BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #527724 przez Paulina 77
najchetniej bym sie zamknela w domu z M i dzieckiem, nikogo nie wpuszczala, nie odbierała telefonów, chyba ze od moich rodziców - TAKA sie zrobiłam niedobra, jak pies ogrodnika

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #527725 przez Gosia27
Paulina77 wiesz że ja jeszcze nie dostałam przesyłki z tej str maluszek24....gdzieś krazy po Pl ani ja jej nie mam ani nadawca ale jestem wqr bo złożyłam zamówienie za 50zł i jestem wściekła. Przejdę się dziś jeszcze na pocztę ale jak jej tam nie było to normalnie mnie jasna cholera strzeli.
3mam kciuki za wizytyDepeche i Pauliny

11 lata 11 miesiąc temu #527727 przez Paulina 77
Gosia27 napisał:

Paulina77 wiesz że ja jeszcze nie dostałam przesyłki z tej str maluszek24....gdzieś krazy po Pl ani ja jej nie mam ani nadawca ale jestem wqr bo złożyłam zamówienie za 50zł i jestem wściekła. Przejdę się dziś jeszcze na pocztę ale jak jej tam nie było to normalnie mnie jasna cholera strzeli.

dzieki Gosiu :)
ja zlozylam tam zamowienie w zeszlym tyg, ale zaznaczylam dostawe kurierem, pamietajac ze Ty jeszcze nie dostalas przesylki - i opcja zaplaty za pobraniem, choc zazwyczaj place przelewem. Zobzczymy czy dojdzie.

11 lata 11 miesiąc temu #527733 przez anecia88
Dzięki dziewczynki za trzymanie kciuków z tymi 5 to przesada ale chociaż żeby 4 były ;) i będzie dobrze ostatni egzamin mam 26 i 27 stycznia i koniec sesji .. ale jeszcze 3 semestry nie wiem jak dam rade z maluszkiem ale wszyscy chętni do pomocy więc zobaczymy jak to będzie bo dziekanki nie chcę wziąsc bo później mi będzie ciężko wrócić ..

Wiecie co jakoś nie mogę poczuć imienia dla naszego szkrabka jakie sobie wypowiadam to jakoś mi nie pasuje a już chyba powinnam mieć swoje typy .. Moja mama się śmieje mówi żebym spisała sobie na kartce włożyła pod poduszkę i zobaczyła jakie mi się przyśni i wtedy takie wybrać :) ... Też miałyście z tym problem ??

11 lata 11 miesiąc temu #527734 przez Depeche
Paulina ja dziś mam samo usg, wizyte mam 31.

Anecia hahah a ja to od razu jak zachodze w ciaze to szukam imienia, jakos tak nie potrafie sie bezimiennie do brzucha zwracac.

11 lata 11 miesiąc temu #527739 przez Depeche
Paulina 77 napisał:

Gosia27 napisał:

dzieki Gosiu :)
ja zlozylam tam zamowienie w zeszlym tyg, ale zaznaczylam dostawe kurierem, pamietajac ze Ty jeszcze nie dostalas przesylki - i opcja zaplaty za pobraniem, choc zazwyczaj place przelewem. Zobzczymy czy dojdzie.

Gosia moze zadzwon tam. Na poczatku stycznia formy mialy inwentaryzacje i moze o Tobie zapomnieli, nie zaszkodzi sie przypomniec. Co Ci szkodzi.

11 lata 11 miesiąc temu #527744 przez anecia88
Depeche ja wszystkim w rodzinie wymyśliłam imiona dla dzieciaczków a dla swojego jakoś nie mogę sobie wyobraźić i jakoś żadnego nie czuje żeby to było to ... Fajnie że zobaczysz swojego Kubusia .. piękne imię ale już u męza siostra ma Kubusia :(

11 lata 11 miesiąc temu #527747 przez Depeche
anecia88 napisał:

Depeche ja wszystkim w rodzinie wymyśliłam imiona dla dzieciaczków a dla swojego jakoś nie mogę sobie wyobraźić i jakoś żadnego nie czuje żeby to było to ... Fajnie że zobaczysz swojego Kubusia .. piękne imię ale już u męza siostra ma Kubusia :(

Kochana, mi sie ono tak srednio podoba, ale nie mam nic do gadania, bo corka wybrala ;-)

11 lata 11 miesiąc temu #527748 przez Paulina 77
aha - jeśli któraś ma problem z zaparciami, to mi pomaga zielona herbata - 1 torebka parzona rano przez kilka minut, nie mam tez takich strasznych gazów, jak wczesniej :P

11 lata 11 miesiąc temu #527754 przez anecia88
Depeche ja mam bratanice która bardzo chciała mieć dziewczynkę do zabawy i do teraz chodzi i mówi że będzie Ania i jakoś do niej nie dociera że to będzie chłopczyk bo ona sama wśród 3 chłopaków :) dzieci są słodkie

11 lata 11 miesiąc temu #527757 przez mamcia2013
kika1985 napisał:

mamcia dobra jestes, łóżko rozkręciłaś sama??

Kika sama rozkręciłam (bo to metalowe) a części mi wynieśli po rozkręceniu :D a co się będę srała :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #527760 przez Paulina 77
anecia88 napisał:

Depeche ja mam bratanice która bardzo chciała mieć dziewczynkę do zabawy i do teraz chodzi i mówi że będzie Ania i jakoś do niej nie dociera że to będzie chłopczyk bo ona sama wśród 3 chłopaków :) dzieci są słodkie

moja siostrzenica tez czekała na kuzynke-dziewczynke, bo sama ma 2 braci - a bedzie chłopczysko :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #527762 przez Depeche
anecia88 napisał:

Na szczescie moja miala opcje zenska i meska. Zenska ywnalazl tatus i mala zaakceptowala, a ze sie co do chlopca nie moglismy zdcydowac to mala sobie znalazla imie i kiedys nam oswiadczyla, ze bedzie brat Kuba. Ja sie bardziej czulam na dziewczynke, a po usg klops, dziecko mialo nosa, no i nam problem z imieniem odpadl. Ciesze sie, bo nic mi sie nie podobal tak jak w przypadku corki, ze po prostu wiedzilam, ze LAura i tyle,nawet drugiego imienia nie ma.

Moja mala bedzie taka sama, bo u brata dwoch chlopakow, u nas teraz tez chlopak. Bratowa tez zakonczyla rozmnazanie, wiec chyba nie ma co liczyc na damskie wsparcie, ale moja ma taki charakter, ze ich trzech poustawia.

11 lata 11 miesiąc temu #527766 przez anecia88
Depeche hahahah nio pewnie co sobie będzie dziewczyna żałować niech ustawia i się uczy na przyszłość :)

11 lata 11 miesiąc temu #527768 przez mamcia2013
Hej, ładne macie brzuszki :)

Trzymam kciuki za wizyty i Usg, ja mam w piątek wizytę.

Czuję się wyjebana jak bezpiecznik! :cheer: :cheer: :cheer:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka