BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 8 miesiąc temu #93008 przez bewipo
Dzięki Dorcia :)
Dziewczyny co to jest jarska bułeczka?? Nie słyszałam o takiej jeszcze :)

Madziaska nic sie nie martw betą, na pewno będzie dobrze :) Idź sobie na zwolnienie kiedy się da, bo z dziećmi to się sporo namęczysz.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #93009 przez madziaska
dzwonilam... babka mowi, ze kobitki w labo pracuja do 21, ale wyniki powinny byc do 20. mam sprawdzic za pol godziny, jak nie bedzie to jutro odbiore w labo... No trudno... Ale kurcze powinny pindy jedne wiedziec, ze czlowiek sie denerwuje ;)
13 lata 8 miesiąc temu #93011 przez Dorciaition
Bewpio to bułeczka z surówkami :) Na wcześniejszych postach powinnaś znaleźć info na temat knajp na wesele :)

No właśnie Madziaska. Jednak nie u mnie są tylko takie pigwy! :) One chyba już mają znieczulice i nie myślą o tym, że dla kogoś jest to bardzo ważne.
Ale Ty się absolutnie nie denerwuj! Nie możesz!

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #93014 przez bewipo
Tak Dorcia bardzo Ci dziękuję :) Wysłałam bratu spis :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #93016 przez madziaska
Dorcia probuje :)
Musze sie w koncu zaczac cieszyc ta ciaza, a nie bez przwrwy zamartwiac, juz na mnie rodzinka krzyczy ;)
Juz prawie 21, wynikow nie ma... No nic, jutro 0 8 pojde to sie dowiem ;) W domku bede po 16, wiec dam znac...
DOBRANOC :)
13 lata 8 miesiąc temu #93030 przez Dorciaition
Trzymam kciuki Madzia :) A teraz śpij sobie spokojnie :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #93064 przez mala_czarna
jesli nie dostanę @ do 30 marca to 31 robie test. Być może się troszkę niecierpliwie, ale ta niewiedza jest bardziej męcząca niż świadomosc że sie nie jest w ciąży. Bo jak nie teraz to póżniej sie pewnie uda...Jestem jak nabardziej pozytywnie nastawiona.

madziaska czekam z niecierpliwoscią na Twoje wyniki.
13 lata 8 miesiąc temu #93080 przez gosiak
madziaska tak czytam czytam i myślałam że w ostatnim Twoim dzisiejszym poscie przeczytam o becia a tu trzeba do jutra się uzbroić w cierpliwość :dry: ja nie wiem jak ja na swoje bety jak mi lekarz zleci(bo sama nie zrobie) będę cierpliwie czekać na wynik jak Waszych się doczekać nie mogę :S nawet nie chcę myśleć co to za stres...ale na pewno madziu wynik będzie dobry trzymam kciuki :kiss:

mała czarna widzę już chodzisz cała zniecierpliwiona :blush: ja jak na razie luz :laugh: oby tak dalej... :blush: :blush: nie chce nic se wmawiać ale chodzę sikać co pół godziny :blush: a z resztą objawów to małpowo brzuch ćmi i (.)(.) bolą, i nie mierze temp. z czego jestem zadowolona :woohoo: :blush:

no nic kobietki kolorowych snów :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #93116 przez Nati
kochane dziewczynki! nie było mnie tyle czasu, ale za dużo opowiadać, bo miałam problemy ze zdrowiem. Nie dam rady nadrobić wszystkich stron więc proszę napiszcie po krótce co u was! :kiss:

Buziaczki

Never judge the book by its cover...
13 lata 8 miesiąc temu #93124 przez gosiak
cos mnie natkneło żeby wejśc mimo iz wcześniej pisałam dobranoc, a tu prosze kto się pojawił co za niespodzianka, Nati kochana mam nadzieje że ze zdrówkiem juz ok? u Nas dużo fasolek ale nie wiem na jakim etapie zniknęłaś Magda M zafasolkowała, Dianka i madziaska nie wiem czy już ją poznałaś za nim zniknełąś:) dużo fajnych dziewczyn i jest fajnie no i cieszę się że wróciłaś :kiss: :kiss: mam nadzieje że już nie uciekniesz znów na tak długo??? :laugh: no jeszcze magduśke i iwone trzeba nawołać bo też znikły mam nadzieje że u nich ok :kiss:

zmykam spać dobranoc

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #93128 przez Majowka
Gosiu, a kiedy masz planowo dostac @?

Tyle objawow!!!!! ja cie krece!!!! :) ale siebie nie wkrecaj, hehehe

Ja tak daleko od Ciebie :( niech to szlag..... dopiero 9dc :(
13 lata 8 miesiąc temu #93145 przez madziaska
dziewczyny sprawdzilam przed praca i sa!!!!!!!!!!!!!!
Wynik bety 40 dc - 9 082,00. Chyba dobrze???? :)
13 lata 8 miesiąc temu #93158 przez Agusia83
Hej Madziaska, a czy to nie jest moze 982?...czy to juz w tysiaciach? i to w 40dc?
13 lata 8 miesiąc temu #93170 przez wielkaB
chyba u mnie w tym miesiacu też♠ bedzie lipa szkoda ale jak nie teraz to pozniej trzeba sie nie podawac
13 lata 8 miesiąc temu #93181 przez MagdaM
Nati nareszcie!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
madziaska jesli masz juz ponad 9tys... to moze blizniaki albo cos wiecej :)
ja tyle to mialam jakos w 6tc :lol:

Dzien dobry
Nie nadrobie... Wogole mialam nie pisac bom taka jakas dzika, ale Nati zobaczylam :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży