BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 8 miesiąc temu #336685 przez gosiak
to w takim razie będę musiała iść do tej mniej kumatej bo u niej monit będzie możliwy, a wiesz mam jeszcze 10 dupków w zapasie jak myślisz brać sobie po owulce o ile bezie?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #336686 przez Lacrijka
gosiak napisał:

to w takim razie będę musiała iść do tej mniej kumatej bo u niej monit będzie możliwy, a wiesz mam jeszcze 10 dupków w zapasie jak myślisz brać sobie po owulce o ile bezie?

Hmmm.. dupek nie zaszkodzi. Ale zacznij brac od 3dfl zeby ostatnia wypadła na dzien, w ktorym test moze juz wyjsc bo nagłe odtawienie dupka w razie ciaży jest niebezpieczne :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #336696 przez gosiak
ok to zrobię tak jak piszesz :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #336700 przez Lacrijka
gosiak napisał:

ok to zrobię tak jak piszesz :kiss:

No i w koncu madrze gadasz Gosiulku moj kochany :kiss: :kiss: :kiss: Takiego Gosiaka Lacra lubi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336707 przez gosiak
hahahah :kiss: :kiss:

cho na młoty :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 8 miesiąc temu #336709 przez Lacrijka
gosiak napisał:

hahahah :kiss: :kiss:

cho na młoty :blink:

juz zasiadlam wlasnie przed pudłem :laugh: :laugh: :laugh: I nie pakusiaj juz z eMusiem tylko krzyze od dzis !! co dwa dni!! minimum !! hahahaha
12 lata 8 miesiąc temu #336713 przez JustynaZuzanna
Gosiak moja metoda na zwalczenie problemów z hormonami (i chudnięcie) :D żywienie się dietą wysokobiałkową oraz wysoko błonnikową, duża ilość sportu, 1 kapsułka Capivit A +E dziennie, PRZESTAĆ MYŚLEĆ o wynikach i tym wszystkim, mija jakieś 0,5 do roku czasu i wszystko jest ok :D:D

A tak poważnie Gosia naprawdę mi się udzielił od Ciebie chumor ;(

Lacra o co chodzi z tym "dupkiem"??

Zaczynam się powoli bać, co będzie za tydzień na wizycie u gin.... zaczynają mnie spowrotem męczyć myśli, że się poprawiło bo to chwila przed burzą...
I jeszcze podejście mojego faceta - jak miałaś zajść to wystarczy raz z miesiącu i zajdziesz. Kurrrka czy któryś z Waszych facetów też tak na sex reaguje ?? Czy to mojemu się klepki poprzestawiały od 2 lat??

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 8 miesiąc temu #336715 przez gorla
gosinku a ja nie mam zielonego pojęcia o CLO :dry: i nie pomogę, ale Lacra czuwa :lol:

małż przywlókł ryby do chaty :ohmy: :ohmy: mołł majjj Gad, no zaraz zchaftuje się, no ocipiał,że ja je mam robic!!!!!!!!!!!!??????? nigdy!!!!! siedze przy kompie w szpitalnej maseczce :ohmy: :ohmy:
12 lata 8 miesiąc temu #336718 przez nikusia1988
Ale jaja... zapytałam obrączkę o moj i eMusia wiek i mi wystukała bezbłędnie... :D sama nie mogę uwierzyć w to co widziałam!!! ale to jeszcze nic... zaraz po tym zapytałam: za ile lat zajdę w ciążę i włożyłam obrączkę do szklanki a ta stanęła jak wryta i ani się nie ruszyła!!! pierwszy raz tak miałam że nawet się nie poruszyła po zadaniu pytania... myslalam ze np stuknie 1 raz czyli ze za rok zajdę w ciążę a tu widocznie za mniej niż rok. Oby! :D
12 lata 8 miesiąc temu #336719 przez Lacrijka
JustynaZuzanna napisał:

Gosiak moja metoda na zwalczenie problemów z hormonami (i chudnięcie) :D żywienie się dietą wysokobiałkową oraz wysoko błonnikową, duża ilość sportu, 1 kapsułka Capivit A +E dziennie, PRZESTAĆ MYŚLEĆ o wynikach i tym wszystkim, mija jakieś 0,5 do roku czasu i wszystko jest ok :D:D

A tak poważnie Gosia naprawdę mi się udzielił od Ciebie chumor ;(

Lacra o co chodzi z tym "dupkiem"??

Zaczynam się powoli bać, co będzie za tydzień na wizycie u gin.... zaczynają mnie spowrotem męczyć myśli, że się poprawiło bo to chwila przed burzą...
I jeszcze podejście mojego faceta - jak miałaś zajść to wystarczy raz z miesiącu i zajdziesz. Kurrrka czy któryś z Waszych facetów też tak na sex reaguje ?? Czy to mojemu się klepki poprzestawiały od 2 lat??

Dupek to Duphaston - progesteron w tablrtkach podawany przy niedoborach progesteronu w fazie lutealnej :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #336724 przez JustynaZuzanna
Duphaston to wiem co to bo brałam, czego ja cholercia już nie brałam :(i tak to nic ie dawało ;(
Pamiętam jak na początku choroby zapisywałam po koleii jakie leki biorę w jakich dawkach i przez jaki czas, przed IV wyszło mi ponad 60 nazw...

nikusia to się spytaj o miesiące... ;/

12 lata 8 miesiąc temu #336728 przez nikusia1988
12 lata 8 miesiąc temu #336746 przez JustynaZuzanna
nikusia1988 napisał:

A w jaki sposob?

Zapraszam do tematu "odprężenie...." Tam w 1 poście napisałam, czyli tak samo tylko myśli się o miesiącach a nie latach.

Aż tak źle to tam wytłumaczyłam??

12 lata 8 miesiąc temu #336752 przez nikusia1988
Po prostu nie czytałam twojego 1 posta...
Czyli ma mi wystukac jaki miesiac i dzien dokladnie???
12 lata 8 miesiąc temu #336759 przez JustynaZuzanna
nikusia1988 napisał:

Po prostu nie czytałam twojego 1 posta...
Czyli ma mi wystukac jaki miesiac i dzien dokladnie???

echhh a ja się tak rozpisałam tam... i chyba na marne :(
Nie poprostu zadaj pytanie "za ile miesięcy zajdę w ciąże"

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia