BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803476 przez missyy
bidol dzięki, dziękii :kiss: :kiss: Ie poduszeczki są genialne!! też takie chce, gdzieś widziałam takie i zapoluje na nie.
A Twoja Mikołajka.. fiu fiuuu, też taką chce ;))) Slicznotka i modnisia :kiss:

Leże sobie cały dzień i modle, żeby się nie rozkręciło. Łaziła już po mnie myśl, żeby zrobić test, :blush: ....
głupia jestem, ale to zrobiłam :angry: Tylko nie mogę się za bardzo nakręcać, bo przyjdzie @ i dooopaa. Krechaaa jest, ale baaardzo baardzo bladaa.
Będzie co będzie

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #803485 przez gabi28
missy krecha jest ?! :) wstawiaj test.u mnie była blada trzy dni po terminie.zaciskam kciuki.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803488 przez jusia
missyyyyyyy!!!!! to juz bankowo!!!!! jak jest krecha to juz stało się faktem że jestes w ciąży!! :) wielkie gratulacje!! :kiss:

bidol a twoja corcia to istna modelka!!! :) prześlicznie sie smieje :)
zebym tak moją mogła namówić na uśmeich do zdjecia :P moja sie smieje czesto ale nigdy do aparatu :P

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803489 przez missyy
gabi28 napisał:

missy krecha jest ?! :) wstawiaj test.u mnie była blada trzy dni po terminie.zaciskam kciuki.

ta krecha jak tak mało widoczna, że nawet aparat jej nie wyostrzy. ale czy traktować ja jako pozytyw to nie wiem jeszcze. Raczej jej sobie nie uroiłam. za 2 dni mam termin @ .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #803490 przez gabi28
missy moja była taka sama... aparatem z telefonu w ogóle nie było jej widac,ale zwykłym to było już troche lepiej. trzymam kciuki aby @ nie przyszła,a gratulowac będę później.

11 lata 2 tygodni temu #803492 przez jusia
missyy mysle ze tak u mnie test wczoraj , dzis @ przyszla, wyszedl nawet bez najbledszego cienia, takze mysle ze jest, w tym cyklu zrobilam dwa testy i nie bylo nawet ułamka % watpliwosci ze kreski nie ma :/

11 lata 2 tygodni temu #803495 przez gabi28
missy ..hmm.. miałam chyba podobną do Ciebie,tak słabą,że im dłuzej się wpatrywałam to robiła się niewidoczna.ale jakby spojrzec "szybko" to widac zarys drugiej. poczekaj do niedzieli i powtórz,chociaz ja nie wytrzymałam i robiłam dzien po dniu i mam trzy testy :)

11 lata 2 tygodni temu #803499 przez missyy
dlatego właśnie nie robi się testu przed @ :S , ale kto by słuchał.
nie chce mieć za dużych nadziei, poczekam co będzie. Za dużo nerwów już straciłam.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803510 przez jusia
missy tak jak pisze gabi, jak sie szybko spojrzy to widac zarys :)

ale mnei brzuch boli.... masakra

ja na pocieszenie pojde jutro malowac wlosy, juz mam makabryczne odrosty, nie malowalam bo myslalam ze moze sie udalo i nie bede, takze jutro moge isc...kurcze dawno nei lykalam tabletek p/bolpowcyh ale dzis chyba wezme, tym bardziej ze zaraz ide do pracy :/

11 lata 2 tygodni temu #803525 przez marzenap
missyytrzymam kciuki zeby @ nie przyszła i dwóch malinowych kreseczek w niedzielę :) u nas zimno jak na Syberii a wieje ze hej ja mam dzisiaj wolne wiec odpoczywam ;)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803527 przez Gravity
missyy bedzie dobrze!!!!

Kochane to pogoda wczorajsza u mnie:( z mojego maisteczka kolo mieszkania:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 tygodni temu #803598 przez monisia100100
jusia napisał:

monisia100100 napisał:

Witam dziewczyny
Poprosze Was o poradę i zdanie na temat cewnika foleya tzw baloniku. Mam mieć go jutro założonego, i nie powiem że się nie boję. Ale najważniejsze jest to dla mnie aby usłyszeć zdanie kobiet które miały go założonego. Czy to faktycznie przynosi efekt, czy jest to zabieg bolesny, jak jest odczuwalny itp.

Monisia ja miałam nie czułam nic a nic, niektorzy mi mowili ze to bardzo neiprzyjemne, dla mnei naprawde nie bylo to ani troche bolesne, efekt byl maly z opuszki na 1 cm rozwarcie ale u niektorych dziewczyn udaje ze sie zaczyna otwierac szyjka. Powodzenia!!

Missy 3 mam kciuki za kreseczki, u mnie zawitała @... boli brzuch....zjadlam tabliczke czekolady, robie obiadek ( rybe po grecku mi sie zachciało :P ) i na 15 zmykam do pracy.

ojjj missy dopiero przeczytalam, moze to nie @...spokojnie... 3mam kciuki

Mam juz założony balonik i niestety nie jest zbyt różowo, samo założenie jakoś da się przeżyć choć bardzo nieprzyjemne, gorsze to późniejsze napełnianie go płynem. Od godz 10 rano jak tylko go założyli do teraz to jakieś 6 godz po prostu wyłam z bólu, wzięły mnie prawie od razu skurcze a w niędzy czasie cały czas rozpiera wszystko od dołu. Gdybym wiedziała że tak będzie to nie pozwoliłabym tego założyć. Do jutra mam to mieć chyba założone że wypadnie wcześniej sam. Dziwi mnie że te skurcze ustały a balonik nie wypadł po takich katorgach. A z rana kolejna dawka oksytocyny. Mam nadzieję że córcia jutro się pokaże.

11 lata 2 tygodni temu #803697 przez Mała
Witam
Bidol jej jaka śliczna Kamilka :blush: :kiss:

Missy trzymam mooooocno kciuki za brak @, pogratuluję w niedzielę ;) :kiss:

Monisia dziwię się,że przy takim stanie łożyska jeszcze próbują naturalnie. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Mała była z Tobą :kiss:

Gravity u Was chociaż słonko, a u nas śnieżyca na całego :(

11 lata 2 tygodni temu #803727 przez anoda89
Hej :)
Jestem już po wizycie.
Maleństwo ma się dobrze, machało rączkami i nóżkami cudny widok Na przyzierność ciutek za wwcześnie i za tydzień mamy się stawić w centrum jakimyś tam ( nazwy nie pamiętam ) żeby dokładnie obejrzeć maluszka i wtedy zobaczymy co z tą amniopunkcją. Gin dzisiaj tak luknął na główkę i są już półkule podzielone czaszka wykształcona więc trochę mi ulżyło. Kazał żebym zadzwoniła do niego po wizycie z zakaźnym i mam się nie martwić bo na jego oko nie jest źle Nie ma zdjęcia więc się nie pochwalę moim bąbelkiem.

Missy trzymam kciuki :lol: :kiss:

Monisia będzie dobrze i już niedługo niunia będzie przy Tobie :) :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #803739 przez Mała
Anoda super wieści, pewnie że będzie dobrze. Rodzinka już wie?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka