- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
Ja właśnie kupiłam wczoraj 3część i zabiorę się za czytanie jak mąż do pracy pójdzie.
Ja osobiście uważam,że się przyjemnie ją czyta,do tej pory czytałam troszkę inny gatunek,ale w ciąży nie jestem w stanie czytać takich przykrości
Wiewiórka ja też mogę iść na pierwszy strzał,ale za jakieś 2-3tyg,niechno ta moja Calineczka zgrubnie chociaż do 2500
Ja włąśnie powiesiłam firaneczkę,czekam jeszcze na paczkę z allegro z prześcieradłami i robię ostatnią pralkę prania z naszymi ubraniami,od jutra zabieram się za Jagódkowe rzeczy.
Aaaaa no i spakowałam torbę do szpitala!!!tadam muszę jeszcze dokupić koszulę do karmienia i 3pary bawełnianych majcior i koniec!!!!No i żeby Małą spakować to jej najpierw przepiórkę muszę zrobić.Jest już któraś spakowana????Wyniki których badań bierzecie ze sobą?
Mam grup krwi,badanie prenatalne i wypisy ze szpitala,cytologię i jeszcze jakiś posiew z brochy,(nie wiem czy to potrzebne ale chyba wolę mieć) a to HBS I Ccośtam to co to jes?
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
a książka 50 twarzy Greya - jest lekka do poczytania, nie bardzo ambitna, nie wymagająca myslenia i koncentracji, i dużo bzykania, lekko i szybko się czyta
zgadzam się w 100%
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
wiewiórka ooo widzę, że Twoi teście nie lepsi...heh
a ja nie chcę się wcześniej rozpakowywać!! mam termin na 17, będę nogi zaciskać!
a i kolejną dolegliwość mogę odhaczyć - mianowicie.. boli mnie ci**a
najgorzej jak się zasiedzę i muszę wstać łooo no niefajne uczucie...
ale za to młody dziś wierci się wiercich jeden
a książka 50 twarzy Greya - jest lekka do poczytania, nie bardzo ambitna, nie wymagająca myslenia i koncentracji, i dużo bzykania, lekko i szybko się czyta
ja musiałabym dwa tygodnie zaciskać więc nie dałabym później rady go wycisnąć
Ja jak wstaje to nie dość, że ci**pa boli to jeszcze jest takie chrząstnięcie kości w kroczu
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
koticz-odważna jesteś z firankami-nie słyszałaś ze w ciąży nie można?
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Aga ja polecałam książkę i kika też,a co nie spasowała Ci?
Ja właśnie kupiłam wczoraj 3część i zabiorę się za czytanie jak mąż do pracy pójdzie.
Ja osobiście uważam,że się przyjemnie ją czyta,do tej pory czytałam troszkę inny gatunek,ale w ciąży nie jestem w stanie czytać takich przykrości
Wiewiórka ja też mogę iść na pierwszy strzał,ale za jakieś 2-3tyg,niechno ta moja Calineczka zgrubnie chociaż do 2500
Ja włąśnie powiesiłam firaneczkę,czekam jeszcze na paczkę z allegro z prześcieradłami i robię ostatnią pralkę prania z naszymi ubraniami,od jutra zabieram się za Jagódkowe rzeczy.
Aaaaa no i spakowałam torbę do szpitala!!!tadam muszę jeszcze dokupić koszulę do karmienia i 3pary bawełnianych majcior i koniec!!!!No i żeby Małą spakować to jej najpierw przepiórkę muszę zrobić.Jest już któraś spakowana????Wyniki których badań bierzecie ze sobą?
Mam grup krwi,badanie prenatalne i wypisy ze szpitala,cytologię i jeszcze jakiś posiew z brochy,(nie wiem czy to potrzebne ale chyba wolę mieć) a to HBS I Ccośtam to co to jes?
Ja mam wszystko kupione ale jeszcze nie spakowane. Nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie? A badania biore wszystkie, niech sobie wybierają w szpitalu co im potrzebne
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiewiórka chrząstnięcie w kroczu ooo matko obym tego aż tak nie miała
ja jeszcze spakowana nie jestem.. pokupiłam trochę rzeczy do szpitala dla siebie ale jeszcze paru mi brakuje....no i ubranka, dokupić poprać więc ja jestem w lesie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
JA jutro biore sie za pakowanie torby : 1 koszule ktora mam w domu , 2 do karmienia klapki do kapieli , kooszulka 56, 2x body z dl 56 , body 56 krotki rekaw, spioszki kaftanik 56, polspiochy 56 i to samo w rozmiarze 62 2 czapeczki cieniutkie wiązane , niedrapki, 2 reczniki dla mnie , jeden z kapturkiem dla malego, 2 pieluchy tetra 1 frota ... poki co tyle nie wiem co jeszcze
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dziś się obudziłam po 9 naprawdę wyspana
Potem zrobiłam obiadek i przed 13 pojechałam na miasto.
Znowu w nfz nic nie załatwiłam ,bo wynikł mi pewien absurd w ubezpieczeniu -chodzi o złą datę. Ale już wszystko wyjaśniłam,czekam na wydruk i znowu tam będę musiała iść.
Na szczęście jak byłam się zameldować to trwało to może 5min i przy okazji złożyłam papiery na wyrobienie dowodu.Muszę tylko za miesiąc nowy odebrać. Jestem w szoku,że Pani była miła i wszystko łatwo poszło
Teraz pijemy z mężem kawkę i jemy ciasteczka
A moja mała skacze w brzuszku jak zwariowana