BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 8 miesiąc temu #92720 przez Mała
Asik dobrze będzie, bardzo dużą macie przewagę, że dowiedziałaś się w ciąży. A płakać będziesz jeszcze nie raz. Dzieciaki są silne i my też musimy. Ja znam też dziewczynkę z rozszczepem wargi i nie ma co ukrywać, że więcej wymaga dziecko po przejściach opieki. Ja o rozszczepie kręgosłupa Kamilka dowiedziałam się po porodzie i lekarze stwierdzili, że cud, że w ogóle przeżył ten poród.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #92795 przez Asik
Pewnie że bedzie dobrze :D cieszę sie że wcześniej sie dowiedxiałam a nie po porodzie bo już psychicznie sie nastawilismy ...nastawiamy... jedynie to hmm nie powiedzielismy nikomu z rodziny poza moja córką.

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 8 miesiąc temu #92797 przez Diana
Asik super, że tak do tego podchodzisz! Medycyna dzisiaj naprawdę jest na wysokim poziomie więc na pewno będzie ok.! A Szymek na pewno dobrze to zniesie pod troskliwą opieką MAMUSI! :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #92850 przez Dorciaition
Bewpio oto knajpy na wesele, gdzie byłam i uważam, że są fajne. Z tym, że są poza trójmiastem, bo tam mam rodzinę, więc i tam wesela :)

ORCHIDEA- Chwaszczyno
Hotel Garczyn- ok 60 km za Gdańskiem (na przeciwko Łubiany)
Hotel JANTA- Dziemiany ok 80 km za Gdańskiem (za Kościerzyną)
Korne/ Łubiana - nowa sala bardzo ładna. ok 60 km za Gdańskiem. Chyba jeszcze nazwy nie ma. Moja teściowa tam pracuje :)
Straszyn- przy kościele, sala należąca do księży
MROWSIKO- w Szenajdzie (koło Kościerzyny) nie byłam, ale słyszałam, że fajnie
Dwór Kaszubski "Magnat"- Bojano

To by było na tyle. :)

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #92855 przez mala_czarna
Asik takie dzieciątko tylko na początku potrzebuje większej opieki. Dość wcześnie dokonuje się operacji i wszystko dojdzie do normy. Teraz tak medycyna poszła z postępem, że dzieci po takich operacjiach (im wczesniej tym lepiej) niczym sie nie różnią od innych. Teraz wczesnie operuje sie dzieci, dzięki czemu nie mają one żadnych problemow z jedzeniem czy wymową w przyszłości. Choć teraz się martwisz, wiedz że będzie dobrze. Grunt to pozytywne myslenie, ono wpływa na dzidziusia w Twoim brzusiu. Pozdrawiam serdecznie
13 lata 8 miesiąc temu #92929 przez madziaska
Asik na poczatku moze byc trudno, ale poradzisz sobie...lEKAZRE WSZYTSKIEGO CIE NAUCZA :)Dobrze, ze dowiedzialas sie wczesniej, masz czas na przygotowwanie sie i poczytanie fachowej literatury na ten temat... To moje skromne zdanie logopedy...
Dorcia ja dzisiaj bylam na becie.... Wyniki o 20.00 w necie... Gdyby lekarz nie zlecil tego badania, nigdy nie zrobilalbym go, straszny stresssss... Jeszcze godzina....
13 lata 8 miesiąc temu #92936 przez angellika1
gosiak napisał:

Marta M napisał:

To super Asik :):)

Gosiu ja tez zaniedbalam sierpniowki, bo niesposob ich dogonic, pisza jak szalone, ale wlasnie weszlam tam z ciekawosci co sie dzieje u naszej Asik, bo dawno jej na staraczkach nie bylo...nas wrzesnioweczek tez ciagle przybywa :)

tak strasznie sierpnowki zasuwają z postami że niedługo staraczki przegonią :laugh: :laugh:

Bo sierpniówki to fajne babeczki są ;) ;)
13 lata 8 miesiąc temu #92937 przez Dorciaition
Madziaska, wow, wyniki na necie. Tylko u mnie taka zacofana przychodnia :blink:
Nie stresuj się. na pewno będzie dobrze. Tylko daj nam tu od razu znać. Będę czekać. :laugh:
A jak w ogóle się czujesz? Ja dziś cały dzień w łóżku leżę. I mam wielką ochotę na bułkę jarską, która jest niestety 70 km od nas. :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #92943 przez angellika1
Dorcia a gdzie te bułki dają ?? Za mną chodzi w od poczatku ciaży jarska bułeczka :)
13 lata 8 miesiąc temu #92947 przez Dorciaition
Angelika w Kościerzynie :woohoo:
Za mną dzisiaj, ale tylko ta :) Najlepsza! A wczoraj byłam :(
Będę tam za dwa tygodnie to Ci podwiozę, jeśli będziesz miała jeszcze ochotę :blink:

13 lata 8 miesiąc temu #92950 przez angellika1
Dorcia trzymam Cie za słowo ;)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92951 przez Dorciaition
Haha, ok :) Jak sama jej po drodze nie zjem :silly:

Ale najpierw brzuszek :P

13 lata 8 miesiąc temu #92955 przez angellika1
Wiesz ja mieszkam w Gdańsku z a Auchan czyli po drodze będziesz miała ;) :)
Jutro wkleje fotkę brzuchola
13 lata 8 miesiąc temu #92961 przez Dorciaition
Jeźdzę przez Chwaszczyno, bo do Oliwy bliżej, ale zrobię wyjątek. :)

Trzymam za słowo i czekam na fotkę :lol:

13 lata 8 miesiąc temu #92962 przez Dorciaition
Madziaska czekamy :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama