- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
apropo czekam aby ochrzanic mojego bo pojechał do sklepu teraz bo wrocilismy od tesciów i była umowa ze nie mowimy jak ewentualnie bedzie sie nazywało nasze dziecko powiemy juz jak sie urodzi no i moj R oczywiscie ma długi jezyk i powiedział ze ja bym chciała aby syn nazywał sie Leon a tesciowa na to ze kojarzy jej sie to z gumoleum i kazdy tak komentuje co rusz ze w sumie juz sama nie wiem przez to jak nazwac małego dlatego była umowa ze nic nie mowimy aby nikt nie wywierał zadnego wplywu bo bedzie tak jak u natali ze sama juz sie zastanawia nad lenką
Leoś super
Mój znajomy-wielbiciel Leo Messiego ma na nazwisko Dassuj więc sie domyślcie jakie imie otrzymał jego pierworodny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania mamy taka tabelkę wrześniowek i są w niej tez pomysły na imiona dla naszych dzieci
Iva te rzeczy ktore kupiłas są ładne u mnie jakies same brzydkie butelki były takie grube i te smoczki z siatką. Fajne byly zwykle smoczki z kubusiem ale ja mam ze cztery i wiecej chyba nie bede kupować będąc w ciąży. Jak Kacperek bedzie ciągnął smoka wtedy bede na bierzaco kupować nowe. Bo wiadomo ze dzieci często smoczki gubią
No dokladnie z tymi smokami U nas był jeszcze wybór smoczków ale mam dwa z TT i na razie wystarczy a jak będę kupować to potem większe i z tej samej firmy Chyba,że mała nie będzie chciała smoczków bo przeciez i tak może być Filip to tak kochał swoje MO,że jeden w dziubie a drugi w łapce musiał byc
Niagara....kupiłyśmy te same smoki prawda?? z myslą,że dla chłopaków kupujesz jakies inne? Typowo dziewczęce?? ja kolejne będę pewnie kupowała jakieś fiolety i róże a na razie Lusi będzie miała te co kupiłam
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonta_kg napisał:
Monika23083 napisał:
Monia pokaz fotki co kupiłasA ja skromnie wczoraj zakupiłam w Pepco body bawełniane za 4,99 zł i w Tesco FF rękawiczki za 4,90zł W ogóle 30% obniżka jest w Tesco na ubranka niemowlęce, więc warto zajrzeć Nawet nie wiedziałam, że w Pepco są pieluchy tetrowe..
Iwonka....uwielbiam te Twoje POKA POKA
No bo ja tak lubię patrzeć na to co wykupujecie poka poka
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
iwonta_kg napisał:
Ania mamy taka tabelkę wrześniowek i są w niej tez pomysły na imiona dla naszych dzieci
Iva te rzeczy ktore kupiłas są ładne u mnie jakies same brzydkie butelki były takie grube i te smoczki z siatką. Fajne byly zwykle smoczki z kubusiem ale ja mam ze cztery i wiecej chyba nie bede kupować będąc w ciąży. Jak Kacperek bedzie ciągnął smoka wtedy bede na bierzaco kupować nowe. Bo wiadomo ze dzieci często smoczki gubią
No dokladnie z tymi smokami U nas był jeszcze wybór smoczków ale mam dwa z TT i na razie wystarczy a jak będę kupować to potem większe i z tej samej firmy Chyba,że mała nie będzie chciała smoczków bo przeciez i tak może być Filip to tak kochał swoje MO,że jeden w dziubie a drugi w łapce musiał byc
Niagara....kupiłyśmy te same smoki prawda?? z myslą,że dla chłopaków kupujesz jakies inne? Typowo dziewczęce?? ja kolejne będę pewnie kupowała jakieś fiolety i róże a na razie Lusi będzie miała te co kupiłam
Coś ci się pomyliło Kochana Ja dopiero nie dawno kupiłam smoczki, różowe
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lubie TO
Mała jak bedziesz miała chwilę to możesz mi poszukać jakiegoś ładnego glittera z imieniem Lucy (filip juz teraz tam mówi do siostry )
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Iwontaproszę bardzo, tak jak pisałam skromne zakupy za niecałe 10zł
Ps. Dzisiaj rano zrobiłam zakupy z przyjaciółką w aptece internetowej ( termometry, buteleczki, herbatki, wkładki, laktatory, maści i takie ta sprawy). Jeżeli robicie zakupy w aptece Dbam o zdrowie to warto je zrobić przez internet na doz.pl. Przesyłają do wybranej apteki Dbam o zdrowie za darmo, natomiast różnice cen czasami są spore pomiędzy netem a apteką. Sam Magne B6 kupiłam za 14,90zł, a w aptece po 18,99zł. Dzisiaj zrobiyśmy zakupy za prawie 250zł, więc nie wiem ile to by wyszło w aptece:) Tak piszę jakby ktoś był zainteresowany:)
Miłego wieczoru! Zmykam pod prysznic - jak ja tęsknię za wanną!!!!
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia śliczny bodziaczek wzruszają mnie takie maleńkie rzeczy jak rękawiczki i buciki
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
teraz negocjujemy dam znac jak w koncu cos ustalimy
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
też widziałam te produkty w biedronie... ale jakoś się nie zdecydowałam, bo butelki i smoczki chcę te dynamiczne, a szczoteczkę z naturalnego włosia... myślę że ten asortyment to już dla troszkę starszych dzieciaków:) co nie zmienia faktu że designe fantastyczny
Kinia ktoś tu obiecywał foty łupów z kappahla... a pokój Mikołaja to chyba już prawie na ukończeniu- efekt koncowy pewnie nas powali
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva ja mam takie same smoki i w tym samym kolorze chyba nawet i butelki tez z tt tylko ze ty masz antykolkowe a ja zwykle tyle ze wieksze! Dziewczyny zdobycze piekne Ja nakupowalam I podostawalam tyle rzeczy ze pojedziemy dopakowani pewnie na maksa Ale coz malenstwo potrzebuje duuuuuzo rzeczy! Ostatnio w aptece tez sie tak zaopatrywalam we wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy i babka aż sie ze mnie śmiała! dobra lece spac bo dzisiaj ciezki dzien mialam Najpierw szpital bo brat sie pochorowal pozniej podwojne swieto dwoch mam i gril I teraz padam na pyszczek! Jutro jeszcze Pewnie jeszcze gorzej! Eh nie ma to jak urlop wiekszy zapieprz niz w pracy!
Noooo Ja wiedziałam,że z tymi smoczkami mi sie nie przyśniło i ktos tu ma takie same
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobra ide szukać napisu dla ciebie