- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak tam dzisiejsze samopoczucie? Ja własnie po śniadanku i powoli będę brała się za sprzątanko. Mój M pojechał do mojego taty, ale mi się nie chciało z nim jechać. Wolę sobie poczekać w domku i może placuszka zrobię
Oglądam "idealną nianie". Wow jakie niektóre mają schizy.
Ja w nocy fajnie spałam, 2razy się budziłam, kolacyjka się udała:) i spacerek, super było;)
Bananamana współczuję mdłości :/ przechlapane, dobrze że przeszło. Ja zauważyłam od kilku dni mam taki dziwny niesmak w buzi, wieczorami..
Gabille życzę miłej zabawy andrzejkowej!
Kasia kurcze najgorsze jak teściowa się wtrąca, a Twój M troszkę przesadza ;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasiu jejku Ty bardzo wszystko przeżywasz,porozmawiaj z mężem szczerze i powiedz mu że przykro Ci z powodu mamy,on na pewno przeżywa jak jeszcze taki synuś mamusi i powiedz że będzie dobrze,przecież Ty najlepiej wiesz jak to jest mieć chorą mame,mam nadzieje że to tylko torbiel,mojej teściowej nie podoba sie imię Gabriel,było tyle gadania na ten temat że skrzywdzimy dziecko itd teraz jest spokój a ja staram sie mieć dystans do tego co mówią ale i tak szanuje ją choćby za wychowanie M w ogóle lubię swoich teściów i chce żeby tak zostało
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu nie wkręcaj sobie że choroba teściowej to Twoja wina, bo przecież wiesz doskonale że to nieprawda. Moja mama z moim tatą mają tak samo, tata niby dobry człowiek, dużo w domu pomaga, okna myje, i na zakupy chodzi i gotuje w razie potrzeby, ale jak czasem coś chlapnie, to mama to przez tydzień przeżywa... Wiem że łatwo powiedzieć żeby się tym zbytnio nie przejmować, bo jak sama pisałaś taki masz charakter i basta, ale więcej takim złym myśleniem i braniem wszystkiego do siebie możesz krzywdy narobić niż pożytku.
Gabilee nie dzwoniłam do lekarza, póki co radzę sobie domowymi sposobami.
Życzę udanej imprezki
Marlena zazdroszczę Ci tej wczorajszej randki z M my byliśmy miesiąc temu i już mam ochotę to powtórzyć
Miałam zrobić takie ciacho www.domowe-wypieki.pl/przepisy-ciasta-na...24-przepis-na-3-bit- , bo jak już wspominałam u mnie piekarnik nie działa, więc pozostają mi opcje bez pieczenia, ale póki co mogę to jeść tylko oczami...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Tak sobie mysle teraz, ze jak urodze to mozg dalej bedzie mowil nie wolno Ci slodyczy i jak cos zjem pierwszy raz to bede to miala na sumieniu
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
no poprałam wszystkie firanki i biorę się za kuchnie, łazienkę.. sobota..
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ostatnimi czasu nie potrafię normalnie pochodzić po markecie, bo od razu mam mroczki przed oczami i szumi mi w uszach . Szybko ewakuuję się na dwór, żeby nie zemdleć...Czy któraś z Was tak ma albo miała? Wiem, że mam niskie ciśnienie: ok 110/60, ale czy to aż tak bardzo wpływa na te duszności? Lekarz twierdzi, że tak a ja zaczynam się martwić jak zrobię świąteczne zakupy....gdzie wejdę, to zaraz muszę wyjść...
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja ostatnio ciągle jakaś wściekła chodzę. W ogóle to mam tak że jak zjem dużo, albo słodkie to boli mnie brzuch, jak jem małe porcje to znowu mam wrażenie że zagłodzę to moje dzieciątko. Mnie też w nocy złapał skurcz łydki i takie mrowienie ud - jakby bolały mnie mięśnie, ale pomimo tego spałam dobrze, choć krótko. Ja teraz non stop budzę się 5-6 rano. W ogóle to widzę że mamy mamusie które nie mogą zasnąć i te które budzą się za wcześnie Widać takie uroki w ciąży.
Sylwia, Bananamana - Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Cziczi - ja do 20tyg ciąży nie mogłam wejść do marketu, bo od razu mdlałm, teraz jest lepiej, ale o długich zakupach mogę tylko pomarzyć Też jestem niskociśnieniowcem.
Co do tej opieki w Stanach, to może rzeczywiście polscy lekarze dużo bardziej lubią zapisywać leki w ciąży.
Jadziu moja mama rodziła mnie jak miała prawie 39l. Ja urodziłam się duża i w terminie:) A to już było jakiś czas temu, teraz na pewno opieka jest o niebo lepsza, tym bardziej u Was. Pozdrawiam Was gorąco. Widzisz jak jesteś z ukochanym to od razu wyniki lepsze
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi z kolei od kilku dni drzy lewa powieka , glupie uczucie czytalam , ze to brak mg , ale ja wyniki mam wporzadku , biore witaminki tam tez jest mg wiec nic z tego nie rozumiem ... miala tak ktoras z was?
dzisiaj cisza na forum , bo pewnie sobotnie porzadki kazda ma a ja nic robic nie moge doprowadza mnie to do szalu ;/
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chiczi też to ostatnio miewam, ale bardziej w małych ciasnych pomieszczeniach, typu komunikacja miejska, mały sklepik, a do marketu staram się nie ubierać za grubo, ściągam płaszcz i jakoś daję radę. Tobie też szumi do tego w uszach ?
Olu też zauważyłam że muszę jeść małe porcje, bo po większych mi się odbija i cofa.. Chyba dzidzia zaczyna wypychać mi żołądek pod gardło
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa