- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Justyna a Ty się tak nie mądraluj, bo Tobie też się należy za to: Taaaa pójde na wątek mamusiek, chyba w snach.... Się cofnij nie wiem ile i zobacz jak ta armata dla Gosiaka wygląda
Jeszcze Cię dziewczyny nie ostrzegły przede mną? Dziwne, myślałam że Cię lubią
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Ja nie z tych co się boją, nie takie się rzeczy przeszło
Ojj ale ja to mam podstawy do dołowania się i narzekania bo w końcu tyle czasu na lekach, tyle operacji IV i nic, a Gosiak zamiast się odpręzyć, rozluźnić to martwi się na zapas jakąs głupią menopauzą. NIE W TYM WIEKU KOBIETO!!
Nie widziałam tej armaty, i szukać jej lepiej nie będę, bo tu dziennie widze że z 5 stron dochodzi to może bym na przyszły rok znalazła
Gosiak wiesz, że dołowanie sie jest zaraźliwe?? i się zaraziłam od Ciebie ;p Teraz musisz zacząć pozytywnie myśleć, co by i mi się poprawiło
Ja Mirella nie wierze, że będzie mi dane tak szybko zmienić wątek...
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Pisałam Ci tam wyżej, że jak IV miałam to lekarz mówił że musi być poniżej 14 czy 15stu żeby szansa była!! A Ty masz poniżej.
I masz się uśmiechać a iskieka ma być duża, zeby ja też się nie dołowała
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
A ja odebralam progesteron - 9ng - wynik z dupy !
U gina ok, nastepny cykl kazał sie CLOnowac ale nie wiem, chce schusc, a z CLO ni ma uja
Caly dzien w dupie !! ale chociaz butki sobie kupiłam na pocieszke
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
U mnie w rodzinie drugie dziecko rodzi sie jako wcześniak, babcia, moja mama( brata) ciotka mamy siostra też...
Emcia 35 lat??? eee Wikula już dorosnie i fajnie zajmiesz sie niemowlaczkiem i ona ci pomoże
Lacruś a ty z czego chcesz schudnąc??? nie rób jajców!!!!
Kajo raz już byłam na tej II liście i wróciłam na staraczki dlatego narazie jakoś sceptycznie podchodzę ... stracha mam i na psychę siadło mi, a mi dużo nie trzeba, miękka faja ze mnie
Ja dzis odebrałam mocz i krew Krew supcio ale mocz ujowy!! jakieś azotyny w moczu i bakterie, jutro ide jeszcze raz z sikiem .. bo zapomniałam goz domu i cisłam w przychodni w WC ale mi sie nie kciało, coś tam poleciało
Nie wiem czy jeszcze raz ogólne moczu zrobić czy posiew???
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosinku nie gadaj głupot!!! nie jest zle!!! a w mojej rodzinie to ja jestem wybrakowana, wszystkie choroby genetyczne mam , akurat z wszystkich kuzynów ja mam je wszystkie!!!!!
U mnie w rodzinie drugie dziecko rodzi sie jako wcześniak, babcia, moja mama( brata) ciotka mamy siostra też...
Emcia 35 lat??? eee Wikula już dorosnie i fajnie zajmiesz sie niemowlaczkiem i ona ci pomoże
Lacruś a ty z czego chcesz schudnąc??? nie rób jajców!!!!
Kajo raz już byłam na tej II liście i wróciłam na staraczki dlatego narazie jakoś sceptycznie podchodzę ... stracha mam i na psychę siadło mi, a mi dużo nie trzeba, miękka faja ze mnie
Ja dzis odebrałam mocz i krew Krew supcio ale mocz ujowy!! jakieś azotyny w moczu i bakterie, jutro ide jeszcze raz z sikiem .. bo zapomniałam goz domu i cisłam w przychodni w WC ale mi sie nie kciało, coś tam poleciało
Nie wiem czy jeszcze raz ogólne moczu zrobić czy posiew???
Jak Ci wyszła bakteryjka to zrób posiew
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Gosiulku jak Ci juz pisalam, ginek moj kazal Cie palnac za lament.. FSH, owszem masz wysokie ale bez tragedii, estradiol jest w deche.. Gdyby i estradiol był powyzej 80 w 3dc to juz by było gorzej.
U gina ok, nastepny cykl kazał sie CLOnowac ale nie wiem, chce schusc, a z CLO ni ma uja
Lacruś co to za 9? czemu tak? poknocili Ci chyba krewke i od kogoś innego Ci dali wynik bo przecie na owulke u Cię wygląda że była
właśnie z eMkiem gadałam popłakałam sie On ze mną, nie wiem co robić? iść do ginki i od nowego na CLO próbować, czy jak? nie wiem co się w takiej sytuacji robi czy w ogóle zareaguje na stymulacje? Lacra co Ty byś zrobiła?
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lacrijka napisał:
Gosiulku jak Ci juz pisalam, ginek moj kazal Cie palnac za lament.. FSH, owszem masz wysokie ale bez tragedii, estradiol jest w deche.. Gdyby i estradiol był powyzej 80 w 3dc to juz by było gorzej.
Lacruś co to za 9? czemu tak? poknocili Ci chyba krewke i od kogoś innego Ci dali wynik bo przecie na owulke u Cię wygląda że była
właśnie z eMkiem gadałam popłakałam sie On ze mną, nie wiem co robić? iść do ginki i od nowego na CLO próbować, czy jak? nie wiem co się w takiej sytuacji robi czy w ogóle zareaguje na stymulacje? Lacra co Ty byś zrobiła?
No bo niby była ale ujowa.. bo w fazie folikularnej jest do 1ng a Lacra ma 9
Sprobuj CLO, niby CLO umacnia owulke.. z tym ze musisz zmonitorowac czy jajo pękło bo po CLO lubia nie bumac..