BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

11 lata 2 miesiąc temu #754571 przez Jussstyś
Anulka widziałam to na tym zdjęciu, ale patrząc jej w oczy nic nie zauważyłam, po prostu tak zdjęcie jakoś wyszło, że wygląda jakby uciekało, poza tym u okulisty byliśmy już dwa razy i mówiła, że nic jej nie ucieka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #754593 przez Anulka
Jussstyś a byłaś u okulisty dziecięcego czy takiego ogólnego? Czy w ogóle jest okulista dziecięcy czy każdy okulista przyjmuje dzieci i dorosłych??
Bo ja chcę iść z JUlkiem, ale nie wiem jakiego okulisty mam szukać :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #754637 przez Jussstyś
Anulka ja bylam u ogolnego okulisty od doroslych i dzieci :-) bylismy dlatego ze Julce oczks ropialy, ale juz jej calkowicie przeszlo :-)

11 lata 2 miesiąc temu #754653 przez Ania14.09
Jusstyś Julia wygląda ślicznie w tych kiteczkach :)

Agnieszkac witamy, zaglądaj.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #754788 przez czajusiątko
100 lat dla Maksia :kiss: :kiss: :kiss:

U nas weekend w porządku, tzn. Oliwka zdrowa ale w sobotę marudziła na ząbki (widać już kreskę, ale jeszcze się nie przebił przez dziąsło). Wczoraj za to miała super dzień, szalała, śmiała się i nas straszyła "uuuu", a my musieliśmy się bać :laugh: :laugh: Mnie chyba coś bierze, bo mnie łebek bardzo boli, gardło no i katar :angry:

A i witam nową mamusię :)

No i buziaczki dla naszych małych przystojniaków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #754823 przez agnesssa
Dzień dobry :lol:

Siteczko Wielkie buziaki dla Tymonka z okazji roczku, spełnienia marzeń i wszystkiego naj :kiss:

Madzia Wszystkiego najwspanialszego dla ślicznej Natalci na roczek :kiss:

Karolak Buziaki również dla Kacperka na roczek :kiss:

Dokładnie rok temu po raz wtóry przechodziłam z patologii na porodówkę i pisałam do męża że pewnie znowu nic z tego nie będzie...a mąż mi na to "nie martw się co by nie było, dzisiaj zostaniemy rodzicami" :lol: Strasznie wzruchliwa od rana jestem :silly: :silly:

Czajusiątko :kiss: Maksio dziękuję :woohoo:

Jussstyś Śliczna Juleczka :woohoo: Ojj jak mi się marzy takie kituchny robić :lol:

Agnieszka Witamy seredcznie, gratuluję brzuszka :lol:

Anulka Z Maksem też się wybieram do okulisty bo byc może oczko mu ucieka, i pediatra mi mówiła, że lepiej iść do dziecięcego, ale jeszcze się nie zapisaliśmy nigdzie :huh:

A tu mój roczniak :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sandra Mam nadzieję, ze z Brunem lepiej już :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #754855 przez siteczko
Witam się i ja :) Z nowymi Mamami również! :)
Ufff za co szalone były ostatnie dwa tygodnie... aleee biznes plan w piątek oddany i można było szykować imprezkę na roczek ;) Na szczęście wszystko się udało :) Tymek był cały czas zadowolony, towarzyski :) na tyle że nie chciał spać :) zasnął dopiero po 22, jak wszyscy poszli :D a wczoraj mieliśmy poprawiny, zaprosiliśmy sąsiadów :)
Agnesssa dziękujemy za życzenia :) dla Maksia również najlepsze życzenia! Zdrówka! :) Super zdjęcie, no i Maksiu cały Tata! :)
U nas też ucieka oczko i właśnie muszę zarejestrować, ale do okulisty który zajmuje się zezem dziecięcym... bo jak byliśmy w czerwcu to powiedzieli że to zez, ale ten lżejszy do leczenia bo ucieka jedno oczko...
MADZIA7 100 lat również dla Natalki, wczorajszej Jubilatki :)
A poniżej dla tych którzy nie mają FB zlepek zdjęć z urodzin :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #754861 przez Anulka
Sto lat sto lat dla Maksymiliana !!!! :D

Wczoraj z mężem, zastanawialiśmy się, jakie imię nadamy, jeśli JEDNAK będzie drugi chłopczyk no i mąż wpadł na pomysł, że możemy wybrać któreś z imion które są w kalendarzu tego dnia. No i zaczęłam przyglądać imiona z 8 i 9 kwietnia, bo tak mi wychodzi z OM i USG.

8 kwietnia: Amancjusz :woohoo: , Apolinary :woohoo: , Asynkryt :woohoo: , Cezary ( z pazurą mi się kojarzy, a on stracił w mych oczach i już za nim nie przepadam ;) ), Dionizy :woohoo: , January ( Styczeń? nie nazwałabym dziecka nawet jeśli to w innym języku :lol: ), Julian - już mamy :laugh: , Perpet :woohoo: , Perpetuus :woohoo: , Radosław ( MÓJ EX TAK MIAŁ NA IMIĘ, WIĘC ODPADA :silly: ) i Walter

9 kwietnia było jeszcze "lepiej" :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Achacy :woohoo: , Achacjusz :woohoo: , Antoni, Demetriusz :woohoo: , Eupsychiusz :woohoo:, Franciszek, Heliodor :woohoo: , Hilary :woohoo: , Hugo :woohoo: ( jak napój :lol: ), Innocenty :woohoo: , Konrad, Marceli, Matron :woohoo: , Notger :woohoo: , Prochor :woohoo: , Reginald :woohoo: , Tankred :woohoo: , Tomasz, Ubald :woohoo: , Wadim, Walter.

W końcu powiedziałam: Będzie dziewczynka i KONIEC!!!! :lol: :lol: :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #754870 przez siteczko
Anulka Co to za kalendarz! :laugh: Że aż tyle imion i większości takie dziwne :lol: ale mój dziadek miał na imię Apolinary :P i mówili wszyscy do niego Poldek :D
A Tymek urodził się w swoje imieniny, więc ktoś mógłby pomyśleć, że zdecydowaliśmy się na to imię patrząc w kalendarz kiedy się urodził ;) a tak nie było, bo imię już było dużo wcześniej przed narodzinami ;)

11 lata 2 miesiąc temu #754883 przez agnesssa
Dziękujemy cioteczki :kiss: :kiss:

Siteczko Tymuś jaki przystojniak :lol: Piene urodzinki, genialny tort :lol:

Anulka Imiona pierwsza klasa :silly: Ale wydaje mi się, że powinniście się zdecydować na Heliodor :lol: :silly: :silly: ;)

A już na poważnie to Marceli mi sie podoba i już ostatnio mówiłam do męża, ze jak bedzie drugi chłopak to chyba właśnie Marcel :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #754937 przez MADZIA7
Witajcie:)

Sto lat dla MAksia!

I spóźnione życzenia dla Tymonka!

Ale przystojne te Wasze chłopaki!

Justyśś cudne kucyki, ja też chcę już czesać Natalce, ale jeszcze nie ma tylu włosków;)

My też już po imprezie roczkowej, wszystko się fajnie udało, ale jestem wykończona. Dziś pojechali ostatni goście i jakoś tak cicho i pusto w domu. Jak się zregeneruję, to wstawię jakieś zdjęcia.

Anulka ja jestem za Achacym - to tak jak: Ale heca! albo cacy..;)

Witaj Agnieszka - fajnie że się ujawniłaś:) Zaglądaj i dziel się z nami radościami smuteczkami.

dobrego dnia, muszę dychnąć póki Natalka śpi :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #754950 przez kasia7775
Sto lat , tysiąc buziaków i wszystkiego co najlepsze dla Maksia i Tymusia :kiss: :kiss: Przystojniaki :kiss:

I dla wszystkich naszych chłopaków najlepsze życzenia z okazji Dnia Chłopaka
:kiss: :kiss:

Anulka mi wpadł w oko Eupsychiusz ;)

Agnieszka witaj :)

Madzia czekamy na zdjęcia :)

11 lata 2 miesiąc temu #754953 przez Anulka
siteczko Apolinary, jest imieniem bardzo rzadkim a raczej powiedziałabym unikatowym :).

agnesssa no coś Ty!!!! Heliodora to my mieliśmy na 5 miejscu,a pierwsze cztery to : Asynkryt ( w zdrobnieniu Krytek :lol: ), Perpet ( w zdrobnieniu Petek :lol: ), Notger ( w zdrobnieniu Gierek :lol: ), Matron ( w zdrobnieniu Tronek :lol: ). Ot i mamy problem które wybrać :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #754983 przez Anulka
Kasia, no masz rację :lol: , dziś przeciez Dzień Chłopaka !!! :laugh:
T ja też przylączam się i życzę naszym małym przystojniaczkom Wszystkiego Naj naj naj i duuuuuużo mleczka i obiadków pyyysznych, więcej zabawek i uśmiechów, szalonych zabaw i spełnienia marzeń tych naszych małych marzycieli :)

11 lata 2 miesiąc temu #754990 przez agnesssa
Anulka No macie zgryz :silly: :lol:

Madzia koniecznie zjdęcia wrzuć, bo się nie mogę doczekać zeby zobaczyć Natalkę :)

Kasia No właście wszystkiego naj dla naszych Wszystkich Chłopaków :kiss: :kiss:

Dzień urodzin dziecka powinien być dniem ustawowo wolnym od pracy :silly: Nie mogę się w ogóle skupić na pracy bo chciałabym być w domu z Maksiem :dry:

A do tego głowa mnie rozbolała :angry: A sobie ponarzekałam trochę :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka