BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #89942 przez Agusia83
Slowiczku, gapy z nas, faktycznie zaczelas dzis 18tc...gratulujemy :woohoo: ...

No i Kasia oraz Ewelina rozpoczynaja dzis nowe tc...tez gratulujemy :lol:

Wiem, ze nie wszystkie ciuszki wygodne, ale chodzi o to, ze ta aukcja wpadla mi w oko i chcialam Wam pokazac :woohoo:

Przed chwila skonczylam ogladac film dokumentalny o ludziach, ktorych jedynym ratunkiem sa przeszczepy chorych narzadow. I tak sie strasznie poplakalam, tam byla taka malutka dziewczynka...kurcze, nie chce Wam dokladnie opisywac, bo to smutne a zarazem piekne, bo znajduja sie tez dawcy....ale chyba nie powinnam takich dokumentow ogladac, za bardzo sie wzruszam i denerwuje, lzy to non stop mi ciurkiem lecialy...a przeciez dzidzius juz odczuwa humorki mamy....
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #89958 przez Pyśkaaaa
Agusia ja sobie daruje taki filmy dokumenty i przerzuciłam sie na bajki:P
13 lata 9 miesiąc temu #90017 przez Agusia83
Dzien dobry :woohoo: ..na poczatek chcialam wszytskim dziewczynom pogratulowac kolejnych tygodni :woohoo: Pyskaa, Mala, Iwonka i Sylwia...i to nawet wszystkie rozpoczynacie 15 tydzien :lol:

Pyskaa, ja tez musze sie przerzucić na bajki, one najbardziej odstresowuja...a ja ostatnio zrobilam sie taka placzka, ze byle co powoduje u mnie wylew lez :silly: dla mojego meza jest to czasem smieszne...ale za to duzo mnie przytula....

Chcialam Wam pokazac moja wczorajsza zdobycz :woohoo: Maz stwierdzil, ze sliczne, ale jego zdaniem dzidzius urodzi sie wielki i ciuszek bedzie za maly...a to rozmiar 56...ale kto wie?
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #90018 przez Groszek
Agusia śliczny bodziak :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu #90021 przez Agusia83
dzieki Groszku...moim zdaniem tez jest piekny :woohoo: ...jak dzidzia sie urodzi i ubranko bedzie pasowac to tez Wam zrobie fotke maluszka :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #90024 przez Groszek
Będziemy czekać :) a tatuś tak powiedział bo zazdrosny że na napisie jest mama a nie tata :lol:

13 lata 9 miesiąc temu #90027 przez Agusia83
haha, moze faktycznie masz racje :silly: gdzies na necie widzialam sliczne spioszki, na ktorych jest napisane, np: maly terrorysta, jestem najladniejsza dziewczyna w miescie, jestem wykapany tata :woohoo: ...swietne te ciuszki byly...chyba tez takie sobie sprawimy!
13 lata 9 miesiąc temu #90044 przez Groszek
Agusia świetne są :) my mamy z napisem "mam super rodziców" super są i oboje jesteśmy dowartościowani :) na dzień taty mamy "kocham mojego tatusia" :)

13 lata 9 miesiąc temu #90052 przez katy25
dzien dobry dziewczynki,

Agusia bodziak śliczny!

Ja wczoraj byłam u lekarza i mam infekcje gardła:( wczoraj mi tak głowę rozsadzało cały dzień, że nie wiem jak ja zrobiłam 2 prania, zawiesiłam zasłonki i ogólnie ogarnęłam dziecko?? Mąż wyjechał na 2 dni do FR:( jeszcze do lekarza też z Ines musiałam jechać i głupio mi było... ale ona na szczeście siedziała cicho:)
Dostałam calcium C i jakies tabletki z czosnku, na których jest napisane, że lepiej w ciąży nie brać ;) ale farmaceutka w aptece powiedziała mi, żeby nie sugerować sie bo w 90% lekach tak jest napisane i lekarze wiedza, które można podawać, a które nie?? eh... dobrze, że nie antybiotyk.

U nas jakoś smutno za oknem dzisiaj. Wypiłam kawę, wzięłam leki i zastanawiam się co będę robić? Nic konkretnego nie mam w planach... Może potem przejde sie na spacer z Ines?

Miłego dnia kochane i oby nigdy Was nie bolała głowa tak jak mnie wczoraj bo to był jakis armagedon :unsure:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #90056 przez katy25
A to moja Ineska w takiej bluzeczce jak Aga wspominała:)
13 lata 9 miesiąc temu #90181 przez Pyśkaaaa
dzien dobry dziewczynki :)

Agusia z plakaniem tez tak mam :P bodziaki przecudne :D

Katy sliczna masz te Niunie :D

a mnie gardlo rozsadza pol nocy nie spalam bo nie moglam sliny polknac probowalam sie do doktor zapisac ale zawsze jak dzwonie to one nigdy nie odbieraja telef a jak juz sie dodzw to miejsc nie ma! czy to nie dziwne?
13 lata 9 miesiąc temu #90205 przez Agusia83
Ines, to skandal, ze nie chwalilas sie nam jeszcze swoja coreczka. Jest przesliczna, taka mala ksiezniczka :woohoo: ...bluzeczka tez cudna :lol: ....

Dziewczynki, Wy takie chore...gdzie sie przeziebilyscie? Ines, mnie tez raz glowa tak bolala, ze myslalam, iz najlepszym rozwiazaniem byloby sobie w leb strzelic...wiec, raczej wiem o czym piszesz..I trwalo to 10h, nic nie pomagalo...

Pyskaa, u mnie w rejestracji w przychodni tez tak jest, dlatego wole wczesniej wstac i pojsc sie osobiscie zarejestrowac....A nie pamietam czy Wam pisalam, jak mialam zatrucie pokarmowe. Chce sie zapisac do lekarza, a kobitka pyta, do ktorego mam przydzial, no to mowie, ze ta i ta, ale ona chyba odeszla z przychodni, wiec jest mi obojetne, do ktorego mnie zapisze, byleby teraz...Stalam tam ledwo co, ciagle bylo mi slabo i chcialo mi sie wymotowac, a ona do mnie, ze nie zapisze mnie do lekarza dopoki nie wypelnie jakiejs cholernej deklaracji wyboru lekarza, pielegniarki srodowiskowej itd...Ja do niej, ze nie ma sprawy, ale moze nie teraz bo ledwo stoje na nogach, niech sie zlituje...a ona do mnie, ze skoro nie chce tego teraz wypelnic to oznacza, ze nie przynaleze do zadnego lekarza a co za tym idzie nie jestem pacjentka tej przychodni....myslalam, ze te kobite rozwale....nawet to, ze jestem w ciazy nie pomoglo....
Musialam wypelnic papierzyska i dopiero wowczas zapisala mnie do lekarza.....masakra....

Ale napisalam epopeje....
13 lata 9 miesiąc temu #90234 przez bewipo
Dziewczyny ja również gratuluję kolejnych tygodni ;)

Agusia body śliczne.

Katy jaka ta twoja córcia fajniutka jest :) Ja dzisiaj też męża muszę na spacer wyciągnąć, obiecal mi, że jak będzie ładnie to pójdziemy :) Ale na razie śpi po nocce, to tak do 15 mam spokój :)
13 lata 9 miesiąc temu #90295 przez slowiczek
katy przepiękna dziewczynka, taka ciemniutka (Ty masz chyba jakiegoś egzotycznego męża, co :P ?) :) musisz absolutnie mieć więcej dzieci bo Ci one dobrze wychodzą :P
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #90359 przez katy25
slowiczek dobre oko masz;) tak mam egzotycznego męża z samego Maroka:) Ines to skóra zdarta z niego... to zdjecie to stare jak świat! miała na nim 4 mies. potem Wam wkleję coś lepszego ciekawe kogo rozpoznacie??

Pyskaaaa ja miałam to samo! Infekcja gardła. Idź do apteki i kup sobie calcium C mi dał jeszcze alliofil - tabletki czosnkowe. Dzis czuje sie o niebo lepiej niż wczoraj! A gardło mnie pobolewa minimalnie. Ta pogoda jest chora i to dlatego chorujemy... u nas dziś strasznie zimno:(

dzięki dziewczyny za komplementy, ale to Ines raczej powinna dziękować :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka