- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- kinia0094
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #52917 przez gosiak
Nati kochana my pamiętamy o Tobie sorki że nie było odzewu, ale dziś właśnie myślałam o Tobie i się zastanawiam jak Twój cykl który dzień i w ogóle, ale z tego co pamiętam odpuściłaś z fasolką więc może może Twój cykl taki cichy a tam może fasolka się czai i Nas tu zaskoczysz:) powodzonka w nauce na bank wszystko pozaliczasz, ale dziewczyno poświęć więcej czasu na sen bo się zajedziesz !!! Dobranoc dziewczynki idę spać z zaciśniętymi kciukami za jutrzejsze testerki
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #52918 przez Marta M
Z Ciebie Mirella taki nocny marek jak ze mnie.. Tylko Ty chodzisz pozno spac i pewnie wstajesz rano do malej..mnie rano trudno zwalic z lozka..
Nati ja jak studiowalam i przyszla sesja to uczylam sie tylko po nocach...pamietam ile nie wyspalam...powodzenia na wszystkich egzaminach... Niedlugo ferie..
Ja sie wybieram na prawie caly luty do domku rodzinnego...mezus ma osrodek szkoleniowo kondycyjny w zakopanem (3 tygodnie)..
Dziewuszki ja znow rano bede do tylu z wiadomosciami, ale wieczorem pierwsze co zrobie na kompie to zagladne co u Was, jak Wasze kreseczki
Nie wiem czy jestescie wierzace, ale powiem Wam ze Bog wysluchuje naszych prosb
Nati ja jak studiowalam i przyszla sesja to uczylam sie tylko po nocach...pamietam ile nie wyspalam...powodzenia na wszystkich egzaminach... Niedlugo ferie..
Ja sie wybieram na prawie caly luty do domku rodzinnego...mezus ma osrodek szkoleniowo kondycyjny w zakopanem (3 tygodnie)..
Dziewuszki ja znow rano bede do tylu z wiadomosciami, ale wieczorem pierwsze co zrobie na kompie to zagladne co u Was, jak Wasze kreseczki
Nie wiem czy jestescie wierzace, ale powiem Wam ze Bog wysluchuje naszych prosb
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #52923 przez Mirella
Marta, po pierwsze, tak masz rację Bóg wysłuchuje, wiem coś o tym
Po drugie, budzę się koło ósmej, ale to jest duuuuże koło, równie dobrze może być siódma jak i dziewiąta, daję małej butle przez sen i śpimy dalej To ona chodzi spac tak późno, a ja z nią, chociaz czasem bym się wcześniej położyła.
Dziewczyny zafasolkowane i te już prawie uważajcie co robicie w ciąży, normalnie szok jak widzę ile Klaudia "zapamiętała", te drzemki popołudniowe, niespanie po nocach... i cieszy się jak słyszy Mozarta albo Beethovena.... nie cierpi jabłek tak samo jak ja, za to uwielbia banany którymi się obżerałam w ciązy....
Ja nie jem mięsa wcale, ona chętniej je zupki rybne, mięsne to je bo musi....
Pod koniec ciąży jak nózki wystawiała to wołalismy do niej dawaj nogę dawaj nogę miała parę dni i już było widać ze to nie jest dla niej obce, pamiętała, no kurde po noworodku było widać że poznaje tę zabawę
Po drugie, budzę się koło ósmej, ale to jest duuuuże koło, równie dobrze może być siódma jak i dziewiąta, daję małej butle przez sen i śpimy dalej To ona chodzi spac tak późno, a ja z nią, chociaz czasem bym się wcześniej położyła.
Dziewczyny zafasolkowane i te już prawie uważajcie co robicie w ciąży, normalnie szok jak widzę ile Klaudia "zapamiętała", te drzemki popołudniowe, niespanie po nocach... i cieszy się jak słyszy Mozarta albo Beethovena.... nie cierpi jabłek tak samo jak ja, za to uwielbia banany którymi się obżerałam w ciązy....
Ja nie jem mięsa wcale, ona chętniej je zupki rybne, mięsne to je bo musi....
Pod koniec ciąży jak nózki wystawiała to wołalismy do niej dawaj nogę dawaj nogę miała parę dni i już było widać ze to nie jest dla niej obce, pamiętała, no kurde po noworodku było widać że poznaje tę zabawę
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #52929 przez delfinek83
Hejka, trzymam kciuki dziewczyny!
Powodzenia i dwóch kreseczek Wam życzę
U mnie 13dc, wiec weekend będzie gorący, uhhh
dobrej nocy i od razu dzień dobry, bo rano to ja tak jak Marta jestem nie do życia
Powodzenia i dwóch kreseczek Wam życzę
U mnie 13dc, wiec weekend będzie gorący, uhhh
dobrej nocy i od razu dzień dobry, bo rano to ja tak jak Marta jestem nie do życia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #52930 przez Mirella
jest 3.30.... obejrzałam pięć pierwszych odcinków Niani na jutubie, kurcze, nie wiecie dlaczego nie oglądałam jak w telewizji leciała? świetna jest, brzuch mnie od śmiechu boli. Moje dziecko udaje ze usypia, ale jakoś nie wierzę, także jak mi się uda ponownie kompa włączyć to ze sto postów nowych będzie....
No i mam nadzieję na pięć fasolek Nie pytajcie czyich bo nie pamiętam, ma być pięć i już, no
No i mam nadzieję na pięć fasolek Nie pytajcie czyich bo nie pamiętam, ma być pięć i już, no
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #52939 przez Asik
ojj Iwonka tempka super ,zero objawów @ extra a ten cień cienia .. ważne że cos tam widzisz:) nawet jak słabiuska rózowiuska druga kreseczka jest to się liczy noooo poczekamy do jutrai pewnie gruba krecha bedzie na razie takie cichutkie gratulacje :* :* :*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Asik.