BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #336320 przez mesy
emka a takie ładne te blondy miałaś ... ;p poka się w rudych :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #336322 przez emka
no moze nie do końca rudy ale ja się śmiałam ze rudy, to taki jasny brąz rudawy hehe, nie mam zadnej fotki w tym kolorze!
Po poronieniu poszłam do fryzjera i powiedziałąm ze chce zmianę i tak wyszło...
:laugh: :laugh: :laugh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 8 miesiąc temu #336323 przez mesy
A to domyślam się jaki :lol: :lol: te brązy tak schodzą w taki rudy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336325 przez emka
Kajo Jak miłó ze nie jestem sama :) Gorla też nasz rocznik :)

Spadam na obiadek :)

12 lata 8 miesiąc temu #336330 przez Kajo
emka napisał:

Kajo Jak miłó ze nie jestem sama :) Gorla też nasz rocznik :)

Spadam na obiadek :)

No to super :) ale Gorla chyba jest juz na II liscie :laugh: szczęściara!

Ja też uciekam cosik ugotowac
pa
12 lata 8 miesiąc temu #336359 przez gosiak
pisze z kom. wiec pewnie bedzie malo skladnie;) mam wyniki no i sa troche lipne.. vifi co o nich sadzisz? i jak sie oblicza stosunek jednego do drugiego bo slyszalam ze jakos to sie oblicza i wynik wskazuje czy jest zle czy dobrze...a wiec tak to sa bad. z 3dc fsh 13,64 norma w f.pecherzykowa 3,5-12,5 estradiol;40,01 norma f.pecherzyk.12,5-166 ;( lipa jak sto uji obraczka oklamowuje mnie przy takich wynikach to moge pomarzyc o dzidkach a o trzech to juz na pewno;(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #336360 przez Mirella
Justyna nie pozwalaj sobie, za czarownicę to ja tu robię, i ostatnio Bidol bo jej pałeczkę przekazałam :P
Chociaż ja obrączki powyciągałyście to mój czas chyba rzeczywiście minął ;)

Emka, ja jestem starsza od Was, i jeszcze mam nadzieję na drugie.... Miałam 34 jak Duśkę urodziłam.

Ktoś tu pisał wczoraj że obrączka poronienia też pokazuje, i coś o tym że kobieta może donosić tylko dziewczynki też było, Emka, może Ty też jesteś taki przypadek?
12 lata 8 miesiąc temu #336378 przez mesy
Gosiak estradiol tj hormon który wytwarza się przed owulacją robiłaś go 3 dc a on z dnia na dzień rośnie aż do owu na reszcie się nie znam :P
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336380 przez emka
Mirela Też sobie o tym pomyślałam... Na szczęscie 5 ma być dziewczynka :) ale dopiero za 3 lata w ciążę zajdę :) :silly: Dobrze, że jestem styczniowa :)

Ogólnie powiem Wam ze z dużym przymrużeniem oka do tego wszystkiego podchodze, ale chyba 10 robiłam i zawsze 1 dziewczynka :) 3 chłopców i dziewczynka dalej też kilku chłopców... u mnie to nie ma końca... Jak to jest ze wam sie przestaje bujać... Stara jeste to mie się ręce częsą hehe :) :laugh: :laugh: :silly:

Gosiaczku nie znam sie na badankach... nie pomogę

12 lata 8 miesiąc temu #336404 przez sylwka727
Ale się rozpisałyście!

No a mi wyszło dziewczynka chłopak chłopak dziewczynka chłopak, a przecież miałam dwóch chłopców i nie pokazało, no chyba że wcześniej była dziewczynka i poroniłam :unsure:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336428 przez JustynaZuzanna
gosiak napisał:

pisze z kom. wiec pewnie bedzie malo skladnie;) mam wyniki no i sa troche lipne.. vifi co o nich sadzisz? i jak sie oblicza stosunek jednego do drugiego bo slyszalam ze jakos to sie oblicza i wynik wskazuje czy jest zle czy dobrze...a wiec tak to sa bad. z 3dc fsh 13,64 norma w f.pecherzykowa 3,5-12,5 estradiol;40,01 norma f.pecherzyk.12,5-166 ;( lipa jak sto uji obraczka oklamowuje mnie przy takich wynikach to moge pomarzyc o dzidkach a o trzech to juz na pewno;(

Rozumiem że w 3 dc pobierałaś krew czyli faza folikualna
A wiec
- FSH masz 13,64 zdecydowanie za dużo - powinno być jak dobrze pamiętam do 8, ale nie martw sie ja potrafiłam mieć nawet 24!! a teraz mam (też 3dc) 7,5 niestety dużo za wysokie masz.
- estradiol 40,01 jest gitara
a reszta gdzie??? LH, prgesteron??

Jednym słowem póki co widze że Twoja przyssadka mózgowa jest nadpobudliwa, ale nie ma czym się martwić
FSH ma za zadanie pobudzać jajniki, które wtedy wydzielają estrogeny. Teoretycznie FSH powoduje dojżewanie pęchcerzyka i komórki jajowej, faktycznie jeśli jest ono za wysokie komórka nie jest w stanie w odpowiedni sposób się rozwinąć.

Pamietam jak chodziliśmy z moim na IV to prof mówił że im niższe tym lepsze, ale jak miałam 14 to się już kwalifikowałam do stymulacji...
Mirella przepraszam już i tak mi wszyscy mówią że jestem okropna i że jestem czarownica... nie chciałam Ci tej pałeczki zabierać.

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu #336448 przez ViFi
gosiak napisał:

www.forumginekologiczne.pl/txt/a,1873#.T3GffGFmL0U
tu masz napisane co za co odpowiada

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 8 miesiąc temu #336453 przez nikusia1988
A mi wywróżyła obrączka:
-dziewczynka
-chłopczyk
-dziewczynka
-chłopczyk
-chłopczyk
-dziewczynka
-chłopczyk
-chłopczyk

Już dalej nie próbowałam bo pewnie dalej by się kręciło...

a co do wieku kiedy urodzę pierwsze dziecko to: w wieku 25lat
ilość dzieci: wystukało mi 4
za ile tygodni zajdę w ciąże? - prawdopodobnie za 7 (czyli wychodziło by w następnym cyklu ha ha ha :D się okaże... :D )
a po za tym to wyszło mi że urodzę w 40 tygodniu ciąży
a jak zapytałam za ile tygodni urodzę to 48 razy mi wystukało...
Amen :)
Jutro jeszcze raz powtórzę bo już dzisiaj mi sie nie chce :)
12 lata 8 miesiąc temu #336454 przez Mirella
Justyna to widzę że mam konkurencję w Tobie... ale nie bojam się, bo Ty sobie stąd zaraz pójdziesz a ja zostanę :P
12 lata 8 miesiąc temu #336455 przez JustynaZuzanna
nikusia wrzuć to w drugi temat rozluźniający :D
Będziemy później weryfikować :D

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia