BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #463916 przez aniajulia2
Satine0 zajebista ta Milenka :laugh: szok

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #463921 przez justyna84
Aniajulia masz taki sam kolor scian jak ja mialam w Polsce :lol: jedna byla taki ciemny fiolet a reszta tez fiolet ale taki wchodzacy w szary :lol: Teraz jak bede miala swoje to chce pomalowac na siwo do tego jak dochodza inne rzeczy do wystroju (nie wszystkie) tez na siwy to fajnei to wyglada :lol: OCH ale kiedy ja bede na swoim ;) mozolnie to idzie ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463925 przez jadziatopol
Michasia ładniutki brzusio :) dobrze,ze zmienilas lekarza....a wogole to jestem w lekkim szoku...co to za przychodnia,ze nie ma rejestracji :ohmy: ale bym sie wkurzyla... :angry:
Aniajulia wóżek przepiekny :lol: ile zapalacilas?

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #463928 przez Marlena1888
Michasia ładnie wyglądasz, widzę że dużo nie przytyłaś :P
Aniajulia ładny wózeczek :P
Ja mam termin z miesiączki 16.02, z połówkowego 14.02 a z ostatniej wizyty 10.02 :) także nic nie wiadomo dokładnie :S
Niezła aparatka z tej milenki :D wow :laugh: wygląda jakby trochę przecholowała z %%%% heh
Jadzia no widzisz :) Hubuś zdrowy chłopak, super:)

ja wróciłam dziś od denty i zadowolona jestem bo oczyścił mi kamień z ząbków i jeszcze 2 ząbki mam do roboty ale to ok marca ;D

12 lata 1 miesiąc temu #463934 przez aniajulia2
zaplacilam 400zl z fotelikiem. :)
Ja tez dzis ide do dentysty na 17.45- to bedzie leczony juz moj 6 zab w czasie tej ciazy-ostatni. Zostanie mi tylko osemka do usuniecia ale to juz po porodzie.

12 lata 1 miesiąc temu #463936 przez Martyna
Satine super Milenka, ja w pierwszej chwili pomyslalam, że to Ty bo miałam przed oczami te zdjęcia z Sylewstra, które kiedys dodałaś :)

Michasia całe szczęscie, że Cie nie przyjęła i zminiłaś na inną. W ogóle to dziwne, bo skoro jestes jej pacjętka od dawna do tego w ciązy to co jej szkodziło. No ale przynajmniej teraz wiesz jaka jest i trafiłaś w końcu w odpowiednie ręce. Powodzenia na badaniach

Brzuszek śliczny, zresztą Wszystkie macie super brzuszki

Aniajulia wózek świetny

12 lata 1 miesiąc temu #463944 przez Madlen
Michasia ja bym chyba zadymę tam zrobiła. Co za syf... Na szczęście zmieniłaś lekarza. Ale sie nerwów najadłaś.. Masz śliczny brzusio.
Co do świadomej mamy. Z tej szkoły rodzenia co się wybieram dostałam maila o tym spotkaniu. Właśnie chciałam Cie zapytać o to samo. Ja raczej nie dam rady. Nie wysiedze 3 godzin, najwyżej godzinę.

Chyba w tej ciąży nerwy mnie łatwiej biorą. Mam kluchę w gardle. Wstrętne uczucie. Można w ciąży coś na uspokojenie? Np. melisę?

12 lata 1 miesiąc temu #463948 przez michasia
Marlena ważę teraz 74,5kg, a przed ciążą 70, także przy moim niewielkim wzroście zawsze trochę przy sobie byłam:)
U dentysty byłam w czerwcu, jeszcze przed tym, jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży, wszystko dobrze z ząbkami, więc niewiem czy powinnam jeszcze raz się wybrać? A wy jak wiecie, że nic nie było ostatnio do robienia to idziecie czy czekacie na czas po ciąży?
O chyba że na takie usuwanie kamienia z piaskowaniem to bym się wybrała, czasem są na grouponie oferty, bo mój dentysta to nie robi tego, tylko jedynie mechaniczne usuwanie kamienia, a nie ultradźwiękami, czy czymś.
Ja miałam pierwszy termin na 20lutego, później z USG w 3 m-cu mi wyszło 1marca, a na połówkowym 27 lutego. Ostatni okres 13 maja, ale ja mam długie cykle. Nastawiam się na koniec lutego

12 lata 1 miesiąc temu #463950 przez chomiczka
Michasia to naprawdę beznadziejna ta lekarka, te badania są przecież podstawowe w ciąży, toxoplazmozę ja miałam robioną już 2 razy od początku ciąży. A HIV, HCV, Różyczka to już w ogóle. Dobrze, że zmieniłaś lekarza

12 lata 1 miesiąc temu #463957 przez jadziatopol
dziewczyny, czy któraś z was zażywa ChelamagB6?

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #463964 przez Madlen
ja brałam chela mag b6 mama, ale teraz magne b6

12 lata 1 miesiąc temu #463972 przez jadziatopol
Madlen mialas przepisany na skurcze czy profilaktycznie? pytam bo na opakowaniu jest napisane 555 mg i nie wiem czy mam brac tyle co MagneB6..a Magne B6 nie moge bo w otoczce jest sacharoza

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #463977 przez Madlen
na opakowaniu było napisane, by brać jedną, ale myslę, że jedna to mało w ciąży. Profilaktycznie brałam 2. Teraz też 2. Może powinnam więcej bo nerwus jestem.
Lekarz mówił, że obojętnie jaki magnez, byle z b6, nie da się przedawkowac raczej. 3 można brać.
Idę do weterynarza, może mi tez coś da...

12 lata 1 miesiąc temu #463986 przez jadziatopol
moj tez powiedzial,ze wszystko jedno jaki...ale na MagneB6 jest 48mg a Chela-MagB6 555mg. Kurde, musze chyba zadzwonic do niego.

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #463996 przez sylwka727
Mam do was pytanie odnośnie imienia bo jak na razie zatrzymało się na Juli bo mąż nie chce o innych słyszeć jeszcze ewentualnie Julita wchodzi w gre a bardzo mi się podoba to imię ale moja koleżanka którą chce poprosić na chrzestną ma tak na imię więc moje pytanie brzmi czy to nie byłoby dziwne że matka chrzestna by miała tak na imie jak chrześnica :unsure:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka