- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kurcze, czemu wy tylko w ciągu dnia tu przesiadujecie? bez sensu, bo ja jak wchodzę dopiero wieczorem i muszę nadrabiać to wszystko co napisałyście, to zazwyczaj nie mam już siły pisać hehehe, a poza tym nie ma do kogo o tej godzinie
ja dzisiaj bardzo źle się czułam, miałam gorączkę, oblewały mnie zimne poty, masakra jakaś. teraz tez jeszcze leżę w łóżku, tylko wyszłam z niego, żeby zrobić obiad. nie brałam nic bo się kurcze obawiam, tylko leżę, śpię i się pocę, ale jak jutro tez tak ze mną będzie to nie wiem co zrobię... macie jakieś rady ? jakieś domowe sposoby czy coś ?
dotrzymałam swoich postanowień prawie w całości, tzn całą wyprawkę już mam zakupioną, ale w tym tygodniu z praniem się nie wyrobiłam, więc zaczynam od jutra i pakowanie torby możecie być dumne z nowej koleżanki hehehe
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
no to jest dobre,widziałam to dzisiaj bo byłam troche na styczniówkach i lutówkach [/quote]
ja też sobie poczytałam lutówki i one jeszcze nie są spakowane. No ale skoro lutówki rodzą w styczniu to my też możemy z miesiąc wcześniej
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
o matko, haha, ale historie, mam nadzieje, ze żadna z podobnych rzeczy nam się nie przytrafi dziewczyny bo zaczęłam się obawiać
kurcze, czemu wy tylko w ciągu dnia tu przesiadujecie? bez sensu, bo ja jak wchodzę dopiero wieczorem i muszę nadrabiać to wszystko co napisałyście, to zazwyczaj nie mam już siły pisać hehehe, a poza tym nie ma do kogo o tej godzinie
ja dzisiaj bardzo źle się czułam, miałam gorączkę, oblewały mnie zimne poty, masakra jakaś. teraz tez jeszcze leżę w łóżku, tylko wyszłam z niego, żeby zrobić obiad. nie brałam nic bo się kurcze obawiam, tylko leżę, śpię i się pocę, ale jak jutro tez tak ze mną będzie to nie wiem co zrobię... macie jakieś rady ? jakieś domowe sposoby czy coś ?
dotrzymałam swoich postanowień prawie w całości, tzn całą wyprawkę już mam zakupioną, ale w tym tygodniu z praniem się nie wyrobiłam, więc zaczynam od jutra i pakowanie torby możecie być dumne z nowej koleżanki hehehe
ja grypę leczyłam herbatą z cytryną i miodem, mlekiem z czosnkiem i miodem oraz pakowałam do kanapki ząbek czosnku. Jak miałam gorączkę to wtedy apap. Na bolące gardło tantum verde psikałam. No i w łóżku cały czas. Ja też mam już wszystko zakupione choć zapewne pakując się coś mi się przypomni.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Wózek też już zakupiłaś?
Mam nadzieję że mnie taka historia nie spotka i wyląduję na porodówce
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale zauwazylam, ze ostatnimi czasy i tak spokojniej na forum. Kiedys jak widzialam ilosc postow do nadrobienia to lapalam sie za glowe. A teraz? Pikus.
Czujesz sie juz ciut lepiej?
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tak, wózek juz z 2 czy 3 tygodnie mam zostały mi tylko ręczniki do kupienia, ale to już babcia w polsce kupi, niech też się na coś przyda a w przyszłym tygodniu dostanę paczkę i wszystko z głowy
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Aga - jak nie masz suszarki to odpoczywaj i nic nie rob kobieto;)
Mi sie marzy nic nie robienie w wyrku, zeby ktos rano mi psa wyprowadzil..
A tak lece zaraz przed komputer troszku popracowac nad dokumentami ze stazu, bo terminy gonia i stresuja.
Wczoraj mialam stresujacy wieczor, jestem teraz caly tydzien sama, igor na slowacji i normalnie sie boje w tym naszym duzym domu sama byc no i umieram z tesknoty.
Wczoraj widzialam tez malego, udalo mi sie chwilke dorwac (kosztowne) usg, ale maly lezy juz gleboko i troche go bylo widac. Wazy 1706 gram, ma stopki wielkosci 7 cm, glowka juz 8,5 cm (o zgrozo haha), poza tym to wykapany tatus, serducho ok i cala reszta tez. Ma cal czas raczki przy twarzy i stopki tez tam pcha. Nakarmilam go czekolada sokami etc a i tak spal, wredny. To juz po mnie raczej ma. serduszko nasze male. Jak bede przed kompem to wrzuce wam foto
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hey,
Aga - jak nie masz suszarki to odpoczywaj i nic nie rob kobieto;)
Mi sie marzy nic nie robienie w wyrku, zeby ktos rano mi psa wyprowadzil..
A tak lece zaraz przed komputer troszku popracowac nad dokumentami ze stazu, bo terminy gonia i stresuja.
Wczoraj mialam stresujacy wieczor, jestem teraz caly tydzien sama, igor na slowacji i normalnie sie boje w tym naszym duzym domu sama byc no i umieram z tesknoty.
Wczoraj widzialam tez malego, udalo mi sie chwilke dorwac (kosztowne) usg, ale maly lezy juz gleboko i troche go bylo widac. Wazy 1706 gram, ma stopki wielkosci 7 cm, glowka juz 8,5 cm (o zgrozo haha), poza tym to wykapany tatus, serducho ok i cala reszta tez. Ma cal czas raczki przy twarzy i stopki tez tam pcha. Nakarmilam go czekolada sokami etc a i tak spal, wredny. To juz po mnie raczej ma. serduszko nasze male. Jak bede przed kompem to wrzuce wam foto
Ale fajnie, że zobaczyłaś Julianka:) Kurcze, jakie fajne masz parametry-takie dokładne:) Stópki to chyba duże ma:)
Właśnie wykukałam, że na lutówkach pierwsza dzidzia się urodziła!!!
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
A dziewczyny coś już wczoraj wspominały, że w lutówkach pierwsza się rozpakowała, co daje mi tylko jedną myśl: za 4 tygodnie któraś z nas już może być rozpakowana.. o mamo!!!!!!!!!!!!!!!!