- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #91536 przez Agusia83
aaa, chyba, ze tak, moja ginka w przychodni, nie ma takowego sprzetu, a wykonuje je inny lekarz w zupelnie innym pomieszczeniu...ale mysle, ze te kilka dni nie zrobi roznicy, albo ona postara sie przesunac Ci wizyte...
U mnie jest tak, ze nie ma zapisow naprzód....zeby zarejestrowac sie musialabym byc ze 3 h przed przyjsciem pielegniarki,a do przyjcia lekarza musialabym czekac jeszcze ze 2h...masakra....do tego, ta ginka bardzo lubi sie spozniac....
Natomiast jestem zadowolona z mojej prywatnej lekarki...do tego, ze jestem ze sluzby zdrowia place 50% taniej za wizyte
U mnie jest tak, ze nie ma zapisow naprzód....zeby zarejestrowac sie musialabym byc ze 3 h przed przyjsciem pielegniarki,a do przyjcia lekarza musialabym czekac jeszcze ze 2h...masakra....do tego, ta ginka bardzo lubi sie spozniac....
Natomiast jestem zadowolona z mojej prywatnej lekarki...do tego, ze jestem ze sluzby zdrowia place 50% taniej za wizyte
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91542 przez slowiczek
ja usg robię gdzie indziej,w sensie nie u mojego gina (znaczy u niego przy każdej wizycie mam, ale jeśli chodzi o porządniejsze to skierował mnie na finladzką) zresztą pora się już zapisać, bo do roszkowskiego jednak się trochę czeka..
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91553 przez slowiczek
Jestem z Warszawy, Finlandzka to ulica, a Roszkowski to lekarz, zresztą jeden z najlepszych specjalistów jeśli chodzi o USG ciążowe...tyle, że trzeba zapisywać się z dużym wyprzedzeniem a usg jest drogie :/
w 13 tyg też byłam na Finlandzkiej, tyle, że u jego kolegi, dr Garwolińskiego, no to było trochę taniej bo zapłaciłam 250 zł, może jednak znowu do niego pójdę, byłam zadowolona w sumie bardzo z wizyty..
w 13 tyg też byłam na Finlandzkiej, tyle, że u jego kolegi, dr Garwolińskiego, no to było trochę taniej bo zapłaciłam 250 zł, może jednak znowu do niego pójdę, byłam zadowolona w sumie bardzo z wizyty..
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91616 przez Pyśkaaaa
hej dziewuszki
ja wczoraj spedzilam koszmarne 4 godz na izbie przyjec dopadla mnie kolka nerkowa i odeslali mnie z 1 szpitala do 2 zeby urologa znalesc a jak juz go znalazlam to poszlam sie zarejstrowac a tam pielegniarka mnie zjechala ze kolejka a potem jak jej powiedzialam ze w ciazy jestem to zaczela mnie przepraszac i zrobila sie taka milusia ze hej... potem lekarz mnie zjechal ze nie pojechalam gdzies gdzie maja gina... i juz nie mialam mu sil tlumaczyc ze boli mnie nerka i kazali tutaj ech... potem jakas pielegniarka nieumiejetnie wpijala mi sie w zyly a mnie dalej bolalo zrobili badania i stwierdzili ze to kolka nerkowa... co ja wiedzialam jadac tam podali nospe w zastrzyku i przeszlo... mialam naprawde koszmarny dzien ale dzis juz jest dobrze
ja wczoraj spedzilam koszmarne 4 godz na izbie przyjec dopadla mnie kolka nerkowa i odeslali mnie z 1 szpitala do 2 zeby urologa znalesc a jak juz go znalazlam to poszlam sie zarejstrowac a tam pielegniarka mnie zjechala ze kolejka a potem jak jej powiedzialam ze w ciazy jestem to zaczela mnie przepraszac i zrobila sie taka milusia ze hej... potem lekarz mnie zjechal ze nie pojechalam gdzies gdzie maja gina... i juz nie mialam mu sil tlumaczyc ze boli mnie nerka i kazali tutaj ech... potem jakas pielegniarka nieumiejetnie wpijala mi sie w zyly a mnie dalej bolalo zrobili badania i stwierdzili ze to kolka nerkowa... co ja wiedzialam jadac tam podali nospe w zastrzyku i przeszlo... mialam naprawde koszmarny dzien ale dzis juz jest dobrze
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91672 przez magdamagda1988
Witajcie Mamusie nie bylo mnie prawie tydzień ale juz nadrobilam już na forum
Gratuluje Wam Tygodni
W środę się obroniłam wreszcie i kamien z serca
Za tydzień wyjeżdżam do mojego juz się nie mogę doczekać
Jeszcze nie miałam robionego zadnego USG 3D... ale juz wyjade to to na miejscu to zrobie przynajmniej za darmo bedzie
Dopiero teraz po obonie ciesze się juz na 100 % ciaza na poczatku roznie bylo bo wiadomo jak ciaza nie planowana to zaskoczenie ale teraz wiem ze to wielkie szczeście.. mimo ze wydaje mi sie ze jestem troche za mloda
Pysia bo to jest najgorsze w naszej sluzbie zdrowia.. i na dodatek jeszcze za to placimy.. a co do Twojej sytuacji w aptece ja mam to samo tylko ze kolezankami ktore stwierdzaja caly czas ze wogole brzucha nie mam moglyby sobie darowac...
Gratuluje Wam Tygodni
W środę się obroniłam wreszcie i kamien z serca
Za tydzień wyjeżdżam do mojego juz się nie mogę doczekać
Jeszcze nie miałam robionego zadnego USG 3D... ale juz wyjade to to na miejscu to zrobie przynajmniej za darmo bedzie
Dopiero teraz po obonie ciesze się juz na 100 % ciaza na poczatku roznie bylo bo wiadomo jak ciaza nie planowana to zaskoczenie ale teraz wiem ze to wielkie szczeście.. mimo ze wydaje mi sie ze jestem troche za mloda
Pysia bo to jest najgorsze w naszej sluzbie zdrowia.. i na dodatek jeszcze za to placimy.. a co do Twojej sytuacji w aptece ja mam to samo tylko ze kolezankami ktore stwierdzaja caly czas ze wogole brzucha nie mam moglyby sobie darowac...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91705 przez bewipo
Pyska wspołczuję, ze trafiłaś na takich lekarzy. Brak słów.
magda gratulacje obrony. Ciesz się kobieto, ja zawsze chciałam byc młodą mamusią A tak to jak urodze będę miała 28. Dobrze, że na tyle nie wyglądam
Moja ginka przyjmuje na nfz i prywatnie w tym samym gabinecie. Przychodnia jest nowa, więc sprzęcior ma dobry.
magda gratulacje obrony. Ciesz się kobieto, ja zawsze chciałam byc młodą mamusią A tak to jak urodze będę miała 28. Dobrze, że na tyle nie wyglądam
Moja ginka przyjmuje na nfz i prywatnie w tym samym gabinecie. Przychodnia jest nowa, więc sprzęcior ma dobry.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91741 przez magdamagda1988
Oczywiscie ze sie ciesze, teraz tez tak mysle ze fajnie ze bede mloda mamusia
jak juz urodze to bede miala 23 lata to w sumie w sam raz tylko ze nie czuje sie mna swoj wiek i chyba dlatego, no i mam nadzieje ze odpowiedzialnosc przyjdzie z czasem
bawipo gratuluje juz 17 tygodnia super
jak juz urodze to bede miala 23 lata to w sumie w sam raz tylko ze nie czuje sie mna swoj wiek i chyba dlatego, no i mam nadzieje ze odpowiedzialnosc przyjdzie z czasem
bawipo gratuluje juz 17 tygodnia super
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91786 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam Was dziewczynki
czy u Was tez dzisiaj z rana snieg za oknem??
musze sie troche wyzalic.
Czuje sie od kilku dni jakos tak gorzej.Dzisiaj meczy mnie takie uczucie jak przed @ wzielam juz nospe i jest niby lepiej, ale ciekawa jestem na jak dlugo.
Co do stwierdzen ludzi na temat rozmiaru brzuszkow. To niech sie siebie czepiaja.
Kazda z nas jest inna.
Ja juz np. mam brzuszek calkiem widoczny, ale jak ktos nie wie , ze jestem w ciazy to nie zwroci uwagi.Ci co maja wiedziec to wiedza
czy u Was tez dzisiaj z rana snieg za oknem??
musze sie troche wyzalic.
Czuje sie od kilku dni jakos tak gorzej.Dzisiaj meczy mnie takie uczucie jak przed @ wzielam juz nospe i jest niby lepiej, ale ciekawa jestem na jak dlugo.
Co do stwierdzen ludzi na temat rozmiaru brzuszkow. To niech sie siebie czepiaja.
Kazda z nas jest inna.
Ja juz np. mam brzuszek calkiem widoczny, ale jak ktos nie wie , ze jestem w ciazy to nie zwroci uwagi.Ci co maja wiedziec to wiedza
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91860 przez Pyśkaaaa
Magda gratuleje obrony
bewipo ja je mam czesto dlatego zawsze jak kupuje jakies winko mam ze soba dowowd to mile i gratuluje 17 tyg
monika mnie tez brzus 2 dzien boli wczoraj to chyba z nerwow a dzis to nie wiem! moze panikuje ale ide we wt do gina zeby obejrzal dzidzie, mnie i te nery bo dzis znowu cos daja popalic na szczescie mniej...
ciekawe co Malej cos sie dawno nie odzywala...
bewipo ja je mam czesto dlatego zawsze jak kupuje jakies winko mam ze soba dowowd to mile i gratuluje 17 tyg
monika mnie tez brzus 2 dzien boli wczoraj to chyba z nerwow a dzis to nie wiem! moze panikuje ale ide we wt do gina zeby obejrzal dzidzie, mnie i te nery bo dzis znowu cos daja popalic na szczescie mniej...
ciekawe co Malej cos sie dawno nie odzywala...
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91914 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyśka moze masz piasek na nerkach tak jak ja.
Ja mam wizyte wyznaczona na piatek, ale jak mi nie przejdzie to ide na ip
Ja mam wizyte wyznaczona na piatek, ale jak mi nie przejdzie to ide na ip
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona