli ..... ile Ty wsuwasz różnych rzeczy kurcze czereśnie pół wiadra na raz do tego lody 2 litry do tego .....
paulinka2202 no Ty też z tą alergią masz przekichane mówiąc krótko Też się kuruj jak Tysiiak
- Lena94
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja miłość to moje córki.:)
- Otrzymane podziękowania: 1
No roozumiem:D Dziewczyny spokojnie:D Doczekacie sie
Alex no jestem w szoku , ze nie wiesz kto tam w środku siedzi Jaa bym chyba umarła z ciekawosci
U mnie w porzadku dziołchy rosna jak na drozdzach jedna lepsza od drugiej i jakos leeeci powolo do przodu
Pozdrawiam i trzymajcie sie mamuśki
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Lusek gratuluje córeczki.
Agge matko ul można wymiotować. Współczuję Ci to uciążliwe
Akex fajnie jest wiedzieć co siedzi w brzuchu ale jak dowiesz sie przy porodzie to też super,niesamowita czeka z Cię niespodzianka
Paulinka dziękuję za przepis
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam nadzieje ze do polowy czerwca sie juz rozdwoje bo jak nie to chyba exploduje
Brzuch sie stawia miednica i spojenie lonowe tak bola ze chodzic trudno.najgorzej jest w nocy poprostu meczarnia a rano jak wstaje to chodzic nie moge taka obolala jestem. Brzuch mi juz opadl ze trzy tygodnie temu, ale czopu nie zauwazylam jeszcze.No ale pocieszam sie ze to juz niedlugo
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewela: wiem, też już mam dość, ale pocieszam się, że przynajmniej już nie wymiotuję codziennie
Lizzy to Ty już na wylocie, ja jeszcze chcę małą przetrzymać bo tyle rzeczy do zrobienia, pościel muszę kupić do łóżeczka, wyprać jeszcze tyle rzeczy, wyprasować... a potem już niech mała wychodzi jak najszybciej
Po niedzieli jadę na sesję ciążową, kuzynka-fotograf zrobi mi za darmo, ja to mam farta
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Dziś obcinałam paznokcie u nóg!! hahahahha Nie chcesz wiedzieć jakie wygibasy odwalałam..
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Cieszę się, że kącik Frania się Wam podoba. Dziś ma wreszcie okazję się z nim zapoznać Boże Ciało to dla nas bardzo szczęśliwa data: 4 lata temu pobraliśmy się w tym dniu, a dziś Franio wyszedł do domu. Zjada już bardzo ładnie i sam się domaga posiłku. Leżymy zachwyceni i wpatrujemy się w nasze cudeńko
Tysiiiak: Królewicz waży dziś 2330 g i ma 50 cm wzrostu. Bardzo fajne spodnie! Mnie teraz brakuje, bo ciążowe już za duże, a przedciążowe jeszcze za małe Kupiłam jedną spódniczkę z gumką i cały czas w niej chodzę, na zmianę z leginsami. Nic więcej nie mam, będę musiała kupić (albo schudnąć
Lusek: Gratuluję córeczki, ale super!!! Jest już imię? Za dnia cyknę fotę we Franiowym królestwie jak prosiłaś, bo teraz musiałabym z lampą
Pytasz też o proszek – ja wyprałam w płynie Lovela, a mam też proszek Dzidziuś.
Ewela: Czekamy na zdjęcie łóżeczka:)
Paulinka: Mmm, ciasto wygląda wspaniale, dziękujemy za przepis! Dziś mam upieczoną przez mężula drożdżówkę z truskawkami, a jak się skończy, ukręcimy z Twojego przepisu dla odmiany Włączyłam do diety truskawki i Franio jak na razie dobrze reaguje, więc mogę korzystać z dobrodziejstw czerwca
Alex, a dlaczego nie znasz płci, nie chciałaś wiedzieć, czy się dziecię nieśmiałe nie chce pokazać?
Agge: Koniecznie pochwal się fotkami z sesji ciążowej, już się nie mogę doczekać!
Lizzy: No coraz bliżej, trzymam mocno kciuki!
Załączam zdjęcie małego pasażera. Zaleceń kontroli w różnych poradniach mamy sporo, ale damy radę, najważniejsze, że synuś jest już z nami!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Agusia w końcu!! Strasznie się cieszę! Teraz to musisz częściej Frania fotki tutaj wrzucać, jest cudny Na pewno się pochwalę, też już nie mogę się doczekać, będzie fajna pamiątka.