BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #506297 przez ferritka
witam się z Wami kochane podczas przerwy w lepieniu pierogów ;))
jakież tu slicznosci się w fotografiach pojawiły :)) Cudne dzieciaczki :))

powiem Wam że przebywanie tu to prawdziwe uzależnienie, wieczorami myslę co też u nas na forum się dzieje ;] gdy przychodzi wolna chwila to zaglądam i jak widzę tyle zapisanych stron to aż nóżkami przebieram ;D

Pani - głowa do góry kochana, uda się na nowy rok , zobaczysz ;**

u mnie w drugi dzień świat ma nadejść @...ale póki co nie mam żadnych objawów które by zwiastowały jej nadejście. 3majcie mocno kciuki oby to było to ;DD

mam nadzieje, że u Was już przygotowania do świąt w zakończeniu a po domu unoszą się już świąteczne zapachy ;))

aaaaa i ja też ze śląska ;DDD

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 2 dni temu #506312 przez julka2404
Wiecie co ja tam nie chce żeby nigdzie szło, nawet w cyc bo ja i tak mam miseczkę D :lol: ale wam niech idzie! :silly:

Ja właśnie robię sernik, kleje pierogi i uszka, robię krokiety i na chwilkę usiadłam bo padnę :silly:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 2 dni temu #506395 przez MoNiaaa
a mnie jakis smutas zlapal:((
Jula u mojej mamy zostala na noc tak siadlam na kanapie i..:(
moja mama przywiozla mi cala reklamowke ciuszkow dla malego dzidzia tylko dzidzia brak :(

ferritka to ty razem ze mna masz dostac @ ale pamietaj we wigilie tescior!!choc ja mam ochote juz jutro sprawdzic :huh:

http

]
12 lata 2 dni temu #506406 przez julka2404
Monia ja się właśnie dowiedziałam że moja sis jest znowu w ciąży. Jej synek będzie w kwietniu miał 2 latka (ja miałam rodzić dwa miesiące po niej :( ) I teraz znowu jest w ciąży, wpadka. Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe :(

Ja już zrobiłam wszystko , zmywarka chodzi a resztę sprzątam jutro bo normalnie nie mam siły. :dry:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 2 dni temu #506409 przez Mirella
Julka zrób mi uprzejmość i zmień avatara, ten jakiś felerny jest, każda która go miała uciekła z forum niedoczekawszy dzidka :( Przepraszam, że się czepiam, ale patrzeć na to nie mogę, normalnie jak zły omen, a ja Ci dobrze życzę :kiss:

MoNiaaa, znaczy mama Cię popiera, zacieszaj się, i w ogóle jak masz czas się smutać to przyjdź do mnie znajdę Ci zajęcie nie będziesz miała czasu na deprechę :blink:
12 lata 2 dni temu #506411 przez anoda89
Julka życie jest niesprawiedliwe i to bardzo. Chcesz to nie możesz albo dzieje się coś złego a niektóre kobiety zachodzą w ciąże bez problemu, rodzą dzieci i wyrzucają na śmietnik. Moja daleka siostra jest w drugiej ciąży i druga wpadka.
Ja to już czasami mam dość. Teraz bym była w 33-34 tc, już tak blisko porodu.
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #506423 przez angellika1
Cześć dziewczynki :) nie wiem czy uda mi sie do Was zajrzec przed Świetami , wiec już teraz:

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół,
Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych,
A ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili
Tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu,
Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski,
Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju,
Może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.

Spełnienia Waszych fasolkowych życzeń kochane

Angelika z Nikosiem :)
12 lata 2 dni temu #506456 przez pani_p
Hej dziewczyny:-*
Ja dzisiaj też dołuje... Mam gorszy dzień. Jeszcze byłam teraz w kościele bo jutro jedziemy z rana do rodzinki na święta, a na mszy ksiądz modlił się za matki oczekujące potomstwa... byłam bliska rozryczenia się w połowie mszy... ehhh smutno mi...

i ta prawda, że Ci co nie chcą nie mają problemu z posiadaniem dziecka tak boli... okropne uczucie...
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #506513 przez studentkaae
ViFi napisał:

studentkaae napisał:

dziękuję Asik :)

ja poroniłam samoistnie w 8 tygodniu... a teraz czekam na cud, ale narazie pół roku nieudanych prób za nami.
byłam w tym miesiącu u gina nowego - stwierdził, że wszystko jest ok. zrobiłam toxo i cytomegalię - wyniki ujemne. tsh w normie, prolaktyna lekko ponad norme.

i dał coś na prolaktynę....???

ViFi - nie dał mi nic na prolaktynę. norma jest 28,90 a ja miałam 31,69, więc bardzo nieznacznie podwyższone.
12 lata 2 dni temu #506517 przez anoda89
Ja przed oczami mam cały czas buzie Marcela. Czekałam na zimę i Święta a teraz tak bardzo ich nie chcę, przecież miało być już tak blisko do narodzin ukochanego Synka.
12 lata 2 dni temu #506522 przez studentkaae
Anoda wierzę, że dla Ciebie Święta to trudny czas, zresztą dla większości z nas nie jest lekko. Nie wiem jeszcze jak, ale musimy się podnieść i znaleźć siłę, żeby walczyć w nowym roku o ponowną ciążę, która mam nadzieję skończy się dobrze. Utulam Cię Kochana :kiss:
12 lata 2 dni temu #506603 przez madziaska
Strasznie smutno sie tu u Was zrobiło :( Dziewczyny, bardzo mocno trzymam za Was kciuki ! Szczególnie za aniolkowe mamy. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co czujecie. Wierze, ze WAM w koncu sie uda! :kiss:
12 lata 2 dni temu #506609 przez gosia28
Dziś chyba jakiś fatalny dzień jest... byłam na spowiedź, akurat były rekolekcje dla maluchów, no i popłakałam się jak patrzyłam na nie :( wieczorem ubieraliśmy z mężem choinkę- mieliśmy nie mieć jej w tym roku, bo jakoś nie miałam ochoty, ale dostaliśmy w prezencie więc w końcu wtargaliśmy ją do salonu, wyciągnęliśmy zeszłoroczne ozdoby a wśród nich dwa małe słomiane aniołki... tak mi serce ukłuło :( powiesiliśmy je obok siebie,w centralnym miejscu, łezki leciały...

Kochane mimo wszystko- zdrowych, spokojnych świąt, oby następny rok przyniósł dużo radości i wynagrodził nasze wszelki troski.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #506681 przez julka2404
Mirella mówisz masz :lol:

Dziewczynki moje życzę Wam przede wszystkich zdrowych, pogodnych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze. Spełnienia marzeń w nadchodzącym roku. Dużo fasolek, zdrowych dzieciaczków i wszystkiego czego pragniecie!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 dzień temu #506698 przez ferritka
Moniaa tak tak w wigilie wielkie testowanie dam znać co mi tam się wywróżyło. Póki co nie mam żadnego objawu na @ tylko mi się cera zepsuła, mam parę krostek i mega się świecę - to nie jest u mnie oznaka @...

też mam dołek jak stąd to tamtąd... na styczeń mieliśmy termin więc głupi czas;(

zabrakło mi farszu do pierogów i muszę dymać do sklepu- a tam sodoma i gomora i strasznie tego nie chcę dzisiaj doświadczać, eh jakie to niesprawiedliwe ....

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka