BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #336544 przez mesy
gosiak marudz ile wlezie ale się nie poddawaj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #336548 przez gosiak
choć bym mówiła że sie poddam to i tak będę się starał...olewam wszystko i czekam na cud, jeszcze dokończę ten wykres co zaczęłam, chce zobaczyć jak wygląda to i owo po hsg a potem chyba skonczę z tempkami itp...po co mam sie tym stresować cieszyć sie że owu jest a w rzeczywistości nic z niej nie będzie :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #336553 przez Mirella
Gosiak, a Ty tę armatę pamiętasz co ją wytoczyłam na Ciebie niedawno???? Mam odpalić????

Justyna a Ty się tak nie mądraluj, bo Tobie też się należy za to: Taaaa pójde na wątek mamusiek, chyba w snach.... Się cofnij nie wiem ile i zobacz jak ta armata dla Gosiaka wygląda

Jeszcze Cię dziewczyny nie ostrzegły przede mną? Dziwne, myślałam że Cię lubią ;)
12 lata 8 miesiąc temu #336554 przez sylwka727
Oj widzę że gosiak dziś ma doła, ale ja wierzę w ciebie tak jak we wszystkie dziewczyny tu bo dużo małych duszyczek czeka na ciałko w którym by mogło zamieszkać, nie załamuje się naprawdę

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu #336555 przez gosiak
Mirella odpal spokój bezie :S :huh: :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #336558 przez sylwka727
Lepiej Justyna faktycznie nie rozdrażniać Mirelli bo ja tę armatę widziałam i dlatego się trzymam ;) :P

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336567 przez JustynaZuzanna
Co Wy mnie tak Mirellą straszycie??
Ja nie z tych co się boją, nie takie się rzeczy przeszło ;)

Ojj ale ja to mam podstawy do dołowania się i narzekania bo w końcu tyle czasu na lekach, tyle operacji IV i nic, a Gosiak zamiast się odpręzyć, rozluźnić to martwi się na zapas jakąs głupią menopauzą. NIE W TYM WIEKU KOBIETO!!

Nie widziałam tej armaty, i szukać jej lepiej nie będę, bo tu dziennie widze że z 5 stron dochodzi to może bym na przyszły rok znalazła :D

Gosiak wiesz, że dołowanie sie jest zaraźliwe?? i się zaraziłam od Ciebie ;p Teraz musisz zacząć pozytywnie myśleć, co by i mi się poprawiło :D

Ja Mirella nie wierze, że będzie mi dane tak szybko zmienić wątek...

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu #336573 przez gosiak
Justyna sorry nie chciałam :kiss: ale po Lacrusi smsku wrócił mi uśmiech, kochana była u lekarzyka swego i pytała w mojej sprawie, lekarz powiedział że tragedi ni ma od 18 jest źle, więc iskierka nadziei powróciła :kiss: :kiss: A jak juz pisze o Lacrusi to dodam że u niej wszystko ok po wizycie, reszte wam sama napisze jak wróci :P :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336578 przez JustynaZuzanna
nooooo i tak ma być!!!
Pisałam Ci tam wyżej, że jak IV miałam to lekarz mówił że musi być poniżej 14 czy 15stu żeby szansa była!! A Ty masz poniżej.
I masz się uśmiechać a iskieka ma być duża, zeby ja też się nie dołowała :D

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336649 przez Lacrijka
Gosiulku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jak Ci juz pisalam, ginek moj kazal Cie palnac za lament.. FSH, owszem masz wysokie ale bez tragedii, estradiol jest w deche.. Gdyby i estradiol był powyzej 80 w 3dc to juz by było gorzej.

A ja odebralam progesteron - 9ng - wynik z dupy !
U gina ok, nastepny cykl kazał sie CLOnowac ale nie wiem, chce schusc, a z CLO ni ma uja :angry: :angry: :angry:
Caly dzien w dupie !! ale chociaz butki sobie kupiłam na pocieszke :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336658 przez gorla
gosinku nie gadaj głupot!!! nie jest zle!!! a w mojej rodzinie to ja jestem wybrakowana, wszystkie choroby genetyczne mam , akurat z wszystkich kuzynów ja mam je wszystkie!!!!!

U mnie w rodzinie drugie dziecko rodzi sie jako wcześniak, babcia, moja mama( brata) ciotka mamy siostra też...

Emcia 35 lat??? eee Wikula już dorosnie i fajnie zajmiesz sie niemowlaczkiem i ona ci pomoże :lol: :lol: :lol:

Lacruś a ty z czego chcesz schudnąc??? nie rób jajców!!!!

Kajo raz już byłam na tej II liście i wróciłam na staraczki :dry: dlatego narazie jakoś sceptycznie podchodzę ... stracha mam i na psychę siadło mi, a mi dużo nie trzeba, miękka faja ze mnie

Ja dzis odebrałam mocz i krew :( Krew supcio ale mocz ujowy!! jakieś azotyny w moczu i bakterie, jutro ide jeszcze raz z sikiem .. bo zapomniałam goz domu i cisłam w przychodni w WC :blush: :ohmy: :ohmy: ale mi sie nie kciało, coś tam poleciało :blush: :blush:

Nie wiem czy jeszcze raz ogólne moczu zrobić czy posiew???
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336676 przez chłopek
gorla ja też tak kiedyś mocz oddałam w przychodzi i tez wyszedł ujowy, zrobiłąm jeszcze raz w domu i było oki a posiew tez zrobiłam
12 lata 8 miesiąc temu #336677 przez Lacrijka
gorla napisał:

gosinku nie gadaj głupot!!! nie jest zle!!! a w mojej rodzinie to ja jestem wybrakowana, wszystkie choroby genetyczne mam , akurat z wszystkich kuzynów ja mam je wszystkie!!!!!

U mnie w rodzinie drugie dziecko rodzi sie jako wcześniak, babcia, moja mama( brata) ciotka mamy siostra też...

Emcia 35 lat??? eee Wikula już dorosnie i fajnie zajmiesz sie niemowlaczkiem i ona ci pomoże :lol: :lol: :lol:

Lacruś a ty z czego chcesz schudnąc??? nie rób jajców!!!!

Kajo raz już byłam na tej II liście i wróciłam na staraczki :dry: dlatego narazie jakoś sceptycznie podchodzę ... stracha mam i na psychę siadło mi, a mi dużo nie trzeba, miękka faja ze mnie

Ja dzis odebrałam mocz i krew :( Krew supcio ale mocz ujowy!! jakieś azotyny w moczu i bakterie, jutro ide jeszcze raz z sikiem .. bo zapomniałam goz domu i cisłam w przychodni w WC :blush: :ohmy: :ohmy: ale mi sie nie kciało, coś tam poleciało :blush: :blush:

Nie wiem czy jeszcze raz ogólne moczu zrobić czy posiew???

Jak Ci wyszła bakteryjka to zrób posiew :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336679 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Gosiulku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jak Ci juz pisalam, ginek moj kazal Cie palnac za lament.. FSH, owszem masz wysokie ale bez tragedii, estradiol jest w deche.. Gdyby i estradiol był powyzej 80 w 3dc to juz by było gorzej.

U gina ok, nastepny cykl kazał sie CLOnowac ale nie wiem, chce schusc, a z CLO ni ma uja :angry: :angry: :angry:

Lacruś co to za 9? czemu tak? poknocili Ci chyba krewke i od kogoś innego Ci dali wynik bo przecie na owulke u Cię wygląda że była B)

właśnie z eMkiem gadałam popłakałam sie On ze mną, nie wiem co robić? iść do ginki i od nowego na CLO próbować, czy jak? nie wiem co się w takiej sytuacji robi czy w ogóle zareaguje na stymulacje? Lacra co Ty byś zrobiła?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336681 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka napisał:

Lacruś co to za 9? czemu tak? poknocili Ci chyba krewke i od kogoś innego Ci dali wynik bo przecie na owulke u Cię wygląda że była B)

właśnie z eMkiem gadałam popłakałam sie On ze mną, nie wiem co robić? iść do ginki i od nowego na CLO próbować, czy jak? nie wiem co się w takiej sytuacji robi czy w ogóle zareaguje na stymulacje? Lacra co Ty byś zrobiła?

No bo niby była ale ujowa.. bo w fazie folikularnej jest do 1ng a Lacra ma 9 :angry:

Sprobuj CLO, niby CLO umacnia owulke.. z tym ze musisz zmonitorowac czy jajo pękło bo po CLO lubia nie bumac..
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia