- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak tam kiedy do UK wracacie????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Piękny dzień się zapowiada:)
Właśnie zjadłam na śniadanko crunchy z bananem i mlekiem, no ateraz kawka:) i w drogę: może znowu coś się nawinie:)
Iva, wyglądasz cudownie!! tydzień szybko zleci
Miłego dnia!!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zuzuzanta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja tam śpię jak popadnie, chociaż skłamałabym gdybym powiedziała, że nie zwracam uwagi na to żeby jednak jak najwięcej na lewym boku.
Wy mówicie "tylko" trzy miesiące, a ja z tą moją niecierpliwością mówię "aż". Wczoraj spotkałam się z koleżanką, która ma rodzić za dwa tygodnie i jeszcze ciężej mi się na sercu zrobiło. Wydaje mi się, że to moje "zniecierpliwienie" wynika z tego, że wszystkie kobiety w rodzinie, które też były w ciąży już urodziły (jedna w lutym, druga w kwietniu) i ja zostałam na koniec.
Kiedy zaczynacie wielkie pranie?
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonka a czemu ty nie śpisz o piątej rano... ja muszę iść do pracy więc też nie spałam ale ty???
Siku mnie obudziło i już ciezko mi bylo zasnąć.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
U nas z wyprawka tez slabo. Mam wozek, ciuszki i idzie juz do nas lozeczko z materacem. Aaaa i ostatnio zakupilam kosmetyki Pat & Rub, ale kuzynka dostanie je w prezencie, bo jest w odwiedzinach z maluchem. Ja sobie dokupie za jakis czas.
Sluchajcie, czy w ciaxy mozemy stosowac preparaty na komary i kleszcze? Jedziemy nad jezioro i obawiam sie, ze bedzie plaga.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja zaczynam pranie w połowie czerwca. To zalezy tez od pogody bo musi byc slonce zebym mogla wystawiać mokre Ciuszki na ogrodek żeby szybko schły.
Kinia co do preparatów na komary to nie mam pojęcia. Musiałabys podpytać ginekologa albo w necie poczytać.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Może można oś stosować dla dzieci, ostatnio coś takiego widziałąm w Rossmanie, ale ie przyglądałam się temu, skoro cebul pomaga
Ja też się nie mogę doczekać kiedy Jasia zobaczę, ale nie myślę o tym tak bardzo, bo czuję się wprost fantastycznie. Ostatnio nawet powiedziałąm Piotrowi, że tak ten czas leci szybko, że nie wiem czy zdążę się tym stanem nacieszyć ale wiem, że będzie pewnie coraz trudniej bo i lato i ja coraz większa:)
Magda, migdały pomogły na zgagę, od wczorajszego popołudnia nic a nic, nawet w nocy się nie obudziłam. Dzięki za radę!
Wczoraj koleżanka z Holandii poszła do polskiego lekarza, tak żeby się coś dowiedzieć, bo nie wszystko rozumie w tym kraju. Lekarz jej powiedział, że ma bardzo mało wód płodowych, stąd taki malutki brzuch...no i w zaleceniach ma picie w małych odstępach czasu dużej ilości wody...
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też nie wiem, ale na wsi jest już plaga komarów i smaruję się cebulą i olejkiem lawendowym. Czasem też kawałek cebuli noszę w kieszeni i jak do tej pory nic mnie nie użarło:) Wiem wiem, że pewnie śmierdzę, ale i tak się do mni nikt nie zbliża więc co tam:)
Może można oś stosować dla dzieci, ostatnio coś takiego widziałąm w Rossmanie, ale ie przyglądałam się temu, skoro cebul pomaga
Ja też się nie mogę doczekać kiedy Jasia zobaczę, ale nie myślę o tym tak bardzo, bo czuję się wprost fantastycznie. Ostatnio nawet powiedziałąm Piotrowi, że tak ten czas leci szybko, że nie wiem czy zdążę się tym stanem nacieszyć ale wiem, że będzie pewnie coraz trudniej bo i lato i ja coraz większa:)
Magda, migdały pomogły na zgagę, od wczorajszego popołudnia nic a nic, nawet w nocy się nie obudziłam. Dzięki za radę!
Wczoraj koleżanka z Holandii poszła do polskiego lekarza, tak żeby się coś dowiedzieć, bo nie wszystko rozumie w tym kraju. Lekarz jej powiedział, że ma bardzo mało wód płodowych, stąd taki malutki brzuch...no i w zaleceniach ma picie w małych odstępach czasu dużej ilości wody...
HIHIHI PROSZĘ BARDZO ALE TO NIE JA DAQAŁAM MIGDAŁOWE PORADY
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monika23083 napisał:
Ja też nie wiem, ale na wsi jest już plaga komarów i smaruję się cebulą i olejkiem lawendowym. Czasem też kawałek cebuli noszę w kieszeni i jak do tej pory nic mnie nie użarło:) Wiem wiem, że pewnie śmierdzę, ale i tak się do mni nikt nie zbliża więc co tam:)
HIHIHI PROSZĘ BARDZO ALE TO NIE JA DWAŁAM MIGDAŁOWE PORADY:silly:
o kurczę, to sorry:) bede musiała wrócić do poprzednich postów w wolnej chwili. I dziekuję koleżance, która pomogła, bo teraz to się pogubiłam:)