- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #92506 przez angellika1
Dorcia mogłaś podjechac na morenę miałabyś wyniki po 15 ale w sumie te wyniki to tylko formalność
Poprosze mężusia to mi strzeli fotkę i wstawię nową
AAAA i oczywiście witam nowe staraczi i standardowo trzymam kciki za wszystkie
Dziewczyny 1 kwietnia to szczęśliwy dzień dla mnie bo tego dnia urodził sie mój syn to i dla Was będzie szczęśliwy w postacie 2 kreseczek
Poprosze mężusia to mi strzeli fotkę i wstawię nową
AAAA i oczywiście witam nowe staraczi i standardowo trzymam kciki za wszystkie
Dziewczyny 1 kwietnia to szczęśliwy dzień dla mnie bo tego dnia urodził sie mój syn to i dla Was będzie szczęśliwy w postacie 2 kreseczek
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92558 przez Marta M
Gosiak to Ty juz w piatek masz termin @?? Jejku ale ten czas leci..ale to dobrze, bo znow jest szansa na dwie kreseczki, jak zwykle wspieram
O takich lalkach ogladalam kiedys program, jak sie je robi, itd...ale pokazali tez pewna kobiete, ktora ma juz tych lalek chyba z 15 i wyobrazcie sobie kazda ma imie, swoje lozeczko, swoja garderobe, ona im codziennie zmienia ubranka i codziennie kazda przytula...wspolczuc kobiecie, bo chciala miec swoje, ale nie mogla, jednak ja nie zdecydowalabym sie kupic ani jednej takiej, jakbym miala taka lalke w domu, to myslalabym ze mam prawdziwe, lecz niezywe dziecko...przerazajace, nawet za darmo bym jej nie przyjela...nie lepiej zdecydowac sie na adopcje??
Ja ten tydzien bycze sie z mezem w Deblinie
O takich lalkach ogladalam kiedys program, jak sie je robi, itd...ale pokazali tez pewna kobiete, ktora ma juz tych lalek chyba z 15 i wyobrazcie sobie kazda ma imie, swoje lozeczko, swoja garderobe, ona im codziennie zmienia ubranka i codziennie kazda przytula...wspolczuc kobiecie, bo chciala miec swoje, ale nie mogla, jednak ja nie zdecydowalabym sie kupic ani jednej takiej, jakbym miala taka lalke w domu, to myslalabym ze mam prawdziwe, lecz niezywe dziecko...przerazajace, nawet za darmo bym jej nie przyjela...nie lepiej zdecydowac sie na adopcje??
Ja ten tydzien bycze sie z mezem w Deblinie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Marta M.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92560 przez gabi28
hej dziewczynki.niedawno oglądałam na TLC program o tych lalkach.masakra jakaś,ludzie je kupuja nawet po kilka,była jedna kobieta która mówiła że średnio raz na rok kupuje taką lalkę,chodzi z nią na spacery tam gdzie najwiecej jest mam z maluszkami...a gdy się jej znudzi to kupuje nową.mówiła,że te lalki bardzo jej odpowiadają,bo z jednej strony to tak jak mieć własne dziecko,a z drugiej strony,jak się nie ma czasu,to odkłada się na półkę-jak zabawke,
dla mnie to chore,te kobiety mają jakieś zaburzenia psychicznie,bo to nie jest normalne....
dla mnie to chore,te kobiety mają jakieś zaburzenia psychicznie,bo to nie jest normalne....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gabi28.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 8 miesiąc temu #92577 przez gosiak
a mi szwagierka o tym programie opowiadała tez to oglądała masakra lalka jak żywa na pierwszy rzut oka, ale mi sie ogólnie lalki z koszmarem kojarzą najbardziej to chyba lubie właśnie szmacianki zuzie:) a tej lalki to bym sie po prostu bała...no i nigdy bym nie kupiła gdybym nie mogła mieć swojego dziecka, przecież to ani nie rośnie nigdy dziecka nie zastąpi i w końcu się znudzi jak każda inna zabawka, myśle że u mnie drugim krokiem była by adopcja...
Marta ale Ci dobrze miłego wypoczynku gołąbki oj tak mi też czas leci, strasznie szybko mi ten cykl zleciał testów nie robie najwcześniej 2.04 a zresztą mam ostatni test... czujecie 17 testów miałam i w 4 cykle je wykończyłąm ale to tak robiłam czasem przez cały tydzień przed @ albo po dwa na raz, no i poszły, teraz chyba pierwszy raz zrobie w terminie, ostatnio też miało być w terminie, ale podkusiło mnie dzień przed
Lacrijka kiedy się wprowadzacie na nowy domek?
Marta ale Ci dobrze miłego wypoczynku gołąbki oj tak mi też czas leci, strasznie szybko mi ten cykl zleciał testów nie robie najwcześniej 2.04 a zresztą mam ostatni test... czujecie 17 testów miałam i w 4 cykle je wykończyłąm ale to tak robiłam czasem przez cały tydzień przed @ albo po dwa na raz, no i poszły, teraz chyba pierwszy raz zrobie w terminie, ostatnio też miało być w terminie, ale podkusiło mnie dzień przed
Lacrijka kiedy się wprowadzacie na nowy domek?
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #92581 przez Dorciaition
Gosiak to dobrze, że masz jeden, przynajmniej go wcześniej nie zużyjesz
Marta- super! Na pewno super szczęśliwa, że mężusia masz przy sobie
Angelkia też o tym myślałam, ale na 7 mąż do pracy pojechał, a z Oliwy na Morene to nie mam pojęcia jak autobusem. Ale chyba wytrzymam do jutra Dziś jestem taka senna jak nigdy. Ogólnie nigdy nie sypiam w dzień czy jak jest jasno, nie potrafię. A teraz- właśnie wstałam i w planie mam dalej się położyć.
Marta- super! Na pewno super szczęśliwa, że mężusia masz przy sobie
Angelkia też o tym myślałam, ale na 7 mąż do pracy pojechał, a z Oliwy na Morene to nie mam pojęcia jak autobusem. Ale chyba wytrzymam do jutra Dziś jestem taka senna jak nigdy. Ogólnie nigdy nie sypiam w dzień czy jak jest jasno, nie potrafię. A teraz- właśnie wstałam i w planie mam dalej się położyć.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #92603 przez Asik
Hallo Dorcia :)dzięki no samopoczucie jako tako ..już lepiej , dużo się dowiedzialam o wadzie Szymonka i się pomału oswajam z tą myslą . w sumie to lepiej że się dowiedziałam teraz a nie po porodzie , mamy klinike wybraną i jak się Szymek urodzi to od razu się umawiamy na konsultacje
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #92606 przez Marta M
Wlasnie Asik na sierpniowkach troche widzialam i przepraszam ze nie zareagowalam od razu, ale jetem tego zdania co sierpnioweczki, ze taki rozszczep sie operuje po porodzie i naprawde nic nie widac...znajoma, ktora ma teraz 26 lat urodzila sie wlasnie z taka warga, miala operacje i dzisiaj nikt nie pozna ze cos bylo nie tak...a medycyna poszla do przodu przez te 20 kilka lat, takze nie ma sie co zamartwiac...