BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #664590 przez iwonta_kg
kocham_cie napisał:

iwonta_kg napisał:

Ale kontynuując pytanie Magdy;

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Iwonka nic się nie martw bo moje libido też jest dużo dużo niższe niż przed ciążą!!! naprawdę dużo niższe... no chyba żebym wliczyła sny erotyczne które mam bardzo często odkąd jestem w ciąży :silly:

Fajnie ze nie jestem sama :blush: snów erotycznych co prawda nie mam ale mam tak że chce mi sie Kochac w pewnym momencie a jak już coś zaczyna sie dziać to mi sie odechciewa :blush: albo Kacperek zaczyna tak mocno kopać że nie jestem w stanie skupić sie na namiętności...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #664598 przez Alivva
Widziałyscie?
gazetki.biedronka.pl/g92,wielki_swiat_ma...5%82ego%20odkrywcy/0

Byłam dziś z młodym na większych zakupach i przy okazji kupiłam płyny Lovela do prania,
gryzak i to coś do owoców.....i kilka innych pierdolków :) Z Kubusiem oczywiście ;)
Te maskotki do spania są cuuuudne takie mięciutkie i urocze. Wpadła mi w oko owieczka ale niee kupowalam bo nie jestem zwolenniczką pluszaków a jedyną jaką chce kupić Alicji to ma być jakaś recznie robiona typu hand made ;)

11 lata 7 miesiąc temu #664611 przez akina_zet
Oj dziewczyny z moim libido też słabo (i niestety też się tym trochę martwię :dry: ), ale sny o ciekawej tematyce miewam bardzo często i są baaardzo realne :silly:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #664612 przez Nubi
Zeby chociaz jakis sen sie przysnil :blush: :)

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #664617 przez kalina
:-) u nas przez jakis czas byl zakaz pozniej mozna bylo przez chwile pozniej znow zakaz i maz ma cykora ze znowu cos sie podzieje. na poczatku tez mialam sny co chwila bo mi pewnie bardziej brakowalo i libido porzadnie zwroslo jak nie moglam. a teraz czasem tylko sie chce a tak to mam manie przytulania:-) zreszta moje zapaly czesto mijaja bo od jakiegos czasu nawrocily mdlosci a po co mezowi maseczke z obiadu robic.. pewnie by pozniej uciekal jakbym sie zblizyc chciala:-P ciut dziwnie nam tez z brzuchem a jak ruchy poczuje to jak u iwonki:-)
sobie tlumacze ze nasza cora bedzie spokojna jak bedzie mala to nadrobimy zaleglosci:-) choc pewnie bedzie odwrotnie..

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #664619 przez kalina
a tak w ogole to DZIEN DOBRY :-)
bo ja tak niekulturalnie zaczelam;-)
i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI :-D

Ninka ciesze sie ze wszystko w porzadeczku z serduszkiem. ja ide na echo serduszka w poniedzialek

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 6 miesiąc temu #664631 przez Monika23083
No to Mamy - wszystkiego najlepszego! :)

Ale dzisiaj piękna pogoda, akurat na grilla... mam ochotę na łososia z koperkiem i ogromną ilość sałaty z czosnkiem:)

Iwonka
jeszcze raz dzięki za napisy, skopiowałam linka i jak się tylko ogarnę to wkleję:)

Monia super że spodnie się spodobały no i że jeszcze były:) jeśli chodzi o kolejki to zawsze stoję jak wazon, jakoś nikogo takiego jak ten ochroniarz nie spotkałam. A wczoraj w mega kolejce stałam w Tesco...uff jak doszłam do kasy to byłam w połowie rozebrana:)

Ninka bardzo się cieszę, że z serduszkiem już wszystko OK:)

Jeśli chodzi o wyprawkę to wczoraj dopiero zdałam sobie sprawę ile co kosztuje. Przyjaciółka postanowiła zrobić w Polsce zakupy no i poszło tu 200, tam 300, tu 180 na podstawy same. Listę zakupów miałą ogromną, w Holandii podobno wszystko dokłądnie sprawdzają, więc z tą listą od położnej chodziłyśmy ( a na liście jakieś agrafki, 3 rodzaje termometrów, pieluchy zwykłe, pieluchy z oczkami i cała reszta).

A ja skromnie wczoraj zakupiłam w Pepco body bawełniane za 4,99 zł i w Tesco FF rękawiczki za 4,90zł:) W ogóle 30% obniżka jest w Tesco na ubranka niemowlęce, więc warto zajrzeć:) Nawet nie wiedziałam, że w Pepco są pieluchy tetrowe..

Zaczyna męczyć mnie zgaga, ale na samym żołądku, póki co przełyk jest wolny :laugh: Kiedyś pisałam o alugastrin na zgagę, że podają kobietom w ciąży w naszym szpitalu i rzeczywiście jest tak jak pisała chyba Serek, że to co w nazwie ma ALU odpada - tak powiedział mój gin. Więc nie wiem dlaczego coś takiego na zgagę podają w szpitalu...

Ps. Do tematu intymnego: co to jest seks??? :laugh: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #664644 przez iwonta_kg
Dobryden:)

Najlepsze zyczenia dla wszystkim mam! Dla Aniolkowych, dla tych co maja swoje skarby pod serduszkiem no i dla tych ktorych dzieciaczki sa juz na swiecie :)

buziaki! :*

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #664666 przez Nubi
Witajcie w tym radosnym dniu :blink:

Dzieki za zyczenia i wzajemnie dla wszystkich mam duzo zdrowia :woohoo:

Monika na zgage ostatnio ratuje sie migdalami... Dwa trzy zjem jak sie zaczyna i pomaga mi.

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #664668 przez papi88
wszystkiego najlepszego mamusie!

ja zaraz jade po jakies leginsy bo juz pomału uciskaja mnie moje spodnie.
byłam wczoraj wieczorem w biedronce i jest duzo rzeczy dla dzieci ubranka,reczniczki z kapturkiem i myjka pieluszki tetrowe i flanelowe i jakies tam jeszcze rzeczy ale ja niestety nic nie kupiłam bo wszystko prawie w różu!wiec albo kolory chłopiece juz wykupili (byłam na zakupach po 21) albo taka dostawe mieli.
co do seksu to pod koniec ciazy naprawde moze byc tak ze poczuje sie główke :)
mnie teraz znów naszła ochota chyba libido sie podniosło ale poniewaz ja mam czeste zapalenia pecherze a seks temu sprzyja to teraz jest to ryzykowne dla mnie a pozatym ktos pisal ze sperma wywołuje skurcze (nie wiem czy to prawda) to seks w gumce u mnie odpada a stosunek przerywany to co to za przyjemnosc

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #664669 przez MyMelange
Dzien dobry :)

U nas pogoda traaaaagiczna! Strasznie zimno i mocno wieje.

Za to pokoik juz nabral barw :)

NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY Z OKAZJI DNIA NASZEGO :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 6 miesiąc temu #664671 przez Nubi
U mnie tez zimnoale i tak soedze w domu wiec nie robi to na mnie wrazenia :huh:
Bardzo podoba mi sie dobor kolorow, juz sobie wyobrazam wykonczony zupelnie z oswietleniem i meblami i drobiazgami, bedzie piekny :blink:

Jestem mamAsią

11 lata 6 miesiąc temu #664676 przez niagara
Dzień dobry Mamusie :)
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :laugh:

U nas też zimno i pochmurno, aż wychodzić się nie chce :dry:

MyMelange pokoik wygląda ślicznie :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #664679 przez akina_zet
Mamusie drogie,życzę Wam samych uśmiechów na buźkach i pociechy z maluchów :)

Do Łodzi zawiatało słoneczko,a jak u Was :)?

O rety Kinia ale ten pokoik śliczny,ale masz pomysłową tą swoją łepetynkę :)

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #664715 przez pyzaura
dzien dobry :D

I wszystkiego naj mamuski :kiss:

A wiec u nas pogoda do d... wczraj bylam w kinie fajny film :) ale wiecie co u nas w kinie za glosno zdecydowanie jak tylko zaczely sie reklamy mala tak zaczela mnie kopac ze hoho brzuszek pokopany musiala bidulka sie halasu przestraszyc :D ale fajnie bylo cos innego po 15-20 min chyba sie przyzwyczaila do halasu i byla juz spokojna :D ale wiecej nie bede jej stresowac i chyba odpuszcze sobie kino :D

a teraz wracam do tematu sukienek na weselicho zostaly mi 3 tyg a ja dalej szukam teraz mam cos takiego na oku ale troszke za skromna ale co o tym sadzicie ??

allegro.pl/ciazowa-trapezowa-sukienka-na...a33-i3269753403.html

buziaki i milego dnia :D

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka