BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #528261 przez Depeche
hanias napisał:

dziecko karmione piersią może dostać kaszkę manna robioną na wodzie już w 5 miesiącu, bo dzieciom karmionym piersią gluten wprowadza się wcześniej niż dzieciom na mleku modyfikowanym (tu w 6 miesiącu). A pierwsze owoce i warzywa dla niemowlaka karmionego piersią po 6 miesiącu dopiero!!!

Hm, u mojej lekarz!!!! zalecil wprowadzenie wlasnie warzyw jako pierwsze, gdy skonczyla 4 miesiace. Roznie z tym bywa.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #528263 przez AniaCzajka
o fuj fuj z tym przeżuwaniem ;/

a ja mam za oknem śnieżny armagedon, a mój mąż wchodzi do pokoju i mówi tak do mojego brzucha: "a tylko się dziś zacznij pchać na świat Franek to dostaniesz pierwsze lanie w zaspie;) " ogólnie już jestem prawie odcięta od świata;/

11 lata 11 miesiąc temu #528267 przez AniaCzajka

a ja mam za oknem śnieżny armagedon, a mój mąż wchodzi do pokoju i mówi tak do mojego brzucha: "a tylko się dziś zacznij pchać na świat Franek to dostaniesz pierwsze lanie w zaspie;) " ogólnie już jestem prawie odcięta od świata;/

11 lata 11 miesiąc temu #528271 przez AniaCzajka

11 lata 11 miesiąc temu #528272 przez Depeche
A ja dzis pojechalam na galerie, mialam kupic cos Kubie, ale albo te ciuszki dla chlopcow sa srednie , albo jestem wyrodna matka. Kupilam Laurze legginsy czarne i mam jeszcze ochote jej kupic sweterk czarny ;-).

IIIII zobaczylam sie w lustrze, nornalnie słonica!

Jakie to szczescie , ze kupilam sobie te nakladki na sedes, bo jestem taka ciezka, ze sie nawet nie mam jak odlac na nariarza, doslownie nie moge utrzymac tego ciezaru. No i sa jak znalazl. Alez z czlowieka jest kaleka.

11 lata 11 miesiąc temu #528275 przez AniaCzajka

11 lata 11 miesiąc temu #528277 przez Lenucha217
Ja wczoraj bylam w Bonarce i zakochalam sie w skorze dla malego w H&M ale byly takie kolejki przez wyprzedaże ze dalam sobie spokój

11 lata 11 miesiąc temu #528282 przez AniaCzajka
sorki za dublowane posty nie wiem o chodzi coś mi sie muli forum;/;/;/

11 lata 11 miesiąc temu #528283 przez Depeche
Gdzie bylas? Bo ja dzis bylam w H&M w Echu i ci powiem , ze na dzieciecym to kiepska ta wyprzedaz.

11 lata 11 miesiąc temu #528286 przez Agnieszka86
Lenusia, Depeche podziwiam Was, że macie jeszcze siłę chodzić po galeriach!! Ja bez ciąży ledwo dawałam radę, a teraz to już w ogóle M-A-S-A-K-R-A!!

AniaCzajka fajny tekst:) Ja się też boję, że mała będzie na świat się prosić jak jakieś zawieje dzikie będą, wtedy ciężko od nas wyjechać;/

11 lata 11 miesiąc temu #528288 przez AniaCzajka
sorki za dublowane posty coś mi wariuje forum

11 lata 11 miesiąc temu #528290 przez Paulina 77
depeche ale masz smieszna te kolezanke przezuwajaco-plujaca :lol: :lol:

byłam na wizycie, dostalam porzadny opieprz za to łazenie w swieta i w konsekwencji szpital. Szyjka krótka, ale trzyma. Ale zły był doktor. Od srody co tydzien mam chodzic na ktg.

11 lata 11 miesiąc temu #528292 przez Agnieszka86
AniaCzajka napisał:

sorki za dublowane posty coś mi wariuje forum

Ania, wszystkim nam świruje :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #528293 przez lusiaczek82
ja już po wizycie u lekarza wszystko dobrze wtniki książkowe następna wizyta dopiero w lutym i musiałam przełożyć usg na 28 bo lekarz od razu będzie oceniał mi grubość blizny jak będzie poniżej 2mm to ustalamy termin na cesarkę jeśli będzie grubsza to lekarka powiedziała że spróbujemy rodzić naturalnie

11 lata 11 miesiąc temu #528295 przez Lenucha217
W bonarce w Krakowie bo akurat wracalam ze szkoły to zajrzalam . w Kielcach to lipa jakies te ludzie takie głupie jak tylko cos przecenią to łapia jak małpy czy potrzebne czy nie . A tam w h&m fajne bluzy po 19 zl ta skora mi sie podobala kilka sweterkow powiem Ci ze nakupiłby ale kolejeeeeee okropne . Zreszta bylo duzo ludz bo ta orkiestra byla a atrakcją byl czerwonowłosy Michal W :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka