- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
3mam kciuki za wizytyDepeche i Pauliny
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulina77 wiesz że ja jeszcze nie dostałam przesyłki z tej str maluszek24....gdzieś krazy po Pl ani ja jej nie mam ani nadawca ale jestem wqr bo złożyłam zamówienie za 50zł i jestem wściekła. Przejdę się dziś jeszcze na pocztę ale jak jej tam nie było to normalnie mnie jasna cholera strzeli.
dzieki Gosiu
ja zlozylam tam zamowienie w zeszlym tyg, ale zaznaczylam dostawe kurierem, pamietajac ze Ty jeszcze nie dostalas przesylki - i opcja zaplaty za pobraniem, choc zazwyczaj place przelewem. Zobzczymy czy dojdzie.
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
Wiecie co jakoś nie mogę poczuć imienia dla naszego szkrabka jakie sobie wypowiadam to jakoś mi nie pasuje a już chyba powinnam mieć swoje typy .. Moja mama się śmieje mówi żebym spisała sobie na kartce włożyła pod poduszkę i zobaczyła jakie mi się przyśni i wtedy takie wybrać ... Też miałyście z tym problem ??
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anecia hahah a ja to od razu jak zachodze w ciaze to szukam imienia, jakos tak nie potrafie sie bezimiennie do brzucha zwracac.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia27 napisał:
Paulina77 wiesz że ja jeszcze nie dostałam przesyłki z tej str maluszek24....gdzieś krazy po Pl ani ja jej nie mam ani nadawca ale jestem wqr bo złożyłam zamówienie za 50zł i jestem wściekła. Przejdę się dziś jeszcze na pocztę ale jak jej tam nie było to normalnie mnie jasna cholera strzeli.
dzieki Gosiu
ja zlozylam tam zamowienie w zeszlym tyg, ale zaznaczylam dostawe kurierem, pamietajac ze Ty jeszcze nie dostalas przesylki - i opcja zaplaty za pobraniem, choc zazwyczaj place przelewem. Zobzczymy czy dojdzie.
Gosia moze zadzwon tam. Na poczatku stycznia formy mialy inwentaryzacje i moze o Tobie zapomnieli, nie zaszkodzi sie przypomniec. Co Ci szkodzi.
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche ja wszystkim w rodzinie wymyśliłam imiona dla dzieciaczków a dla swojego jakoś nie mogę sobie wyobraźić i jakoś żadnego nie czuje żeby to było to ... Fajnie że zobaczysz swojego Kubusia .. piękne imię ale już u męza siostra ma Kubusia
Kochana, mi sie ono tak srednio podoba, ale nie mam nic do gadania, bo corka wybrala
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
mamcia dobra jestes, łóżko rozkręciłaś sama??
Kika sama rozkręciłam (bo to metalowe) a części mi wynieśli po rozkręceniu a co się będę srała
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Depeche ja mam bratanice która bardzo chciała mieć dziewczynkę do zabawy i do teraz chodzi i mówi że będzie Ania i jakoś do niej nie dociera że to będzie chłopczyk bo ona sama wśród 3 chłopaków dzieci są słodkie
moja siostrzenica tez czekała na kuzynke-dziewczynke, bo sama ma 2 braci - a bedzie chłopczysko
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na szczescie moja miala opcje zenska i meska. Zenska ywnalazl tatus i mala zaakceptowala, a ze sie co do chlopca nie moglismy zdcydowac to mala sobie znalazla imie i kiedys nam oswiadczyla, ze bedzie brat Kuba. Ja sie bardziej czulam na dziewczynke, a po usg klops, dziecko mialo nosa, no i nam problem z imieniem odpadl. Ciesze sie, bo nic mi sie nie podobal tak jak w przypadku corki, ze po prostu wiedzilam, ze LAura i tyle,nawet drugiego imienia nie ma.Depeche ja mam bratanice która bardzo chciała mieć dziewczynkę do zabawy i do teraz chodzi i mówi że będzie Ania i jakoś do niej nie dociera że to będzie chłopczyk bo ona sama wśród 3 chłopaków dzieci są słodkie
Moja mala bedzie taka sama, bo u brata dwoch chlopakow, u nas teraz tez chlopak. Bratowa tez zakonczyla rozmnazanie, wiec chyba nie ma co liczyc na damskie wsparcie, ale moja ma taki charakter, ze ich trzech poustawia.
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Trzymam kciuki za wizyty i Usg, ja mam w piątek wizytę.
Czuję się wyjebana jak bezpiecznik!