- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ponadto przeczytalam ,ze mozemy kakao gorzkie pic i faktycznie wypilam i ok. Albo czekolade gorzka jedna tabliczke
Znalazlam taka stronke...z produktami o niskim IG
www.lekarze.org.uk/produkty_ig_0-35.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Tez mialam koszmary zas mi sie snilo ze poronilam i plod plywal w ubikacji mial 2 glowy i kazda byla inna to bylo straszne ja nie wiem z kad mi sie to bierze bo wcale o tym nei mysle ,nie mam powodu
Ja 22 mam wizyte.Unas leje leje i leje juz mam tego dosc nawed wyjsc nei mozna i czlowiek sie rozleniwia
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dzisiaj przespałam calutką noc ! 2razy budziłam się na siku ale to pikuś. Biodra mnie też bolały ale to też pikuś. Najważniejsze że ten kujący przeszywający ból- bananamana bardzo objawy zbliżone mam- że noga mi sztywnieje po same palce.. więc chyba takie to jest.- dziś dał mi spokój.. Cieszę się bardzo dziś mam dużo energy i biorę się za sprzątanie :*
Princess tak to już jest, te osoby co bym myślała że będzie ich obchodzić to jak się czuję i wogóle- wręcz przeciwnie, pytają jak moje samopoczucie, przygotowania itp'; a te osoby co myślałam że mega się przejmą moim stanem- a gdziesz tam, zero zrozumienia..
miłego dnia :*
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
U nas szaro, buro i ponuro! Nic mi się nie chce a trochę do zrobienia w pracy jest!!
Princess Moja mama odkąd jestem w ciąży ani razu sama do mnie nie zadzwoniła i nie zapytała jak się czuję. Nie powiem jak rozmawiam czy się widzimy to zapyta, podpowie ale sama z siebie nic!! Za to są osoby, który pozytywnie mnie zaskakują, po których bym sie nie spodziewała, że aż tak ich moja ciąza interesuje i dobrze mi życzą.
Dodatkowo wiem, że teraz dla mnie najważniejszy jest mąż i Robercik
Ja mam wizytę jutro i już nie mogę się doczekać
Justyna straszny ten Twój sen!!
Sylwka dobry pomysł nie spotkałam się nigdy z takim przypadkiem ale na pewno nie obraziłabym się jeśli kiedyś zostałabym chrzestną małej Martynki
Miłego dnia
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia ładny brzuszek widze , że urodzinki sie udaly
princess spoznione zyczonka ślę do ciebie kochana :* troche dziwne , ze na mame nie mozesz liczyc no ale kazdy czlowiek jest inny niestety albo stety ;/ tez juz sie swiat nie moge doczekac
Aneta śliczny brzuszek
madlen karuzela mi sie podoba tez i trzymam kciuki za wizyte :*
sylwka tylko jak cos sie naprawde dzieje to nie zdawaj sie tylko na detekor tylko zadzwon do gina sylwka a imieniem sie nie przejmuj daj takie jak ci sie podoba a kolezanka napewno sie ucieszy
domina moj waży 667 w 25 tc wiec sie nie denerwuj to jest spoko waga
super , ze twoj synek zdrowy
michasia to dobrze , ze zmienilas lekarza moze ta babeczka lepiej cie poprowadzi:)
ładnie wygladasz kochana :*
jadziu super , ze Hubi zdrowy teraz mysl pozytywnie , a bedzie dobrze :*
kasia poczekaj co powie lekarz ,bo bezsensu sie nakrecasz i denerwujesz ;/
marlena Filip tez mi sie bardzo podoba
natalka nie martw sie , napewno wszystko jest dobrze :)trzymam kciuki
alina oj szkoda , ze nie widzieliscie plci ale najwazniejsze , ze dzidzius zdrowy
Bananamana fajnie że mała zdrowa wspolczuje tej rwy kulszowej bidulka , ale odpoczywaj moze bedzie lepiej :*
jak dzisiaj spalyscie:D ? ja sie wyspalam , ale pogoda dzis u nas lipna ;/
bylam na krzywej i nie mam cukrzycy na czczo 82 , po 2h 112 wiec spoko , ale obrzydliwa jest ta glukoza , zaplacilam 12 zl juz z glukoza nie musialam kupowac i skierowania tez nie musialam miec
morfologia ok a HBs ujemne wiec super wyniki ciesze sie
bylam u gina Leonek ma żołądek i dokladnie go juz widac wiec pierwszy raz wyszlam od lekarza bez stresu i zadnych przemyslen po chcialam zrobic 4d , ale gin mi odradzil , bo jak na zlosc moj synus zakryl sie raczkami wiec on mowi , ze i tak slabo bede widziala no i ciesze sie , ze zedrzec ze mnie kasy nie chce , ale w ramach "promocji" hehe wlaczyl na chwilke 3d i 4d i nie zaplacilam za to super go zobaczyc w trojwymiarze i powiem wam , ze mysle ,iz bedzie podobny do mnie hehe
pisiorka nadal ma wielkiego heeheh sie usmialam
potem wstawie usg
a i dal mi zaswiadczenie , ze moge isc na joge na aquaaerobic super
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zrobilam liste i jak malo mi brakuje super ciesze sie , bo i na 3-6mc mam sporo ciuszkow i to kolezanka mi kupila w Irlandii wszystko z nexta wydalam na to tylko 700 złotych a ciuszkow mam ogrom
zostaly mi zakupy juz te ciezsze ;/ jak lozeczko, wozek i akcesoria nianie itp itd
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee cieszę się że wizyta sie udała i wszystko jest dobrze. Oj uwierz mi kochana że jakby coś się działo to nigdy nie zdam się tylko na detektor jestem bardzo przewrażliwiona na tym punkcie ja go używam jak przez godzinę albo 2 nie czuję małej (mimo iż to normalne) ale tak jka mówiłam jestem przewrażliwiona
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja całe życie byłam na drugim miejscu dla mamy, zawsze tylko młodsza siostra się liczyła, była rozumiana, przytulana, kochana. Na dodatek rok temu wyjechała do Anglii więc tym bardziej mama za nią tęskni, użala się nad jej ciężkim losem (który sama sobie wybrała) i nie da złego słowa powiedzieć. Siostra czasem stanie po mojej stronie jak widzi, że mama przesadza ze swoją stronniczością, ale ogólnie to jej to pasuje. Z kolei mój M jest młodszym bratem i to jego rodzice faworyzowali a starszy brat był w odstawce. Nie rozumiem takiego postępowania rodziców. Młodszemu dziecku poświęca się więcej uwagi niż starszemu, ale nie wolno traktować ich niesprawiedliwie i inaczej kochać. Zawsze będę miała o to żal.
Dziś rano się pokłóciłyśmy bo łagodnie bez nerwów chciałam jej zwrócić uwagę, że coś tam powiedziała do kogoś to od razu uznała to za atak z mojej strony i zwykła rozmowa przerodziła się w awanturę, za to jak siostra mamę wręcz krytykuje, czasem wyśmiewa to mama mówi, że ma rację i bierze jej słowa do serca... Ogólnie mogę liczyć na mamę w sprawach materialnych bo zawsze mi pomoże, coś załątwi, pojedzie ze mną, przywiezie mi, ugotuje itp. gorzej ze wsparciem duchowym.
Gabilee, cieszę się, że Ty i synek jesteście zdrowi dzięki za życzonka
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
My dziś pospałyśmy do 9.40! Szok. W nocy tylko dwa razy pobudka na siusiu.
Gabille cieszę się że z małym wszystko dobrze.
Zazdroszczę Wam tych wizyt już. Ja dopiero za tydzień na usg. Nie widziałam małej już 5 tyg!!
U nas leje, leje, leje. A ja muszę iść na poczte. Suuuuper;/
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess ja się nie mogę świąt doczekać choinki, śnieżku, lampeczek mmmm...
Ja dziś spałam dobrze. Do wc wstałam dopiero nad ranem Tak więc nie było tragedii.
Co do mam. Moja do mnie też nie specjalnie dzwoni. Mieszkamy od siebie 85 km...i to od kupy czasu. W podstawówce już jej ze mną nie było. Takie życie
Idę chyba zrobić sobie ten ryż z jabłkami w końcu
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Satine świetne to zdjęcie opis powala aż mi sie łezka zakręciła w oku
Moja mama na początku ciąży sie nie pytała o nic .. przyjeżdżaliśmy z wizyty i nic więc nawet bałam sie jej mowić kiedy mam nastepna dopiero po ślubie cos zaczęła pytać i jak w szpitalu leżałam to też była codziennie, jakoś nigdy nie odczułam rywalizacji między mną a moja młodszą siostrą, traktują nas raczej tak samo i tak samo nas kochają
Jejciu juz 25 tydzień mi stuknął jeszcze 15
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee ciesz sie,ze wszystko z toba i maluszkiem w porzadku
Poparzyłam sie przed chwila w palce parą boli jak diabli.
Ale ten czas leci...dopiero co zasialysmy ziarenko
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa