BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #178902 przez Marta M
Agus my kupilismy w Nowym Targu, jest tam mega sklep, wozkow kilkaset...a w Krakowie chodzilismy sie tylko porozgladac, juz nie pamietam gdzie jakie byly, ale napewno w Entliczku sa ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #178907 przez Agusia83
Marta dzieki...wiem, ze w entliczku sa...tyle, ze tam drogo jak nie wiem co...z drugiej zas strony mozna pojechac i najwyzej zakupic pozniej na allegro...
13 lata 4 miesiąc temu #178910 przez mgielka22
Widzisz Agus ludzie to naprawde maja tupet :/ jak nie maja siana to lepiej niech nic nie przynosza a nie jakies cos uzywane :/ no glupota naprawde... zreszta dla mnei jest chore nie wiesz co dac daj kase nawet te glupie 50zl ktore wydasz na kwiatki ktore za dwa dni zwiedna bo za te 50zl sobie kupie to co rzeczywiscie mi sie przyda... Ludzie nie mysla ehh...
13 lata 4 miesiąc temu #178911 przez Agusia83
Mgielka masz racje....dla nas to tez byl szok, tym bardziej, ze ta osobe stac bylo na duzo lepszy prezent...nie ma klopotow finansowych...no, ale trudno....bylo, minelo :silly:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178912 przez Marta M
My zamiast kwiatow zazyczylismy sobie kupony lotka..ale i tak dostalismy kilka bukietow..a wygralismy 75zł :) Haha..A na temat ludzkiej glupoty sie nie wypowiadam bo nigdy nie wiadomo kto tu kiedy wejdzie ;)

Slowiczku ja dalam tej mojej karteczke zebym ja sie nie pomylila w diagnostyce..i wiesz co?? Sprawdzam wyniki i jest napisane antygen HBS...a mialam miec HBSAg...to jest to samo czy co innego?? Bo chyba co innego...i tez musze isc jeszcze raz??
13 lata 4 miesiąc temu #178913 przez slowiczek
To jest Marta to samo... :)
13 lata 4 miesiąc temu #178915 przez monika1984lodz
Agusia osobiscie polecam te wozeczki allegro.pl/listing.php/user?us_id=12533554
ceny maja naprawde przystepne i wozeczke jest u Ciebie w przeciagu tygodnia a czasami nawet szybciej :)
My osobiscie mamy ten
allegro.pl/polski-wozek-od-producenta-3w...vef-i1737305847.html

Co do prezentow to ja kiedys dostalam od szwagierki deske do prasowania, odrazu powiedzialm jej co o tym mysle.Dla mnie takie prezenty to nie prezenty, bo prezent dac przyjemnosc osobie obdarowanej o i tyle :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #178916 przez Marta M
Dzieki slowiczku..;)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178918 przez Agusia83
Monia, fajny ten Twoj wozek...a nie moge sie doczytac ....kola sa pompowane?
juz znalazlam :silly:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178919 przez monika1984lodz
tak pompowane :) jest tez obcja tego wozka bez pompowanych kol , to juz zalezy od Ciebie :)

kurde widzicie jak ja napisalam opcja?? hehhe zwoje mozgowe to mam juz chyba baaaardzo proste skoro takie byki sadze :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #178921 przez Agusia83
a jakbym Ci podala maila, mogla bys mi wyslac zdjecia Twego wozka? bardzo mi sie podoba...
13 lata 4 miesiąc temu #178922 przez Mała
Tutaj coś na temat czopa www.mamazone.pl/artykuly/bede-mama/porod...09/czop-sluzowy.aspx

Trzymam kciuki za wizyty i ktg.
13 lata 4 miesiąc temu #178923 przez monika1984lodz
powiedz co mam Ci sfotografofac dokladnie i nie ma problemu. :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178927 przez Agusia83
Mam nadzieje, ze wiadomosc dotrze...juz ja wyslalam :laugh:
mam jeszcze jedno pytanie, czy tym wozkiem latwo jest bujac dziecko? Bo ja bym za bardzo tej funkcji nie chciala...
13 lata 4 miesiąc temu #178928 przez pati-m
Przed chwilą wpadła do mnie siostra i zobaczcie co mi przyniosła w prezencie dla małego allegro.pl/my-sweet-baby-kocyk-koala-do-...weg-i1768319059.html
Powiedziała, że daje teraz, żebym miała jak będę ze szpitala z Kacprem wracać :) Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest, no ale przyszła ciocia czuwa :woohoo:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia