BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 8 miesiąc temu #92449 przez Diana
Lalka okropna, wogóle jakaś dziwna i mi też kojarzy się z horrorem!
A cena jaka, nie wiem kto to kupuje!!! :ohmy:
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #92506 przez angellika1
Dorcia mogłaś podjechac na morenę;) miałabyś wyniki po 15 ale w sumie te wyniki to tylko formalność :) :)
Poprosze mężusia to mi strzeli fotkę i wstawię nową :)

AAAA i oczywiście witam nowe staraczi i standardowo trzymam kciki za wszystkie :)

Dziewczyny 1 kwietnia to szczęśliwy dzień dla mnie bo tego dnia urodził sie mój syn to i dla Was będzie szczęśliwy w postacie 2 kreseczek :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92558 przez Marta M
Gosiak to Ty juz w piatek masz termin @?? Jejku ale ten czas leci..ale to dobrze, bo znow jest szansa na dwie kreseczki, jak zwykle wspieram :):)

O takich lalkach ogladalam kiedys program, jak sie je robi, itd...ale pokazali tez pewna kobiete, ktora ma juz tych lalek chyba z 15 i wyobrazcie sobie kazda ma imie, swoje lozeczko, swoja garderobe, ona im codziennie zmienia ubranka i codziennie kazda przytula...wspolczuc kobiecie, bo chciala miec swoje, ale nie mogla, jednak ja nie zdecydowalabym sie kupic ani jednej takiej, jakbym miala taka lalke w domu, to myslalabym ze mam prawdziwe, lecz niezywe dziecko...przerazajace, nawet za darmo bym jej nie przyjela...nie lepiej zdecydowac sie na adopcje??

Ja ten tydzien bycze sie z mezem w Deblinie :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92560 przez gabi28
hej dziewczynki.niedawno oglądałam na TLC program o tych lalkach.masakra jakaś,ludzie je kupuja nawet po kilka,była jedna kobieta która mówiła że średnio raz na rok kupuje taką lalkę,chodzi z nią na spacery tam gdzie najwiecej jest mam z maluszkami...a gdy się jej znudzi to kupuje nową.mówiła,że te lalki bardzo jej odpowiadają,bo z jednej strony to tak jak mieć własne dziecko,a z drugiej strony,jak się nie ma czasu,to odkłada się na półkę-jak zabawke,

dla mnie to chore,te kobiety mają jakieś zaburzenia psychicznie,bo to nie jest normalne....
13 lata 8 miesiąc temu #92562 przez Marta M
Gabi widac ogladalysmy ten sam lub podobny program..kojarze jeszcze meza tej kobiety, jemu sie to bardzo nie podobalo...
13 lata 8 miesiąc temu #92563 przez gabi28
tak Marta,chyba oglądałyśmy ten sam program....:)
13 lata 8 miesiąc temu #92567 przez ann-sunshine
ciarki mnie normalnie przeszły jak zobaczyłam tę lalkę - o k r o p i e ń s t w o.
13 lata 8 miesiąc temu #92577 przez gosiak
a mi szwagierka o tym programie opowiadała tez to oglądała :woohoo: masakra lalka jak żywa :ohmy: na pierwszy rzut oka, ale mi sie ogólnie lalki z koszmarem kojarzą najbardziej to chyba lubie właśnie szmacianki zuzie:) a tej lalki to bym sie po prostu bała...no i nigdy bym nie kupiła gdybym nie mogła mieć swojego dziecka, przecież to ani nie rośnie nigdy dziecka nie zastąpi i w końcu się znudzi jak każda inna zabawka, myśle że u mnie drugim krokiem była by adopcja...

Marta ale Ci dobrze :laugh: miłego wypoczynku gołąbki :laugh: oj tak mi też czas leci, strasznie szybko mi ten cykl zleciał :silly: testów nie robie najwcześniej 2.04 a zresztą mam ostatni test... czujecie 17 testów miałam i w 4 cykle je wykończyłąm :blush: :blush: ale to tak robiłam czasem przez cały tydzień przed @ albo po dwa na raz, no i poszły, teraz chyba pierwszy raz zrobie w terminie, ostatnio też miało być w terminie, ale podkusiło mnie dzień przed :silly:

Lacrijka kiedy się wprowadzacie na nowy domek?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #92580 przez Asik
witam się poniedziałkowo :) tez ten program oglądałam..masakra..mnie się kojarzą z martwym niemowlakiem brrrr...

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 8 miesiąc temu #92581 przez Dorciaition
Gosiak to dobrze, że masz jeden, przynajmniej go wcześniej nie zużyjesz :silly:

Marta- super! Na pewno super szczęśliwa, że mężusia masz przy sobie :)

Angelkia też o tym myślałam, ale na 7 mąż do pracy pojechał, a z Oliwy na Morene to nie mam pojęcia jak autobusem. Ale chyba wytrzymam do jutra :) Dziś jestem taka senna jak nigdy. Ogólnie nigdy nie sypiam w dzień czy jak jest jasno, nie potrafię. A teraz- właśnie wstałam i w planie mam dalej się położyć. :)

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #92583 przez Dorciaition
Cześć Asik! :) Dawno Cię u nas nie było.
Świetne zdjęcie :lol: Jak samopoczucie?

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #92588 przez Diana
Marta to super, że udało wyjechać się z mężusiem!
:kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #92603 przez Asik
Hallo Dorcia :)dzięki :) no samopoczucie jako tako ..już lepiej , dużo się dowiedzialam o wadzie Szymonka i się pomału oswajam z tą myslą . w sumie to lepiej że się dowiedziałam teraz a nie po porodzie , mamy klinike wybraną i jak się Szymek urodzi to od razu się umawiamy na konsultacje :)

13 lata 8 miesiąc temu #92604 przez Asik
A tu zdjecie mojego łobuziaka :)

Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #92606 przez Marta M
Wlasnie Asik na sierpniowkach troche widzialam i przepraszam ze nie zareagowalam od razu, ale jetem tego zdania co sierpnioweczki, ze taki rozszczep sie operuje po porodzie i naprawde nic nie widac...znajoma, ktora ma teraz 26 lat urodzila sie wlasnie z taka warga, miala operacje i dzisiaj nikt nie pozna ze cos bylo nie tak...a medycyna poszla do przodu przez te 20 kilka lat, takze nie ma sie co zamartwiac...:):)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia