- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
A ja przeglądam te wózki na allegro i Qrwica mnie bierze bo już nic mi się nie podoba! Taczkę kupię i będę popierdalać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/3w1-wozek-baby-heaven-line-al...ako-i2903249028.html
allegro.pl/ultralekki-elipso-2013-babyac...24h-i2916446593.html
my się zdecydowaliśmy na elipso katarzyna też taki wybrała - ma już go w domq i pisała że super jest
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Zaglądam na forum a tu do nadrobienia 9stron i ponad 120 postów!!!Nie macie litości!!!
Mamcia dłoń Cię pewnie boli bo Ci puchnie,to już ten okres ciąży,mnie bolą i puchną i stopy i dłonie!!!
anecia My podzieliliśmy się wyborem imion,ja chciałam synka więc miałam wybrać imię dla chłopca,J chciał córkę więc wybierał imię dla córki.Tyle tylko,że imię musiało być na J,i wybór od razu padł na Jagódkę
My mieliśmy bardzo intensywny weekend i teraz siedzę bez mocy,wczoraj jeszcze malowaliśmy kuchnię bo już wołała o pomstę do nieba to wiecie jak to jest,cały pokój miałam zawalony kubkami i tależami kocham remonty
Jeszcze my dwie tępę strzały nie pomyśleliśmy,żeby wcześniej poskrobać,więc zaczęliśmy malować a farba zaczęła spadać ale się uśmiałiśmy z siebie
Później zaliczyliśmy jeszcze kino byliśmy na "Życiu Pi",bardzo się fajnie oglądało.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaglądam na forum a tu do nadrobienia 9stron i ponad 120 postów!!!Nie macie litości!!!
Mamcia dłoń Cię pewnie boli bo Ci puchnie,to już ten okres ciąży,mnie bolą i puchną i stopy i dłonie!!!
anecia My podzieliliśmy się wyborem imion,ja chciałam synka więc miałam wybrać imię dla chłopca,J chciał córkę więc wybierał imię dla córki.Tyle tylko,że imię musiało być na J,i wybór od razu padł na Jagódkę
My mieliśmy bardzo intensywny weekend i teraz siedzę bez mocy,wczoraj jeszcze malowaliśmy kuchnię bo już wołała o pomstę do nieba to wiecie jak to jest,cały pokój miałam zawalony kubkami i tależami kocham remonty
Jeszcze my dwie tępę strzały nie pomyśleliśmy,żeby wcześniej poskrobać,więc zaczęliśmy malować a farba zaczęła spadać ale się uśmiałiśmy z siebie
Później zaliczyliśmy jeszcze kino byliśmy na "Życiu Pi",bardzo się fajnie oglądało.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Mamcia żeby Cię Dorian nie musiał zwozić potem w tej taczce po imprezach
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Już ja widze miny ludzi jak zobaczą mamuśkę ubrana w dresie i biegającą z wózkiem hihi
Gosia ale z Ciebie pracuś. Ja dziś tylko zmyłam naczynia i rozwiesiłam pranie, a zaraz się kładę,bo cos Wojtuś strasznie sie wierci... dosłownie się "trzepocze" i zaczyna mi uciskać na pi**kę więc pora się po obiadku połozyć żeby przypadkiem znów nie zechciał wyjść...
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vernix masz taki sam pępuszek jak ja,taki lekko wycupnięty,ta córeczka znajomych pokazywała mi gdzie ma pępek jej tata,a u mnie biedna nie mogła znaleść
Dzięki za info z tymi stronami materaca,ale pewno i tak jeszcze będę pytać...
My się wybieramy już w tym tygodniu po wózek,mieliśmy iść dziś ale bez moc naj ogarnęła(mąż drzemie),jutro i w czwartek mam szkołę rodzenia więc pewnie wrócę wypruta,a w środę idę załątwiać tę położną środowiskową i lekarza dla Jagody,a popołudniu idę na bejbi blues,więc pewno pójdziemy po wózek w piątek dopiero...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też myślę,że zaczniemy rodzić już w lutym,i widzę,że chłopcy coś niecierpliwi,więc pewnie Mamusie chłopców zaczną marcówką przecierać szlaki
Marchewka jak masz pessar to już raczej przed czasem nie urodzisz,chyba,że dostaniesz skurczy to wtedy nic już nie pomoże.Ja mam założony od 19tc i normalnie funkcjonuję,tyle tylko,że nie wolno mi nosić nic ciężkiego i tyle
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja własnie wróciłam z meeeega wyprawy ehhh....
Odśnieżyłam auto, którego nie ruszałam tydzień, więc z warstwą śniegu i lodu męczyłam się prawie 20 minut po czym.... wyjechałam z miejsca parkingowego i od razu zjechałam w tyłem w dół, bo niestety pod śniegiem byłą warstwa lodu. Jak dałam radę wgramolić się z powrotem na parking byłam najszczęśliwsza
Tak więc z zakupami zaczekam chyba na powrót męża;)Zima mnie ubezwłasnowolniła. Strasznie ślisko na tym naszym osiedlu, i na chodnikach i na drodze, więc uważajcie bo ja już wczoraj poślizg zaliczyłam, na szczęście mąż mnie trzymał i nic się nie stało jak upadłam.
Fajnie że macie już wózeczki ja narazie wybrałam, a jak Małą będzie już na świecie to rodzice pojadą tylko kupić, bo są dostępne od ręki.
Kurcze dziewczyny... zaczyna mnie przerażać ta wizja, że tak naprawdę za 4 tygodnie Maluchy mogą być już na świecie... tak jak w przypadku tej dziewczyny z lutego
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Na poprawę nastroju spowodowanego pogodą, zaparzyłam sobie imbryczek gorącego Earl Greya i podjadam pomarańcze:)