- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #506699 przez GwenB
Trochę się już ogarnęłam. Dziękuję za kciuki, ja i tak niezmiennie trzymam za Was!!
Gosia przede wszystkim przeczytałam Twoją historię, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak musi Ci być ciężko :*
Jest tutaj wiele dziewczyn dla których te Święta będą z różnych powodów nie takie jakby chciały, jednak mimo wszystko życzę Wam, aby upłynęły w spokojnej i pogodnej atmosferze, a na nadchodzący rok życzę dużo wiary, radości oraz upragnionych dwóch kreseczek :*
Gosia przede wszystkim przeczytałam Twoją historię, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak musi Ci być ciężko :*
Jest tutaj wiele dziewczyn dla których te Święta będą z różnych powodów nie takie jakby chciały, jednak mimo wszystko życzę Wam, aby upłynęły w spokojnej i pogodnej atmosferze, a na nadchodzący rok życzę dużo wiary, radości oraz upragnionych dwóch kreseczek :*
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 dni temu #506701 przez MoNiaaa
Anoda Gosia sciskam was mocno zreszta w ostatnim czasie bardzo duzo o was mysle wiem ze teraz u was najgorszy czas ale wierze ze jeszcze zaswieci slonce i bedziecie szczesliwymi mamami!!!!!!
ja juz czekam do jutra bo coraz bardziej chce wiedziec co na tym tescie!! nie mam jakis oznak @ ale kto wie..wyszedl mi tlyko taki syfej i boli jak diabli!!!;/
dzis sie wyspalambo Julk nie bylo ale bez niej jakos pusto w domu...
dzis zazartowalam z M ze moze jestem w ciazy a on mi powierdzial ze jak jestem to mnie do paryza wezmie to ja mu mowie ze jestem i wzial mnie...do kuchni a tam sterta garow do mycia i mi mowi ze to wieza eiffla...
a wczoraj odkurzalam i tak sie zastanawialam jak to mozliwe ze tyle jest wpadek ??ludzie sie staraja wyliczaja i sie nie udaje a polowe ludzi pewnie wogole nie bylo planowanych i pochodza z wpadki
ja juz czekam do jutra bo coraz bardziej chce wiedziec co na tym tescie!! nie mam jakis oznak @ ale kto wie..wyszedl mi tlyko taki syfej i boli jak diabli!!!;/
dzis sie wyspalambo Julk nie bylo ale bez niej jakos pusto w domu...
dzis zazartowalam z M ze moze jestem w ciazy a on mi powierdzial ze jak jestem to mnie do paryza wezmie to ja mu mowie ze jestem i wzial mnie...do kuchni a tam sterta garow do mycia i mi mowi ze to wieza eiffla...
a wczoraj odkurzalam i tak sie zastanawialam jak to mozliwe ze tyle jest wpadek ??ludzie sie staraja wyliczaja i sie nie udaje a polowe ludzi pewnie wogole nie bylo planowanych i pochodza z wpadki
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 2 dni temu #506757 przez ferritka
brrrr;/ ale jestem zła....
przedwczoraj naszukaliśmy się rachunku, bo na jego podstawie jest gwarancja...myślałam że wybuchnę płaczem, bo byłam na milion procent pewna, że go zabrałam ze sklepu... wczoraj rano A znalazł go w lodówce
dzisiaj zabieram się za pieczenie ciasteczek ale za cholere nie potrafię znaleźć nowych ikeyowych świątecznych foremek, które na tysiąc % zabrałam ze sklepu i z wózka zapakowałam do torby... ( zresztą bankowo za nie zapłaciłam, bo mam je na rachunku) nigdzie ich nie ma - nawet przeszukałam worek na śmieci z nadzieją, że może je wyrzuciłam przypadkowo ;/ nie ma ich, zapadły się pod ziemie...;/
chyba muszę kupić coś na pamięć, bo jak tak dalej pójdzie to kiedyś wyjdę z domu zapomniawszy się ubrać ;/;/;/
przedwczoraj naszukaliśmy się rachunku, bo na jego podstawie jest gwarancja...myślałam że wybuchnę płaczem, bo byłam na milion procent pewna, że go zabrałam ze sklepu... wczoraj rano A znalazł go w lodówce
dzisiaj zabieram się za pieczenie ciasteczek ale za cholere nie potrafię znaleźć nowych ikeyowych świątecznych foremek, które na tysiąc % zabrałam ze sklepu i z wózka zapakowałam do torby... ( zresztą bankowo za nie zapłaciłam, bo mam je na rachunku) nigdzie ich nie ma - nawet przeszukałam worek na śmieci z nadzieją, że może je wyrzuciłam przypadkowo ;/ nie ma ich, zapadły się pod ziemie...;/
chyba muszę kupić coś na pamięć, bo jak tak dalej pójdzie to kiedyś wyjdę z domu zapomniawszy się ubrać ;/;/;/
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 2 dni temu #506781 przez ferritka
eee, Mirella wkręcasz mnie ?? hmmm to jak ja się zapominam już a póki co jestem przy nadziei na nadzieje to poważnie A musi mnie pilnować żebym do marketu nago nie pojechała.
kurcze muszę pocisnąć do apteki po test, zapomniałam kupić,a jutro wigilijne testowanie dobrze, że pod nosem mam aptekę 24h
kurcze muszę pocisnąć do apteki po test, zapomniałam kupić,a jutro wigilijne testowanie dobrze, że pod nosem mam aptekę 24h
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #506790 przez Mirella
Nie, skarbie, ja jestem daleka od wkręcania kogokolwiek, wkręcanie tutaj jest zakazane, zbyt wiele rozczarowań potem było
A takie zaburzenia to miałam w ciąży ale już trochę później, normalnie nie rozumiałam co się do mnie mówi, nad wszystkim sie trzy razy zastanawiałam, i czym dalej tym gorzej, właściwie dopiero jak Duśka miała pół roku to odzyskałam kontakt sama ze sobą
A takie zaburzenia to miałam w ciąży ale już trochę później, normalnie nie rozumiałam co się do mnie mówi, nad wszystkim sie trzy razy zastanawiałam, i czym dalej tym gorzej, właściwie dopiero jak Duśka miała pół roku to odzyskałam kontakt sama ze sobą
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 dni temu przez Mirella.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #506800 przez sylka
Przyjmijcie najszczersze życzenia.
Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,
Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Abyście znalazły dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,
Świąt które, dadzą Wam trochę radości i odpoczynku,
A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok,
Aby był dużo lepszy od obecnego i zaowocował upragnionymi II kreseczkami.
Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,
Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Abyście znalazły dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,
Świąt które, dadzą Wam trochę radości i odpoczynku,
A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok,
Aby był dużo lepszy od obecnego i zaowocował upragnionymi II kreseczkami.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 dni temu przez sylka.
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #506804 przez julka2404
Feritka ja w sierpniu na urodziny kupiłam młodemu super ekstra pióro. Prawie 30 zł. zapłaciłam za nie. Zadowolona wypakowuję zakuoty, wszystko jest a pióra nie ma a na rachunku był myślałam że się popłacze więc skleroza chodzi parami hehe
zaraz umyję podłogę i będę się pakować na jutro. Nienawidzę się pakować
zaraz umyję podłogę i będę się pakować na jutro. Nienawidzę się pakować
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 2 dni temu #506807 przez pani_p
Ja już nie mogę się doczekać tego Waszego testowania! Tak liczę że przynajmniej jedenj z Was ukażą się dwie kreseczki:-)
A tymczasem wszystkim Wam i każdej z osobna życzę zdrowych, pogodnych świąt, spędzonych w gronie rodziny i otoczeniu miłości. Spełnienia marzeń, sukcesów w życiu i jak najmniej problemów. I tego cudu, którego każda z nas pragnie:-*
A tymczasem wszystkim Wam i każdej z osobna życzę zdrowych, pogodnych świąt, spędzonych w gronie rodziny i otoczeniu miłości. Spełnienia marzeń, sukcesów w życiu i jak najmniej problemów. I tego cudu, którego każda z nas pragnie:-*
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 dzień temu #506836 przez gosia28
Dziękuję Wszystkim za słowa wsparcia
MoNiaa, ferritka trzymam kciuki za testy, w święta wpadam tu gratulować
ferritka nie przejmuj się ciastkami- ja wczoraj z mamą robiłam to lukier klapną, ciastka się spaliły, szarlotka zaś środkiem się nie upiekła i środek ciasta oderwał się z blaszką...
eeeh, gdyby to były nasze największe problemy... co nie?
MoNiaa, ferritka trzymam kciuki za testy, w święta wpadam tu gratulować
ferritka nie przejmuj się ciastkami- ja wczoraj z mamą robiłam to lukier klapną, ciastka się spaliły, szarlotka zaś środkiem się nie upiekła i środek ciasta oderwał się z blaszką...
eeeh, gdyby to były nasze największe problemy... co nie?
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 dzień temu #506862 przez Mirella
Ilonka nie czaj się, widzę Cię
A ja się pochwalę, że pierwszy raz mi ani trochę nie opadł makowiec, i w ogóle odpukać wypieki to mi się udały w tym roku, no jeszcze piernik jutro, więc tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć
I życzę Wam żeby to właśnie zakalce były największymi problemami
A ja się pochwalę, że pierwszy raz mi ani trochę nie opadł makowiec, i w ogóle odpukać wypieki to mi się udały w tym roku, no jeszcze piernik jutro, więc tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć
I życzę Wam żeby to właśnie zakalce były największymi problemami
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 1 dzień temu #506867 przez ilona
Nie czaje sie Mirella
Przerwe sobie od garow zrobiłam i zajrzalam czy moze jakis test wcześniej sie nie pojawil. Korzystając z okazji dla wszystkich staraczek po dzidku w tym roku zycze. Starszym stażem staraczkom po dwa dzidki Tobie, Gosiakowi, Anulce, Vifi
A tak serio to duzo spokoju i miłości owocnej zycze.
Ja wczoraj 10 h w kuchni spedzilam a dzis juz 8 :/ konca nie widac. Ale piernik i sernik wyglada zabojczo
Przerwe sobie od garow zrobiłam i zajrzalam czy moze jakis test wcześniej sie nie pojawil. Korzystając z okazji dla wszystkich staraczek po dzidku w tym roku zycze. Starszym stażem staraczkom po dwa dzidki Tobie, Gosiakowi, Anulce, Vifi
A tak serio to duzo spokoju i miłości owocnej zycze.
Ja wczoraj 10 h w kuchni spedzilam a dzis juz 8 :/ konca nie widac. Ale piernik i sernik wyglada zabojczo
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 1 dzień temu #506869 przez studentkaae
Kochane ja również życzę Wam, aby te Święta przyniosły spokój, ukojenie i nadzieję.
Aby ten czas napełnił nas siłą i wiarą, że za rok będzie nas więcej o nowe staraczkowe dzieciaczki
a jutro z rana czekam na meldunki jak poszło WIELKIE WIGILIJNE TESTOWANIE
i życzę oczywiście II kreseczek
Aby ten czas napełnił nas siłą i wiarą, że za rok będzie nas więcej o nowe staraczkowe dzieciaczki
a jutro z rana czekam na meldunki jak poszło WIELKIE WIGILIJNE TESTOWANIE
i życzę oczywiście II kreseczek