BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #52855 przez nikusia1988
Jeszcze dwa cykle do tyłu to bym już dawno wariowała z testami codziennie ale że ostatnio mi @ wała zrobiła z tymi 46 dniami i teraz też robi... to się wkurzyłam na nią i nie będę nic robić w tym kierunku i ją oleję... zechce to przyjdzie opóźniona i zagubiona a jak nie to nie... za jakiś czas znowu zrobię test i jak znowu lipa to będzie źle... :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #52856 przez Iwonka
ja dzisiaj nie zasnę
13 lata 11 miesiąc temu #52858 przez gosiak
Iwonka no to ja widzę że Ty masz przeczucie a ponoć niektóre kobitki wiedzą co się święci i po prostu to się czuje :) i może rzeczywiście ten Twój egzamin potrwa z 9 miesięcy :lol: już się jutro doczekać nie mogę

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #52866 przez Iwonka
oj Gosiu oby tak było :) fajnie że tak wspieracie bo ja wiem maruda jestem ale nie mam z kim pogadać bo nawet dzisiaj mnie mąż nie słucha bo pisze CV i list motywacyjny bo stara się o nową pracę , a z mamą nie chce rozmawiać bo po co ma się denerwować, jest mi niedobrze słabo i w ogóle tylko nie wiem czy to od tego że jak przyszłam z pracy to zjadłam rosół, potem bułkę i kawałek szynki sobie odkroiłam potem grzyby z octu a na koniec jabłko
13 lata 11 miesiąc temu #52869 przez Mirella
typowa dieta ciężarówki....
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #52873 przez Asik
hahaha Iwonka :D noo mieszanka wybuchowo-cięzarówkowa :) mnie się wydaje że mdłości to w 50 % hormony a reszta to te mixy ;) kurrcze no ja tez chyba nie zasnę a jeśli juz to pewnie od razu kompa odpalę coby przeczytac newsy :D
Ja dzisiaj miałam zachciewaje..zrobiłam sobie deser : lody bakaliowe z bananami , mandarynkami , pokruszonymi czekoladowymi ciastkami :D mniammm mniamm :) a spotkania z Felkiem dzisiaj nie było :D za to rano mi bebzol urósł :D i to duużo,pewnie wzdęcia swoje robią ;) wyglądam jak w 5 mcu :ohmy:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu #52875 przez Iwonka
Asik a ja widziałam Twój piękny brzusio cuuuudowny (ja podobny mam bez ciąży:( ) ale trudno nie każdy może być mis:)
Ale boję się żeby tylko rozczarowania nie było
13 lata 11 miesiąc temu #52876 przez raczek10
Trzymamy kciuki za testujące dziewczyny i życzymy powodzenia :)

w końcu czas wątek wrześniowy założyć :)

pozdrawiamy :)

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
13 lata 11 miesiąc temu #52880 przez Asik
Iwonka dzięki :D no kurcze jakie rozczarowanie? cos mi się widzi po tych Twoich objawach że fasolinka zapukała do Ciebie :) i Ona tak rozrabia :) :)

13 lata 11 miesiąc temu #52882 przez Iwonka
nie ma co włączam wszystko muzyka relaksacyjna i spokój to mi potrzebne heheheh będę próbowała zasnąć :) do jutra trzymajcie kciuki, ja też trzymam za pozostałe laseczki:)
13 lata 11 miesiąc temu #52884 przez Asik
No trzymam trzymam , za wszystkie testujące jutroooo kobitki :) ojj będzie wysyp fasolinek :D też idę się do łóżeczka walnąć i poczytać książkę :D

13 lata 11 miesiąc temu #52888 przez Nati
witam... ja chyba się z wami pożegnam... przykro mi widzieć jak piszę do was, a żadna nie odpisze nic a nic... :(

Never judge the book by its cover...
13 lata 11 miesiąc temu #52889 przez Asik
taaaaa Nati :P ja czekałam na wiesci z filozofii :) sama napisałaś że się odezwiesz :P

13 lata 11 miesiąc temu #52891 przez Nati
nooo ale myślałam, że jakaś reakcja będzie :P poszło całkiem nieźle a w nocy spałam 2h bo nie mogłam zasnąć ze stresu ;) a potem do pracy musiałam iść, bo wzywają mnie jeszcze czasami jak Szymek zachoruje ;) ale generalnie padam na twarz :( 2 kawy nie pomogły :(

Never judge the book by its cover...
13 lata 11 miesiąc temu #52893 przez Asik
No to super :D :D tak myślałam że będzie ok :D
Ja jak mam stresa to tez nie umiem zasnąć ..masakra,leże ,kręcę się ,poczytam i koło 4-5 zasypiam żeby o 7-8 sie obudzic !
To teraz mykaj kochana nynać ja właśnie z łazienki wróciłam wyprysznicowana :D i zaraz walnę się do łóżka :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka