BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 tygodni temu #804588 przez mesy
ann no piękne tłuściutkie kreseczki :lol: gratuluje :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #804613 przez Mirella
Ann, łapaj buziale :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monia, leż i gap się w sufit, posprzątasz po Nowym Roku, dzieci z grudnia to przekichane mają, wszędzie najmłodsze ;) Ja byłam w szpitalu krócej niż Ty a i tak miesiąc mi zajęło wyprowadzenie Duśki na ludzi, tak mi ją rozpuścili. Niestety takie są skutki nieobecności mamy w domu, nic na to nie poradzisz, a jak masz bałagan tylko u Julki w pokoju to olej to, niech sobie bałagani, teraz musisz zadbać o Zuzię. Bo to nie o to chodzi, że Ty masz leżeć i pachnieć, tylko ona ma rosnąć bezpiecznie u Ciebie w brzuszku i musisz jej ten komfort zapewnić. I siedzenie też jest zabronione niestety ;)

Missyy, czekam na dobre wieści

Anabelle, my tu wszystkie z otwartymi ramionami przyjmujemy :lol:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #804652 przez pani_p
Mesy aaa rzeczywiście, mówiła, że będą stać. Skleroza :-D dzięki za przypomnienie bo ja już jakieś czarne myśli miałam, że od nas uciekła.

Ann serdeczne gratulacje :-*

Anabelle witaj :-)

Udało mi się przed chwilą uchwycić senny usmieszek mojego diabelka :-) :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #804661 przez gosia28
pani ale cudna Zuzinka śpioszka :kiss:

faktycznie skleroza, dobrze że choć nie boli :lol: i że mesy czuwa nad naszymi niepokojami ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu #804665 przez jusia
Ann wielkie gratulacje!!!! cieszymy sie razem z tobą!!! :) taki widok dodaje sił i otuchy :)

Pani cudne maleństwo :) :kiss:

Messyy poczekaj,. @ nie ma to jest dobrze :)

Monia olej porzadki, sama dobrze wiesz to to teraz nic nie znaczy, podejdz dyplomatycznie, corcia juz napewno duzo rozumie, moze sama posprzata :) wiem ze to moze nei wskazane , przekupywanie dzieci, ale moj acorcia dla ulubionej bajki zrobi wszystko, nawet pozbiera zabawki w pokoiku :laugh:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #804666 przez Gravity
Elo Laseczki

Mała co mi ze slonka jak zimno okropnie:(

anoda89 super wiesci teraz byle do przodu :kiss: :kiss: :kiss:

gosia28 uważamy Kochan to tak pogoda byla 1 raz od 30lat:(((( :blink: :blink: to Ty gdzies kolo mojej tesciowej mieszkasz:)ona w Bochni ale tam sniegu nic nie spadlo:)

marzenap oj ja tam nie cierpie sniegu tyle co w wigilie jeden dzien :kiss: ciesze sie bo odkad jestem w uk to snieg widzialm raz i ledwo spadl juz go nie bylo bo tu zacieplo :kiss: :kiss:kciuki trzymam!!!! za Ciebie i inne laseczki :kiss: :kiss:

gabi28 ja tez mialm problem z zaparciam na poczatku ciazy.Pij nad czczo wode przegotowana z cytryna ,jedz kiwi jedno dziennie strczy,suszone sliwki kilka dziennie.Musisz popróbować. :lol: :lol:

missyy ja jak zrobilam 1 test ic nie bylo ale mam zwyczaj nie wywalc odrazu :) zostawilam go na parapecie i poszlam do parcy przypomnialam sobie o nim wieczorem i zobaczylam zarys 2 kreski:))wiec glowa do gory!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agnilla masz racje jest tam ale bardzo slaba:)Missi moze duzo sikasz w nocy?

MoNiaaa wiem ze nie jest latwo ale musisz przestac sie denerwowac i stosowac do zalecen lekarza!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Anabelle witam ,tu z Nami bedziesz czula sie jak w rodzinie :kiss: :kiss:

ann-sunshine gratuluje tych 2 malinowych da kazdej z Nas to widok 2 kresek jest pelnia szczescia!!!

No poczytalam Was i nadrobilam.Teraz moge cos o sobie.Wiec piatek kolejna pepkowka i kolejny gadzet dla Jessici kochane mam juz ich dosc.Bo nie mam jak wyspac sie siedza do rana .Ja lubie gosci ale wiem ze to jeszcze nie wszyscy a mamy male mieszkanko i przychodza na raty:(Nadal szukamy cos na parterze wiekszego i jest lipa :S :S w sobote Nasza kruszynka zaliczyla pierwsza impreze z Nami urodzinki kolezanki::;)do 10 urzedowala z nami i pozniej Nas olala poszla spac:)))mial gdzies muzyke spiewy:))

i macie moja nowa fryzurke tez:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #804668 przez Gravity
pani_p Zuzia piekna :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 2 tygodni temu #804672 przez gosia28
Gravity Bochnia nie tak bardzo daleko ode mnie ;)

współczuję tych odwiedzin, weź ich skrzyknij na jeden termin, albo co bo Cię wykończą a emek będzie bidok szukał poradni AA B) :laugh:
ooo albo jak już ktoś wpadnie to niech pobawi małą a Ty idź odpocząć
Jessica śliczna niunia i pięknie rodzinka się prezentuje ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 2 tygodni temu #804683 przez MoNiaaa
Anabell witam cie nie wiem czy mnie pamietasz z watku kwiecien/maj ?
super ze tak szybko zdecydowaliscie sie na drugiego bobaska zycze powodzenia :)

ann super krechy!!!!gratulacje!!!!!!

Zuzia i Jessi piekne sa!!!!! gravity a ty skubancu jakim cudem masz juz taka figure????

wiem wiemze mam lezec i wiekszosc czasu leze ale juz mi bokiem wychodzi to lezenie. Julka taka maruda sie zrobila o wszystko placze caly dzien by przed tv siedziala.rozpuscila ja babcia jak to babcia i ciekawe kiedy wroci do normy??

http

]

11 lata 2 tygodni temu #804686 przez gosia28
Monia leż i nie zrzędź jak Julka :silly: jesteś na ostatniej prostej :kiss: :kiss: :kiss:
też podziwiam jaką Gravi ma figurę :cheer: :cheer: :cheer:
Anabell też pamiętam bardzo dobrze :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #804688 przez Gravity
gosia28 problem w tym ze nie mamy miejsca w mieszkanku i dlatego przychodza na raty:( :blush: :blush: a moj bidok juz na alkohol patrzec nie moze:(( :silly: :silly: kurde wybieramy sie do pl na wiosne moze sie spodkamy:) :kiss: :kiss:

MoNiaaa jeszce nie zrzucilam tych nadrobionych w ciaze kilogramow :((5kg na plusie ale jak skoncze karmic to sie ich pozbędę :))probowalm brzuszki ale dostalm bolesci wiec narazie po konsultacji z polozna odpuszczam:) :kiss: :kiss: ale dziekuje za kaplementy.Monia ile przytylas jak narazie?

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 2 tygodni temu #804693 przez missyy
daje sobie spokój z testowaniem. Teraz to nawet ten różowy test ma widoczną druga krechę. Także the end. Daje sobie kilka dni i pójdę na betę. :blush:

Pani Zuzia to naprawdę mały śpioszek. Super, że taka spokojna jest, zawsze jakiś czas, żeby coś nadrobić i porobić w domu, czy nad sobą ;)

Gravity wohooho, co ja widzę, impra za imprą :P Jess już za młodu czerpie :silly: Trochę odpoczynku faktycznie by wam się przydało :blush:
A co do siusiana :S :P to w dzień chodzę jak opętana, a w nocy nie. :woohoo:

Ann-sunshine wieeelkie gratulacje, to są dopiero kreseczki. :cheer: :cheer: :cheer:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 2 tygodni temu #804701 przez creatura
Cześć Dziewczyny :)

Sorki, że się tak wcinam w wątek, ale nasza Kwietniówka - Anabelle, jako pierwsza z nas rozpoczęła następne starania (i się nie pochwaliła, na wątku, albo mi umkneło :blink: ), dlatego wpadam życzyć powodzenia i szybkich II na teście :woohoo:
I oczywiście, zaciskam kciuki nie tylko za Anabelle, ale za wszystkie Staraczki. :kiss: :side:

P.S.
Fajnie byłoby też dołączyć do Waszego grona, ale mąż na razie spasował i zawiesił działalność dzieciotwórczą :S

11 lata 2 tygodni temu #804887 przez agnesssa
Ann Gratulacje :D Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

I dla wszytskich staraczek buziaki :kiss: :kiss: :kiss: kibicuje Wam jak zawsze :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 2 tygodni temu #804902 przez Dave
Missyy - moje kciuki za Ciebie nadal zaciśnięte.

Anna - GRATULACJE. Uwielbiam tu takie widoki :side:

Annabelle - no właśnie u nas to sie nie pochwaliłaś. Oby szybciutko się udało.

Gravi - podziwiam, że tak imprezujecie.

MoNiaa - leż i pachnij kobito.

Pani - słodziutki uśmieszek.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka