- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja chwilkę zrobiłam sobie przerwę na odpoczynek i zaraz zabieram się za dalszy ciąg sprzątania.. chyba tak, każda z nas zajęta sprzątaniem i cisza czyścioszki dobrze że siły dopisują i energia;)
aganobla jaka głupia sąsiadka szok
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
sylwia jakie piękne ciasto!! nie mogę się napatrzeć, pożarłabym całe, a tu taki klops bo nie mogę nic jeść ale jest cudowneeee!!! mniam
A ja zębowych przygód ciąg dalszy. Byłam wczoraj u dentysty jak zobaczył moje zaropiałe dziąsła to się przeraził i powiedział że nie wie co z tym robić, bo wyrywać nie radziłby już i załamał ręce ogólnie ;/ Umówił mnie pilnie na dziś na konsultację do bardzo dobrego specjalisty. No i byłam. Wyciął mi te całe dziąsło które sprawiało kłopoty w związku z rosnącą ósemką i powiedział że nie powinny te stany zapalne się powtarzać. Teraz siedzę w domu, znieczulenie mija i mam pełną gębę krwi i ciągle się leje jestem strasznie głodna a nie wiem kiedy będę mogła coś zjeść ;/ nie wiem też co z dzisiejszym imprezą andrzejkową, zapłaciliśmy już za wstęp i trochę lipa nie pójść, ale co, ani pić ani tańczyć ani nawet zjeść ;/ bez sensu
Ale bardzo się cieszę że problem z dziąsłami mam już z głowy
Miłej soboty!
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Słabości dopadają mnie tylko w sklepach, nawet w Kościele jest ok, więc chyba o to dziwne powietrze w tych marketach chodzi
kasia123m napisał:
Chichi ja mam cisnienie 90 na 64 i powiem Ci ze w sklepie nie robi mi sie slabo.bardzo zadko.wtedy wysraczy napic sie mineralki o przechodzi.wiec moze zamalo pijesz.w glowie mi sie kreci kiedy mam ketony w moczu...tzn wtedy kiedy dziecko sie glodzi...jestem na diecie cukrzycowej...moze robisz zaduze przerwy miedzy posilkami...i gdy weglowodanow w organizmie malo to Ci slabo...Noi jeszcze jedno pytanie czy robilas w ciazy tsh....problemy z tarczyca objawiaja sie uczuciem dusznosci i brakiem oddechu...A moze poprostu jak chodzisz to dzidzius uciska gdzies na jakas zyle tetnice i stad uczucie slabosci....
Kasiu, piję dużo, bo miałam tendencję do bakterii i leukocytów w moczu, ale już się z tym uporałam i jest ok . Jem często, głodna do sklepu nie wychodzę . Test na obciążenie glukozą ok. Tarczycy w ciąży nie badałam, dla swojego spokoju zrobię przy okazji kolejnej morfologii, chociaż piszesz, że zaburzenia objawiają się brakiem oddechu i dusznością- a u mnie to tak jakoś inaczej się dzieje , po prostu dopada mnie taka słabość jak napisałaś.
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Chiczi też to ostatnio miewam, ale bardziej w małych ciasnych pomieszczeniach, typu komunikacja miejska, mały sklepik, a do marketu staram się nie ubierać za grubo, ściągam płaszcz i jakoś daję radę. Tobie też szumi do tego w uszach ?
Tak, też mi szumi w ucholach , no i mroczki mam przed oczami , to znak, że trzeba się ewakuować
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganobla niektórzy ludzie to zupełnie bez pomyślunku postępują, naprawdę.. A pewnie już miałaś okna wymyte przed świętami?
Chomiczka super że już masz ten problem z dziąsłami załatwiony, dzisiejszego dnia nie zazdroszczę, ale później będzie tylko lepiej
Czy spadł u Was śnieg, bo w Bielsku-Białej ani okruszka. Ale żeby wczuć się w ten grudniowy nastrój włączyłam sobie "Listy do M"
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wlasnie wstalam i znowu ketony w moczu...buuu...nie wiem co jest grane cukry ok a ketony pojawiaja sie rano juz z nerwow wstaje w nocy i przy kazdym sikaniu sprawdzam ketony....spokoj byl do 5 rano i o 6 sie pojawily. Kasia...nie wiem co robic....jem ostatni posilek o 22=ej ale troszke mniejszy niz w polsce i budze sie wiele razy w nocy....od 4 juz prawie nie spie i mecze sie zeby wytrzymac do rana. Moze to jest przyczyna,ze jestem przemeczona ? czy to szkodzi dziecku?
Ola dzieki wielkie za pocieszenie
Anoda jestes tam? pozdrawiam cie goraco
BanananamaSylwia wracajcie szybko do zdrowia
Chiczi mi tez szumi w uszach ale nie wiem z czym to jest zwiazane...bo cisnienie i wszystko pozostale jest ok. A szumi mi od poczatku ciazy. Ale slabo mi sie nie robi.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
o ketonach wiem tyle co Ty i Kasia czyli nie wiemy za wiele ..
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia no wlasnie pije...kurcze dzisiaj wypilam rano ze strachu 3 L wody! uwierzysz?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny dzieki za przepisy są mega niestety wiekszości składników nie miałam zrobiłam kurczaka z pieczarkami, pomidorem, papryką, sałatą i sosem wyszły ok. Mojemu bardzo smakowało i był w szoku że zrobiłam taką kolacje. jednym słowem wieczór udał sie :D i dziś składamy juz łóżeczko a jutro jedziemy po ubranka