- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
Gorla śliczna ta twoja córeczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Siteczko Wydaje mi się że Justyś ma racje, u nas było to samo i od tamtego czasu mała też bardzo ulewała, a serwatka co chwile jej sie ulewa, ale ślicznie przybiera więc jest ok
A co do spania to Alusia też miała takie noce, że co 1,5 godziny się budziła (myślałam ze karmienie piersią już nie wystarcza i dokarmiałam czasem butelką, ale to nic nie pomogło i tak się budziła), a teraz wszystko się unormowało Alusia śpi 8 godzin (po cycu ) potem cyc i dalej śpi 4-5 godzin I najlepsze jest że myślałam że jest coś nie tak z pęcherzem malutkiej bo jak śpi te 8 godzin to budzi sie z pampersem suchym, ale potem rano "nadrabia" i to bardzo, tak więc ma chyba dobry "zawór"
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
co do ulewania to mój maluszek tez tak miał i chlustało mu się tak kilka razy przed tym jak miał zapalenie płuc ale to chyba raczej była wina skazy...tylko że chlustające wymioty to co innego niż ulewanie...my bierzemy na to debridat jest na recepte i już z ulewaniem jest dużo lepiej bo on jest ogólnie na pracę jelitek....
nasz mały spi ostatnio równo po 3 godziny w nocy ale budzi sie tylko na 15 minutek i sam zasypia w łóżeczku co jest cudowne:)zdarzyło mu sie kilka razy spać po 5 godzin pod rząd....
jak macie ochote zobaczyc to na facebooku dodałam zdjęcia małego wczoraj koleżanka mu zdjęcia robiła:)przypomne że jestem pod Patrycja Jabłońska:)
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
My wczoraj byliśmy u lekarza i potwierdziło się, że mała ma skazę białkową i przechodzimy na bebilon pepti. Szkoda tylko, że tak późno się dowiedzieliśmy, że to skaza, bo jak byliśmy w zeszły piątek u lekarki w przychodni to ona stwierdziła, że to trądzik niemowlęcy Trochę się bałam czy Oliwka będzie chciała pić ten bebilon bo on jest zdecydowanie mniej słodki niż bebiko i w ogóle ma inny smak, ale Oliwce chyba nawet lepiej podchodzi bo wypija troszkę więcej.
Dziś rano jak zadzwonił budzik spostrzegłam się, że Oliwia nie obudziła się w nocy na jedzenie i przespała ciągiem ponad 8 godzin
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Chasiami Maks ma to samo z tą pieluchą, śpi 7h i pielucha sucha, a po kolejnych 3 jest pełna
Jussstys serwatka ulewa się jak już się mleczko cofa się z żołądka ale to faktycznie normalne :
Siteczko ulewanie to normalka, bo czesto nasze maluchy ciągną z cycka zanim do ich główek dotrze ze się najadły i w tedy cofa się z przelyku bo nie mieści się już w brzuszku. Maks też ulewa i czasami kilka razy. Niebezpiecznie jest w tedy jak mleko chlusta na odległość.
Patys zdjęcia są po prostu świetne A Mateuszek jest przeslodki :*
Byliśmy u lekarza i Maksymilian nie ma zapalenia ucha całe szczęście, a ropka z ucha mogą się pojawić bo woda mogła wylecieć przy kąpieli, a na krostki kazała myć nadmanganianem potasu żeby wysuszyc. I co mnie zdziwiło bo i moja położona i ta lekarka powiedziały mi ze alergie pokarmowe nie pokazują się na buzce tylko najczesciej na klatce piersiowej
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Patyspiękne są te zdjęcia. Tworzycie wspaniałą rodzinkę.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
super że wam się zdjęcia podobają
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majka_166 to co zrobił twój mąż, to nawet nie nadaje się do komentowania. Mężczyzna nie ma prawa podnieść ręki na kobietę, jeśli podnosi raz tak jak napisała Kasia, podniesie kolejny i kolejny. Ty natomiast nie masz prawa ani powodu czuć się winna, bo to jest postawa ofiary. A ofiara nigdy nie jest szanowana - PAMIĘTAJ O TYM!!! Jesteś teraz bezpieczna, jesteś u rodziców. Masz czas na przemyślenie wszystkiego. Bez emocji na spokojnie. Nie śpiesz się i najważniejsze: Tu nie ma twojej winy. Miałaś prawo powiedzieć, co cię boli. Nawet jeśli kilka razy w emocjach szarpnęłaś go to, Ty jesteś słabsza fizycznie i mu szkody nie wyrządziłaś, On jako mężczyzna podnosząc na Ciebie rękę wyrządził Ci krzywdę fizyczną, jak również psychiczną.
I w ogóle Kochana, ja bym na twoim miejscu zastanowiła się nad tym wszystkim. Z tego co widzę, to szacunku w ich domu do Ciebie nie ma ani ze strony teściowej, ani męża. Więc o czym tu mówić !!!!!
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Madzia myślę, że jesteś bardzo wrażliwą mamą i pewnie nic się nie stało Natalce. Jednak ja też bym obserwowała.
Majka jak masz dziewczyno gdzie się podziać, to uciekaj z tego domu Trzymam mocno za ciebie kciuki.
Mój Filip też ma trochę szorstką skórę na policzkach takie chrostki i na klatce piersiowej też. Nie wiem, bo lekarz mówi, że to nie skaza, że organizm się "przyzwyczaja" do świata zewnętrznego. Nie wiem chyba wszystko zależy jakie to chrostki. Wiem, że przy skazie,to są takie czerwone plamki, a on tak nie ma.
My mamy z Filipem taki hicior Świetnie się przy tym bawimy.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- patys
- Wylogowany
- rozmowna