BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #528138 przez koticz
Aga ja polecałam książkę i kika też,a co nie spasowała Ci?
Ja właśnie kupiłam wczoraj 3część i zabiorę się za czytanie jak mąż do pracy pójdzie.
Ja osobiście uważam,że się przyjemnie ją czyta,do tej pory czytałam troszkę inny gatunek,ale w ciąży nie jestem w stanie czytać takich przykrości :dry:

Wiewiórka ja też mogę iść na pierwszy strzał,ale za jakieś 2-3tyg,niechno ta moja Calineczka zgrubnie chociaż do 2500

Ja włąśnie powiesiłam firaneczkę,czekam jeszcze na paczkę z allegro z prześcieradłami i robię ostatnią pralkę prania z naszymi ubraniami,od jutra zabieram się za Jagódkowe rzeczy.

Aaaaa no i spakowałam torbę do szpitala!!!tadam :silly: muszę jeszcze dokupić koszulę do karmienia i 3pary bawełnianych majcior i koniec!!!!No i żeby Małą spakować to jej najpierw przepiórkę muszę zrobić.Jest już któraś spakowana????Wyniki których badań bierzecie ze sobą?
Mam grup krwi,badanie prenatalne i wypisy ze szpitala,cytologię i jeszcze jakiś posiew z brochy,(nie wiem czy to potrzebne ale chyba wolę mieć) a to HBS I Ccośtam to co to jes?

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #528141 przez koticz
aksa napisał:

a książka 50 twarzy Greya - jest lekka do poczytania, nie bardzo ambitna, nie wymagająca myslenia i koncentracji, i dużo bzykania, lekko i szybko się czyta :)

zgadzam się w 100%

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #528142 przez wiewiorka
aksa napisał:

wiewiórka ooo widzę, że Twoi teście nie lepsi...heh

a ja nie chcę się wcześniej rozpakowywać!! mam termin na 17, będę nogi zaciskać! :silly:

a i kolejną dolegliwość mogę odhaczyć - mianowicie.. boli mnie ci**a :cheer:
najgorzej jak się zasiedzę i muszę wstać łooo no niefajne uczucie...

ale za to młody dziś wierci się wiercich jeden :woohoo:

a książka 50 twarzy Greya - jest lekka do poczytania, nie bardzo ambitna, nie wymagająca myslenia i koncentracji, i dużo bzykania, lekko i szybko się czyta :)

ja musiałabym dwa tygodnie zaciskać więc nie dałabym później rady go wycisnąć :)
Ja jak wstaje to nie dość, że ci**pa boli to jeszcze jest takie chrząstnięcie kości w kroczu

11 lata 11 miesiąc temu #528150 przez patrycja85
unbreakable-no ciasno ma Ignaś. rozpycha się mocno już i boli to ale ja muszę wytrzymać a on jakoś się tam układać:) umówiliśmy się na współpracę:)

koticz-odważna jesteś z firankami-nie słyszałaś ze w ciąży nie można?:)

11 lata 11 miesiąc temu #528152 przez wiewiorka
koticz napisał:

Aga ja polecałam książkę i kika też,a co nie spasowała Ci?
Ja właśnie kupiłam wczoraj 3część i zabiorę się za czytanie jak mąż do pracy pójdzie.
Ja osobiście uważam,że się przyjemnie ją czyta,do tej pory czytałam troszkę inny gatunek,ale w ciąży nie jestem w stanie czytać takich przykrości :dry:

Wiewiórka ja też mogę iść na pierwszy strzał,ale za jakieś 2-3tyg,niechno ta moja Calineczka zgrubnie chociaż do 2500

Ja włąśnie powiesiłam firaneczkę,czekam jeszcze na paczkę z allegro z prześcieradłami i robię ostatnią pralkę prania z naszymi ubraniami,od jutra zabieram się za Jagódkowe rzeczy.

Aaaaa no i spakowałam torbę do szpitala!!!tadam :silly: muszę jeszcze dokupić koszulę do karmienia i 3pary bawełnianych majcior i koniec!!!!No i żeby Małą spakować to jej najpierw przepiórkę muszę zrobić.Jest już któraś spakowana????Wyniki których badań bierzecie ze sobą?
Mam grup krwi,badanie prenatalne i wypisy ze szpitala,cytologię i jeszcze jakiś posiew z brochy,(nie wiem czy to potrzebne ale chyba wolę mieć) a to HBS I Ccośtam to co to jes?

Ja mam wszystko kupione ale jeszcze nie spakowane. Nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie? A badania biore wszystkie, niech sobie wybierają w szpitalu co im potrzebne

11 lata 11 miesiąc temu #528156 przez andzia_zg
koticz ja jak byłam w sobotę na porodówce to połozna mówiła żeby mieć ze sobą kartę ciąży, orginał grupy krwi, HBs i GBS i podstawowe badania.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #528158 przez aksa
a mi dziś przyszedł przewijak allegro.pl/przewijak-regal-nakladka-do-p...tis-i2922738012.html wygląda ładniej niż na zdjęciu, pachnie świeżym drewnem :) kupie jakiś antyalergiczny lakier czy coś takiego i będzie super:) zadowolona jestem

wiewiórka chrząstnięcie w kroczu ooo matko :cheer: obym tego aż tak nie miała

ja jeszcze spakowana nie jestem.. pokupiłam trochę rzeczy do szpitala dla siebie ale jeszcze paru mi brakuje....no i ubranka, dokupić poprać więc ja jestem w lesie :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #528159 przez Beata 26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #528163 przez aksa
Beata hehehe to radze nie czytaj tej książki do powrotu chłopa :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 11 miesiąc temu #528166 przez andzia_zg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #528168 przez wiewiorka
co to za książka bo której bzykać się chce?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #528174 przez AniaCzajka

11 lata 11 miesiąc temu #528175 przez AniaCzajka
a ja w ogóle ale to w ogóle nie mam ochoty na seks;/ bo czuję się jak słoniczka;/

11 lata 11 miesiąc temu #528183 przez Lenucha217
Mamuski które maja juz dzieciaczki mam pytanie Dzis byłam u kolezanki i ona zaczęła podawać zamiast mleka dla niemowląt swojemu czeromiesięcznemu synkowi kaszke manne na mleku w kartonie .czy któraś z Was tez tak robiła????

JA jutro biore sie za pakowanie torby : 1 koszule ktora mam w domu , 2 do karmienia klapki do kapieli , kooszulka 56, 2x body z dl 56 , body 56 krotki rekaw, spioszki kaftanik 56, polspiochy 56 i to samo w rozmiarze 62 2 czapeczki cieniutkie wiązane , niedrapki, 2 reczniki dla mnie , jeden z kapturkiem dla malego, 2 pieluchy tetra 1 frota ... poki co tyle nie wiem co jeszcze

11 lata 11 miesiąc temu #528192 przez xxElaElaEeexx
Hej kobity :) :P

Ja dziś się obudziłam po 9 naprawdę wyspana :)
Potem zrobiłam obiadek i przed 13 pojechałam na miasto.
Znowu w nfz nic nie załatwiłam ,bo wynikł mi pewien absurd w ubezpieczeniu -chodzi o złą datę. :S Ale już wszystko wyjaśniłam,czekam na wydruk i znowu tam będę musiała iść. :angry:

Na szczęście jak byłam się zameldować to trwało to może 5min i przy okazji złożyłam papiery na wyrobienie dowodu.Muszę tylko za miesiąc nowy odebrać. :) Jestem w szoku,że Pani była miła i wszystko łatwo poszło :lol:

Teraz pijemy z mężem kawkę i jemy ciasteczka :blink:
A moja mała skacze w brzuszku jak zwariowana :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka