BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 8 miesiąc temu #93380 przez wielkaB
a to jak ja do 30 mam 6 lat wiec mam czas ale nie ktozy nie moga tego zrozumiec
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #93387 przez Diana
A ja jutro idę do gina i mam nadzieję, ze będzie ładne bijące serduszko!!!

A gadaniem innych to się nie przejmujcie szkoda nerwów na debilne zaczepki!
13 lata 8 miesiąc temu #93394 przez wielkaB
jak bym miala sie tak przejmowac to juz bym sie zalamala nerwowo mam juz to gdzies
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #93399 przez gosiak
Majowka no widzisz zapomniałam Cię uprzedzić ale na prawde zawsze @ przychodziła na czas z zegarkiem w ręku czekałam, a wtedy 5 dni i na co się człowiek pierwsze co nastawia?? a Majeczko wcześniej pytałaś kiedy mam termin @ więc na 02.04 :lol:
a no to super że masz śluz o ile pamiętam 9dc? więc działaj kochana bo nie wiadomo kiedy owu nadejdzie :laugh: a na wakacje to najwyżej z małym gapowiczem pojedziesz :blink:

Dianka trzymam kciuki żebyś usłyszała serduszko swojej kruszynki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #93412 przez MagdaM
Kurde to ja w innym swiecie zyje. Nas nikt sie nie pyta, wszyscy w dupie maja.
Jedynie moi dziadkowie stwierdzili, ze zamiast psa powinnam sobie dziecko machnac.

Ehhh cos mnie wkurza wszystko ostatnio :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #93416 przez Majowka
2 kwietnia! jeszcze tylko 4 dni zostaly! czekam z niecierpliwoscia! :)

Ja mam w piatek wizyte u gina, wiec sie dowiem czy byla owulacja czy nie. Wszystko sie wyjasni. A na szlone noce to nastawiam sie na weekendzik dopiero, wiec nie wiem czy jeszcze zdazymy...

W piatk zdam relacje! :)

Diana, czekamy na zdjecie Twojej kruszynki i bijacego serduszka!!!! :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #93426 przez gosiak
Magda i dobrze że nie pytali uwierz mi że bardziej by Cię wkurzały docinki "a kiedy Wy" taka presja i w ogóle że się odechciewa aż czasem wszystkiego , a dziadki jak to dziadki im się wybacza bo oni są szczerzy a pytania teściowej to bardziej zeby dopiec

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #93427 przez Dorciaition
Gosiak dobrze powiedziałaś Twojej teściowej :side:

Majówka działaj, działaj :laugh: Trzymam kciukasy! :kiss:

MagdaM w Twoim stanie zmieniają się nastroje :blink:

WielkaB masz jeszcze czasu i czasu :) Trzymam kciuki!

Dianka pewnie juterko już zobaczysz serduszko :) Ale cudnie! Czekamy w takim razie na zdęcie Fasolki :)

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #93432 przez MagdaM
Gosia ja sie ciesze. Bo znajac mnie to juz bym kiedys cos odpowiedziala. Zreszta tak jak bylo z dziadkami. Akurat Ci co zyja nie sa szczerzy i nie pytali o to w dobrej wierze, coz :(
Ale wiesz co Ci powiem?? Gorsze jest zlewanie. Rodzina mojego meza ma w dupie. Nawet jak sie dowiedzieli to i tak sie nie interesuja, nie ciesza - duuuupsko :angry:

Dorcia nie wiem czy sie cieszyc czy nie :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #93436 przez gosiak
Dorcia a Ty o której bete odbierasz? o 16?
no to co Dianka jutro zakładasz nowy wątek? :side: tylko macie tu zaglądać !!!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #93441 przez gosiak
No to niezłych masz teściów w końcu to będzie dziecko ich syna jacy by nie byli do Ciebie to powinni się cieszyć choćby ze względu na szczęście ich syna...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #93444 przez MagdaM
Gosia do mnie sa ok, na to nie narzekam. Szwagierka tylko szyje i pruje. No a oni slub olali ale mialam nadzieje, ze pierwszego wnuka nie. Skoro od corki sie nie doczekaja, a ciesza dziecmi we wsi to myslalam, ze w rodzinie tez, ale naiwna jestem i tyle...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #93448 przez gosiak
poczekaj po porodzie może się odmieni, ale na pewno mogli by się teraz też zainteresować po tym co przeszłaś , a wiesz może ich boli to że właśnie od córy się nie doczekają... :silly: jeśli Oni zlewają to Ty tez zlewaj bo nie ma się co stresować jeszcze tym...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #93458 przez MagdaM
haha zebys wiedziala ze zlewam takim Nilem normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a co do cory... jej wina... ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #93464 przez Mirella
wielkaB, kiedyśm dawno temu, nie możesz tego pamiętać, pisałam, że na wścibskie pytania jest odpowiedź typu: bo my nie chcemy, bo za parę lat zaczniemy się starać, bo mamy inne plany, bo nas to nie obchodzi itp.... W mojej rodzinie wszyscy bez wyjątku myśleli że ja dziecka nie chcę, nie lubię, nie do mnie z tym tematem i miałam spokój. A długo już bylismy razem wtedy jeszcze z niemężem. Potem wzieliśmy bardzo cichy ślub, i wszyscy na pewniaka pytali wprost kiedy rodzę, no bo po co po tylu latach ślub i to jeszcze taki cichy? No i kopary opadały równo jak mówiłam że nie jestem w ciąży, ale miałam ubaw :lol:
Ja się naczekałam na moje dziecko, ale uwierz, na taki egzemplarz jak mój to warto było czekać :D

Asik, jak Ci jeszcze kiedyś przyjdzie do głowy format robić to najpierw wyeksportuj zakładki do pliku i sobie nagraj na coś albo na maila wrzuć, kurcze no jakby mi zakładki zeżarło to bym do ładu nie doszła z niczym ;)

madziaska beta super, no ale to było do przewidzenia :P

Majówka dobrze kombinujesz, sierpniowe dzieci rodzą się w maju, chyba w jasnowidzeniu sobie nick wybrałaś :D

Magda, a Ty to masz hjumorki ciążowe :lol: na razie tylko humorki poczekaj dalej, ja w dziewiątym miesiącu to dawałam czadu ostro, i to z humorami nie humorkami :D Urok ciązy, przyzwyczajaj się. Teściów olej po całości, jak zobaczą gdzie ich masz to od razu się zaczną interesować. No i pewnie jak szkrab się urodzi to i zainteresowanie przyjdzie, jeszcze Ci się uszami wyleje :) Czytałaś co dziewczyny w innym wątku pisały o teściowych i o gościach po porodzie? One by Ci zazdrościły :lol:

Nati, no nareszcie....

Słonko świeci, staraczki na dwór, łapać słoneczko i energię na wieczór, przyda się :P
Ciężarówki na dwór, dotleniać się, dać fasolkom ptaszków posłuchać, będziecie lepiej spały w nocy :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia