BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #664915 przez Alivva
papi88 napisał:

apropo czekam aby ochrzanic mojego bo pojechał do sklepu teraz bo wrocilismy od tesciów i była umowa ze nie mowimy jak ewentualnie bedzie sie nazywało nasze dziecko powiemy juz jak sie urodzi no i moj R oczywiscie ma długi jezyk i powiedział ze ja bym chciała aby syn nazywał sie Leon a tesciowa na to ze kojarzy jej sie to z gumoleum i kazdy tak komentuje co rusz ze w sumie juz sama nie wiem przez to jak nazwac małego dlatego była umowa ze nic nie mowimy aby nikt nie wywierał zadnego wplywu bo bedzie tak jak u natali ze sama juz sie zastanawia nad lenką

Leoś :) super :)
Mój znajomy-wielbiciel Leo Messiego ma na nazwisko Dassuj więc sie domyślcie jakie imie otrzymał jego pierworodny ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #664916 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Ania mamy taka tabelkę wrześniowek i są w niej tez pomysły na imiona dla naszych dzieci :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Iva te rzeczy ktore kupiłas są ładne :) u mnie jakies same brzydkie butelki były takie grube i te smoczki z siatką. Fajne byly zwykle smoczki z kubusiem ale ja mam ze cztery i wiecej chyba nie bede kupować będąc w ciąży. Jak Kacperek bedzie ciągnął smoka wtedy bede na bierzaco kupować nowe. Bo wiadomo ze dzieci często smoczki gubią ;)

No dokladnie z tymi smokami :) U nas był jeszcze wybór smoczków ale mam dwa z TT i na razie wystarczy a jak będę kupować to potem większe i z tej samej firmy ;) Chyba,że mała nie będzie chciała smoczków bo przeciez i tak może być :) Filip to tak kochał swoje MO,że jeden w dziubie a drugi w łapce musiał byc :D

Niagara....kupiłyśmy te same smoki prawda?? z myslą,że dla chłopaków :P kupujesz jakies inne? Typowo dziewczęce?? ja kolejne będę pewnie kupowała jakieś fiolety i róże a na razie Lusi będzie miała te co kupiłam ;)

11 lata 6 miesiąc temu #664917 przez iwonta_kg
Alivva napisał:

iwonta_kg napisał:

Monika23083 napisał:

A ja skromnie wczoraj zakupiłam w Pepco body bawełniane za 4,99 zł i w Tesco FF rękawiczki za 4,90zł:) W ogóle 30% obniżka jest w Tesco na ubranka niemowlęce, więc warto zajrzeć:) Nawet nie wiedziałam, że w Pepco są pieluchy tetrowe..

Monia pokaz fotki co kupiłas :lol:

Iwonka....uwielbiam te Twoje POKA POKA :D

No bo ja tak lubię patrzeć na to co wykupujecie :lol: :lol: :lol: poka poka :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 6 miesiąc temu #664919 przez niagara
Alivva napisał:

iwonta_kg napisał:

Ania mamy taka tabelkę wrześniowek i są w niej tez pomysły na imiona dla naszych dzieci :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Iva te rzeczy ktore kupiłas są ładne :) u mnie jakies same brzydkie butelki były takie grube i te smoczki z siatką. Fajne byly zwykle smoczki z kubusiem ale ja mam ze cztery i wiecej chyba nie bede kupować będąc w ciąży. Jak Kacperek bedzie ciągnął smoka wtedy bede na bierzaco kupować nowe. Bo wiadomo ze dzieci często smoczki gubią ;)

No dokladnie z tymi smokami :) U nas był jeszcze wybór smoczków ale mam dwa z TT i na razie wystarczy a jak będę kupować to potem większe i z tej samej firmy ;) Chyba,że mała nie będzie chciała smoczków bo przeciez i tak może być :) Filip to tak kochał swoje MO,że jeden w dziubie a drugi w łapce musiał byc :D

Niagara....kupiłyśmy te same smoki prawda?? z myslą,że dla chłopaków :P kupujesz jakies inne? Typowo dziewczęce?? ja kolejne będę pewnie kupowała jakieś fiolety i róże a na razie Lusi będzie miała te co kupiłam ;)

Coś ci się pomyliło Kochana :silly: Ja dopiero nie dawno kupiłam smoczki, różowe :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #664921 przez Alivva
Spoko,spoko :)
Lubie TO :)

Mała jak bedziesz miała chwilę to możesz mi poszukać jakiegoś ładnego glittera z imieniem Lucy ;) (filip juz teraz tam mówi do siostry ;) )

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #664924 przez Alivva
Ajć....sorki Natalia..... to cos pokręciłam.
Kto więc kupił juz 2 smoki z tommee tippee takie same jak ja??? przyznać mi sie tu zaraz :lol: :lol: :lol: bo skleroza mnie znów atakuje..... cholera te 34 się zbliża wielkimi krokami :dry: starczy wiek :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A to smoki i butle z TT zakupione dla mojej Mychy Kochanej :)

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #664933 przez Monika23083
Właśnie wróciłam z pola :laugh: połaziłam trochę wokół malin i warzyw, pogoda na grilla dopisała więc i łosoś był z koperkiem:)

Iwontaproszę bardzo, tak jak pisałam skromne zakupy za niecałe 10zł:)

Ps. Dzisiaj rano zrobiłam zakupy z przyjaciółką w aptece internetowej ( termometry, buteleczki, herbatki, wkładki, laktatory, maści i takie ta sprawy). Jeżeli robicie zakupy w aptece Dbam o zdrowie to warto je zrobić przez internet na doz.pl. Przesyłają do wybranej apteki Dbam o zdrowie za darmo, natomiast różnice cen czasami są spore pomiędzy netem a apteką. Sam Magne B6 kupiłam za 14,90zł, a w aptece po 18,99zł. Dzisiaj zrobiyśmy zakupy za prawie 250zł, więc nie wiem ile to by wyszło w aptece:) Tak piszę jakby ktoś był zainteresowany:)

Miłego wieczoru! Zmykam pod prysznic - jak ja tęsknię za wanną!!!!

11 lata 6 miesiąc temu #664937 przez Monika23083
znowu nie weszło:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #664946 przez iwonta_kg
Iva jasne! Napewno znajdę cos ładnego :) teraz ogladam x faktora i siedze w komórze w necie ale pozniej napewno włącze kompa.

Monia śliczny bodziaczek :) wzruszają mnie takie maleńkie rzeczy jak rękawiczki i buciki :)

11 lata 6 miesiąc temu #664950 przez papi88
natalka w wolnej chwili wykasuj z tabelki prosze moje dotychczas obstawiane imiona bo napewno zadne z nich nie bedzie
teraz negocjujemy :) dam znac jak w koncu cos ustalimy

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #664994 przez kocham_cie
dobry wieczór brzuchatki:)

też widziałam te produkty w biedronie... ale jakoś się nie zdecydowałam, bo butelki i smoczki chcę te dynamiczne, a szczoteczkę z naturalnego włosia... myślę że ten asortyment to już dla troszkę starszych dzieciaków:) co nie zmienia faktu że designe fantastyczny ;)

Kinia ktoś tu obiecywał foty łupów z kappahla... a pokój Mikołaja to chyba już prawie na ukończeniu- efekt koncowy pewnie nas powali :lol:

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #664998 przez Alivva
Się człowiek obżarł.....

że aż siedzieć ciężko :D
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #665000 przez agamo
Iva ja mam takie same smoki i w tym samym kolorze chyba nawet i butelki tez z tt tylko ze ty masz antykolkowe a ja zwykle tyle ze wieksze! Dziewczyny zdobycze piekne Ja nakupowalam I podostawalam tyle rzeczy ze pojedziemy dopakowani pewnie na maksa Ale coz malenstwo potrzebuje duuuuuzo rzeczy! Ostatnio w aptece tez sie tak zaopatrywalam we wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy i babka aż sie ze mnie śmiała! dobra lece spac bo dzisiaj ciezki dzien mialam Najpierw szpital bo brat sie pochorowal pozniej podwojne swieto dwoch mam i gril I teraz padam na pyszczek! Jutro jeszcze Pewnie jeszcze gorzej! Eh nie ma to jak urlop wiekszy zapieprz niz w pracy! :)

Aga

11 lata 6 miesiąc temu #665008 przez Alivva
agamo napisał:

Iva ja mam takie same smoki i w tym samym kolorze chyba nawet i butelki tez z tt tylko ze ty masz antykolkowe a ja zwykle tyle ze wieksze! Dziewczyny zdobycze piekne Ja nakupowalam I podostawalam tyle rzeczy ze pojedziemy dopakowani pewnie na maksa Ale coz malenstwo potrzebuje duuuuuzo rzeczy! Ostatnio w aptece tez sie tak zaopatrywalam we wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy i babka aż sie ze mnie śmiała! dobra lece spac bo dzisiaj ciezki dzien mialam Najpierw szpital bo brat sie pochorowal pozniej podwojne swieto dwoch mam i gril I teraz padam na pyszczek! Jutro jeszcze Pewnie jeszcze gorzej! Eh nie ma to jak urlop wiekszy zapieprz niz w pracy! :)

Noooo :) Ja wiedziałam,że z tymi smoczkami mi sie nie przyśniło i ktos tu ma takie same ;)

11 lata 6 miesiąc temu #665015 przez iwonta_kg
Iva ślicznie wyglądasz tylko Ty kobieto na plecach nie leż!!!
dobra ide szukać napisu dla ciebie :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka