BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 tygodni temu #803749 przez Mirella
Anoda :kiss:

Bidolku, Kamcia jak malowana, cuuuudo :kiss:

Duśka nie będzie ginekolożką, będzie astronomką, astronautką albo kimś takim, uwielbia gapić się w gwiazdy i potrafi o dziesiątej wieczorem domagać się spaceru jeśli nieopatrznie chlapniemy że gwiazdy są ;) Wielki Wóz już rozpoznaje :D

Wykończy mnie ten Ksawery i nerwowo i w ogóle, palić nie można bo się dymi, zimno w domu, a od spadku ciśnienia głowa boli jak cholera. I w związku z powyższym kogo pominęłam to bardzo przepraszam, wycałowuję wszystkie hurtem :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #803774 przez Dave
missyy- auziole:-) Kochana mam nadzieje ze maliny piekne nam tu pokarzesz pun:-P moja taka blada krecha wlasnie chrapoli:-)

anodka-:-) kiss:-) wyglaskaj brzusio.

monisia-zaliczylam Foleya. rano mi go wyjeli,dali oxy i Maja byla z nami. klelam na to jak szewc,ale teraz wiem ze duzo daje.

jutro witamy kolejnego forumowego maluszka:-)

wybaczcie ze tak w skrocie,ale na szybko z tel klikam, a i familia mnie nie oszczedza.

buziaki:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 tygodni temu #803875 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 tygodni temu #803910 przez helenne
hej kochane!
Mam problem i potrzebuję porady. Znów powróciło mi zapalenie pęcherza, ale wyniki moczu mam dobre już sama nie wiem co jest. Przecież sobie nie wymyślam ...czuję pieczenie non stop i ból pęcherza. ..Znów dostałam AMOTAKS co 12h ....piję non stop żurawinę dzień w dzień i nic nie daje... a najlepsze że leże większość czasu pod kocem a nie się przeziębiam... co ja mam robić?!

11 lata 2 tygodni temu #803946 przez anoda89
Helenne robiłaś posiew?? Weź może sobie jedną nospe żeby rozkurczyła pęcherz, wypij szklankę wody z wyciśniętą cytryną no i nie wiem co mam Ci jeszcze poradzić może dziewczyny poradzą coś lepszego. Ja w ciąży brałam na zapalenie pęcherza furagina+ prenatal Urocare+ witamina C i po dwóch dniach przeszła tylko że ja już była w II trymestrze. Później jadłam suszoną żurawinę i piłam wodę z cytryną. Kurcze może mocz wstrzymujesz za długo :unsure:

11 lata 2 tygodni temu #803986 przez gosia28
dzień dobry :)
wpadła Agni nasza dekoratorka wnętrz ;)

o i bidolek też urządza :)
niunia cudna do schrupania aaaaaaaaaaaaaaa oczu oderwać się nie da :kiss: :kiss: :kiss:

Gravity Wy tam uważajcie na siebie, filmik robi wrażenie

Anoda super wieści, szkoda że bez foty, może za tydzień się uda?
a mama to mama, czuje że jest coś na rzeczy, taka telepatia ;)

helenne ja miałam pisać taką samą poradę jak Anoda...

missy czekam na jutro z niecierpliwością :)

ja też mam już dość Ksawerego mi mi coś koło sypialni podwiewa i dziwaczne dźwięki wydaje, że spać nie można... a w dodatku to wczoraj jeszcze grzmiało i błyskało się :dry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu #804005 przez marzenap
U mnie sniegu po kolana zimno wieje okropna pogoda
dziś 20 d.c.zaczęły mnie bardzo boleć same sutki az dotknac sie nie mogę za 8 dni ma przyjść @ oby nie przyszła dziewczynki trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
Co tutaj taka cisza??

11 lata 2 tygodni temu #804013 przez missyy
juupi, nareszcie jestem :silly: Odcięło mnie od świata :P nie miałam ani neta ani telefonu przez tę piekielną zawieruchę.

A na froncie, chyba cisza. Plecy już trochę mniej bolą, plamienie tez trochę zmalało, trochę nitek i zabarwiony śluz.
Zajęłam się sprzątaniem w kuchni żeby do jutra nie zwariować. :blush:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #804028 przez jusia
Hej ale nas zasypało :) mieliśmy isc na sanki ale najpierw z rana :) wpadli znajomi a potem obiad u rodzicow... znajomi przyszli z coreczka i ejstem mile zaskoczona ze moja Wiki nie byla zazdrosna o zabawki, nic nie zabierala nie zloscila sie :) wsumie pierwszy raz mielismy gosci od dawna i spodziewalam sie jakis spiec a tu prosze :)

jak wasze dzieci zareagowaly na prezenty mikolajkowe? moja corcia jeszcze tego nie rozumie, cieszyla sie ale szczerze mowiac widzialam zdziwienie o co kaman ? :P

teraz slodko spi po calodniowych wrazeniach, a my mamy wieczor dla siebie, szkoda tylko ze mam okres :P

marzenap trzymam kciuki mocno!!
missyy jak nastroje?? :) jutro robisz znow tescik?
helene trudna sprawa... zrob posiew, duzo pij, zuravit, vit C, i dieta kefiry, bez slodyczy, ja w ciazy duzo nospy bralam ale tez bylam w 2 trym, chociaz nospa powinna byc bezpieczna, mysle ze mozesz wziac rozkurczowo, nie wiem co ci wiecej radzic, mowisz ze cie boli a piasku nei masz??

gosia gdzie mieszkasz?? u mnie tez grzmialo i blyskalo sie, nieweidzialam czy to naprawde czy mi sie zdawalo, ja w lublinie :)

gdzie wrzucic suwaczek zeby byl widoczny? juz zapomnialam jak sie to robi :)

11 lata 2 tygodni temu #804040 przez missyy
zrobie tescik z rana, będzie pewniejszy. Jak oczywiście przez noc paskuda nie przylezie :silly:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 2 tygodni temu #804046 przez marzenap
missyy napisał:

zrobie tescik z rana, będzie pewniejszy. Jak oczywiście przez noc paskuda nie przylezie :silly:

To trzymam kciuki za pozytywny wynik :) u mnie do @ jeszcze 8 dni a ja tak nie lubię czekać ... masakra ... :angry:
u nas teraz sypie snieg a wieje że doniczki na balkonie mam poprzewracane :laugh:
miłego wieczorku

11 lata 2 tygodni temu #804077 przez gosia28
jusia ja mieszkam w Małopolsce nieopodal Tarnowa

missy ależ się nie mogę doczekać jutra :)

marzena trzymamy trzymamy ;)
nasi chrześniacy to oczy jak 5 zł mieli a jakie wypieki, cudnie było patrzeć na tą ich radość :) a jedna mała taka 3,5 latka od kuzynki okrzykiwała Mikołaj! Mikołaj! hehe ale mieliśmy ubaw :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu #804084 przez Dave
Missyy - czekam, czekam na teściora :kiss: :kiss:

Marzena - zaciskam kciukaski :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #804085 przez Elmirka85
na pęcherz mogę Ci też urinal polecić. ja biorę 3 tabletki dziennie. można w ciąży bo to głównie żurawina. a ja mam nieraz tak że jak chce mi się siku a przetrzymam toi mnie potem szczypie własnie ale to chyba przez to że pewnie mam słabę mięśnie kegla

11 lata 2 tygodni temu #804185 przez Dave
missyy- pokazuj testa :laugh: :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka