BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #664718 przez iwonta_kg
Papi nie ma mozliwosci zeby facet dotknal penisem glowki dziecka

Rozwijające się dziecko w łonie chronione jest przez gruby mięsień macicy i dużą ilość wód płodowych. Szyjka macicy jest tak minimalnie otwarta, że członek nie jest w stanie się przez nią przebić i dotrzeć do główki dziecka. Penis w żaden sposób nie dotyka więc płodu.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #664721 przez akina_zet
pyzaura napisał:

dzien dobry :D

I wszystkiego naj mamuski :kiss:

A wiec u nas pogoda do d... wczraj bylam w kinie fajny film :) ale wiecie co u nas w kinie za glosno zdecydowanie jak tylko zaczely sie reklamy mala tak zaczela mnie kopac ze hoho brzuszek pokopany musiala bidulka sie halasu przestraszyc :D ale fajnie bylo cos innego po 15-20 min chyba sie przyzwyczaila do halasu i byla juz spokojna :D ale wiecej nie bede jej stresowac i chyba odpuszcze sobie kino :D

a teraz wracam do tematu sukienek na weselicho zostaly mi 3 tyg a ja dalej szukam teraz mam cos takiego na oku ale troszke za skromna ale co o tym sadzicie ??

allegro.pl/ciazowa-trapezowa-sukienka-na...a33-i3269753403.html

buziaki i milego dnia :D

ładna ta w kolorze miętowym,lubie kiecki w kształcie trapezu :) jest skromna ale możesz poszaleć z dodatkami :)

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #664722 przez MyMelange
Dziekuje dziewczyny :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 6 miesiąc temu #664723 przez pyzaura
i sie zastanawiam ta czy ta allegro.pl/nowosc-sukienka-bombka-z-ozdo...512-i3252974415.html dylemat mam tylko ta pierwsza ma troszke wieksze wymiary bym mogla ja rowniez ubrac w sierpniowym weselu :D

Ania

11 lata 6 miesiąc temu #664724 przez Nubi
Oj tam za skromna, sukienka mi sie bardzo podoba, klasyczna, prosta, bizuteria i butami ja podpimpujesz :)

U mnie deszcz 10 stopni... A o 5 sloneczko sie przebijało...
Wspominalam ze troche mnie rozlozylo, od wczoraj mam dodatkowo zapalenie spojówek, chodze jak wampir na glodzie... Musialo sie cholerstwo przyplatac! :ohmy:

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #664726 przez iwonta_kg
Alivva napisał:

Byłam dziś z młodym na większych zakupach i przy okazji kupiłam płyny Lovela do prania,
gryzak i to coś do owoców.....i kilka innych pierdolków :) Z Kubusiem oczywiście ;)
Te maskotki do spania są cuuuudne takie mięciutkie i urocze. Wpadła mi w oko owieczka ale niee kupowalam bo nie jestem zwolenniczką pluszaków a jedyną jaką chce kupić Alicji to ma być jakaś recznie robiona typu hand made ;)

poka fotki co kupilas :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #664730 przez iwonta_kg
pyzaura napisał:

i sie zastanawiam ta czy ta allegro.pl/nowosc-sukienka-bombka-z-ozdo...512-i3252974415.html dylemat mam tylko ta pierwsza ma troszke wieksze wymiary bym mogla ja rowniez ubrac w sierpniowym weselu :D

ta beżowa mi się podoba :)

11 lata 6 miesiąc temu #664731 przez akina_zet
pyzaura napisał:

ja lubię prostotę,więc brałabym trapezową,dobrałabym do niej ładne korale i wpięła coś we włosy,albo przepasałabym wlosy jakąs szeroką wstążką :)

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #664734 przez iwonta_kg
BITWA O DOM! uciekam oglądać :) Kinia oglądaj może coś ściągniesz do pokoju dla Mikołaja :)

11 lata 6 miesiąc temu #664739 przez niagara
Pyzaura mi też bardziej się podoba ta prosta trapezowa sukienka, do tego jakieś fajne dodatki, kolczyki, bransoletki, coś na szyję, torebeczka i jak dla mnie ekstra :laugh:
A kiedy masz te wesela? Ja też w tym roku się wybieram jedno pod koniec czerwca, drugie na początku sierpnia i jeszcze wieczór panieński kumpeli w czerwcu :)

11 lata 6 miesiąc temu #664772 przez zuzuzanta
Pyzaura, ja wybrałabym tą trapezową. Dziewczyny mają rację, jakiś fajny dodatek i jesteś gwiazdą wesela :laugh: . Ja chyba jednak nie kupuję sukienki. Zrobiłam przegrzeb w szafie i okazało się, że znalazły się dwie, w których mogę iść. Mam tylko nadzieję, że mi się bardzo obwód brzucha nie powiększy przez te trzy tygodnie, które zostały do wesela.

U mnie dzisiaj 16 stopni i słoneczko nieśmiało wygląda zza chmur, więc po południu jakiś dłuższy spacer pewnie uskutecznimy, tym bardziej że na rynku jakiś jarmark małopolski jest.

Kasia

11 lata 6 miesiąc temu #664800 przez Alivva
U mnie 10 stopni,gesta mzawka i wiatr a ja jakas zasmarkana wiec nawet sie nigdzie dzis nie ruszam...
I chyba przez ta paskudna pogode jakas doline zlapalam....

11 lata 6 miesiąc temu #664823 przez iwonta_kg
Ja byłam w Biedronce, widziałam te artykuły Kubusiowe ale jakoś kiepskiej jakości były... Każdy artykuł po 7,99. Może smoczki jedynie były fajne.
Ale zdecydowałam że będę się zaopatrywać w pampersy i chusteczki morke DADA z Biedy. dużo słyszałam pozytywnego o nich i nie są drogie. Biedronkę mam blisko domu więc zawsze można szybko podjechać i coś kupić :)

11 lata 6 miesiąc temu #664824 przez Nubi
Nie lap doliny, zrob sobie jakis pyszny deser i czekaj na kopniaki... To moze pomoze :blink:

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #664832 przez iwonta_kg
Mój mężuś pichci rosołek dla mnie i Kacperka :lol: Ale zapachy :lol:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka