- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
No my z seksem to parę razy się skusilisny ale bez polotu to jest jednak a Mon mąż po pierwszym porodzie ciężkie chwile przeżył przez naszego synka i mówi że wytrzyma ☺
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
U nas z seksem jest tak, że ja bym czasem chciała, ale moje mdłości średnio mi sprzyjają. Udało nam się raz i ... to było dziwne jakbym ja to nie była ja sprzed ciąży, zupełnie inne rzeczy mnie kręcą wiedziałam, że tak może być - mam przodozgięcie macicy, więc w czasie ciąży ona się odchyla do stanu jaki ma standardowa kobieta
Nat trzymamy kciuki żeby było wszystko w porządku bałaganem absolutnie się nie przejmuj, albo poproś męża żeby ogarnął, Ty leż i skupiaj się na pozytywnym myśleniu
Dziewczyny mam pytanie co zrobić z cerą, bo mam taką kaszkę mannę na twarzy ;(
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Natkka, ponoć dziewczynki odbierają mamusiom urodę
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
u mnie termin się zgadza
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Clue
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
NatB mnie tez czasami dobija ten balagan w domu , ale trudno, zagryzam zeby i leze dalej
Natkka ciesze sie ze wszystko ok A moze bys sie tak foteczka pochwalila Co do cery to tez mam okropna w tej ciazy caly czas mi cos wyskakuje i taka kaszke na czole mam
Clue to ja jestem najlepszym przykladem, ze te gadanie to bzdury hehe w dwoch ciazach poprzednich z corkami mialam idealna cere, normalnie nic kompletnie nie mialam, a mowia ze wlasnie od corek sie brzydnia, a ja mialam na odwrot... Teraz jak ma byc synek to co chwile mi sie cos robi i naprawde mam brzydka cere A powinnam ladniec A najlepsze jest jeszcze to ze z corkami jadlam kwasne,a teraz jem owoce...
Monia a spróbuj sobie zrobic suwaczek z calkiem innej strony? moze bedzie dzialac jak trzeba... ja nie mam problemu z moim...
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
A co do zabierania urody to nie wiem czy prawda bo w pierwszej ciazy nic sie nie zmienilam tylko pod koniec, bo byly straszne upaly zrobilam sie okragla na buzi i usta jak po botoksie mialam
- Aruneczka
- Wylogowany
- gaworzenie
Maluch ma 42mm i 140 uderzen serduszka na minute- jak gin wlaczyl dzwiek malo sie nie poryczalam:)
W srode mam prenatalne pewnie wtedy jakies zdjecia dostane.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- paulinsien
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Nat zycze dużo siły, nie poddawaj się jesteś bardzo dzielną mamusią i napewno sobie poradzisz z Władkiem Leż, opdoczywaj, ktoś pmoże ci przy synku na 100%
U mnie rowniez sie zgadza tabelka bardzo dziekuje za dopisanie Ogolnie doktor wcczoraj robil mi tylko usg przrz brzuch i nic nie było widać ale od poczatku mam silne przeczucia ze bedzie synek. Jeszcze przed nami prenaltalne badania we wtorek. Dziewczyny z zachnio-pomorskiego slyszałyście że w Diagenie przy szpitalu na Wojciech prenatalne robia za darmo z pobranie krwi razem
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Dziewczyny u na remont...nie mam czasu na neta nawet hah...dzidzia moja w czwartek miała ponad 6 cm
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
Aruneczka ja też mam łzy w oczach jak słyszę bicie serduszka, w ogóle w tej ciąży jakaś się " miękka " zrobiłam, byle co mnie potrafi wzruszyć, ostatnio szykowałam Oskarkowi pościel do przedszkola i też się popłakałam, mój S. się śmieje, że ja będę bardziej płakać zostawiając małego w przedszkolu niż on sam.
Ja mam dzisiaj pracowity dzień, jutro Oskarek przyjmuje gości na urodzinowym torcie i właśnie go przygotowuję - jak się uda ( tort )wstawię wam foteczkę swojego dzieła
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1