BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #527623 przez Gosia27
Dzień dobry Paniom ;)
przyznam się szczerze, że to był mój pierwszy weekend bez forum i mój Rafał jest w ciężkim szoku :lol:
Wróciliśmy wczoraj przed północą do Jeleniej. Wracając od mamy zajechaliśmy do Opola na rynek na Światełko do nieba WOŚP-u. Bardzo fajnie było,super atmosfera, mnóstwo ludzi.
Weekend u mamy minął w szalonym tempie, ale było bardzo fajnie. Śniegu tyle na sypało że :woohoo:
Coś od paru dni jestem słaba jak muszka, z resztą mała mniej się rusza i się denerwuję... :dry: ale po takiej akcji z pępkiem całą sobotę i jeszcze w nocy się przemęczyłam i brzuch większy.
Magdalena zdjęcia Twojego maluszka są boskie.Mojego męża urzekło to z jężyczkiem :kiss:
Vernix,Depeche muszę przyznać że jesteście przykładem brzuchów które są u pierwiastki i wieloródki. Oba śliczne.
Dominiczka na gorączkę spokojnie możesz sobie wziąć paracteamol 3x/24h. Albo robić zimne kompresy na głowę i okolice karku.
Beatasuper że udało Ci się podejrzeć jeszcze synusia. Duży już z niego kawaler.

Jak ten czas biegnie nie ubłaganie,już lutówki się rozpakowują. Jeszcze trochę i u nas zacznie się baby boom!!!
Zbieram się na zakupy, a potem odgruzowywanie mieszkania, pranie itd.
Buziaki i miłego dnia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #527628 przez kika1985
beata fajnie ze widziałaś Julka :p

11 lata 11 miesiąc temu #527632 przez Depeche
Gosia, znaczy się, że mój wielki brzuchal do żadna anomalia? Z Laurą miałam znacznie mniejszy jak pojechałam rodzić. Nie mam pojęcia czym się różni brzuch pierwiastki od wieloródki, oprócz rozmiaru, ale w sumie to i tak mnie już nie bardzo interesuje, gdyż z Kubikiem zakańczam swoją działalność rozrodczą.

11 lata 11 miesiąc temu #527635 przez Depeche
Beata 26 napisał:

Depeche - ale to chyba waga nie jest, aż tak ważna jak sama wielkość główki, jak główkę wypchasz, to potem już nie ma znaczenia jak grube są rączki czy nóżki?

Głowę, a potem barki, ale barki to był już pikuś i mozna powiedzieć, że jedno piernięcie. Głowę z siebie wypchnąć to jest coś.

11 lata 11 miesiąc temu #527638 przez Gosia27
Depeche widzisz sama że przy Laurce takiego brzuszka nie miałaś. A teraz po prosu to wszytsko już raz nieźle się rozciągnęło i teraz brzuch ma prawo być obfitszy. To żadna anomalia. Moja mama też zakonczyła etat rodzicielki w weki 31 lat a tu sruuu w wieku 42 lat urodziła nam jeszcze braciszka :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #527642 przez Depeche
Gosia27 napisał:

Depeche widzisz sama że przy Laurce takiego brzuszka nie miałaś. A teraz po prosu to wszytsko już raz nieźle się rozciągnęło i teraz brzuch ma prawo być obfitszy. To żadna anomalia. Moja mama też zakonczyła etat rodzicielki w weki 31 lat a tu sruuu w wieku 42 lat urodziła nam jeszcze braciszka :lol:

WEZ MNIE NAWET NIE DENERWUJ! KONIEC I TYLE.

Hm, czyli jest szansa , ze moj wylot jest tez rozciagniety i mlody wyleci jak z procy, a nie to co ta uparta babina wyprawiala . :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #527649 przez Gosia27
Depeche jeżeli chodzi o kanał rodny to również jest już przystosowany do kolejnego porodu. Tkanki są bardziej podatne i powinno pójść zdecydowanie łatwiej.

11 lata 11 miesiąc temu #527650 przez Depeche
Gosia27 napisał:

Depeche jeżeli chodzi o kanał rodny to również jest już przystosowany do kolejnego porodu. Tkanki są bardziej podatne i powinno pójść zdecydowanie łatwiej.

No, dobrze wczraj mojemu mowilam, zeby byl przygotowany do odbioru , bo ja wpadam ze skajnosci w skrajnosc :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: , chociaz chyba az tak szybko to nie chcialabym urodzic, to musi byc straszne siedziec na siku i patrzec jak glowa wychodzi,nieeeee, albo facetowi w taksówce, o MATKO.

11 lata 11 miesiąc temu #527656 przez sylwka727
Informuję że zdechlak wraca powoli do żywych więc będę już częściej bywać :lol: ;) schudłam prawie 3 kg ale już zaczynamy nadrabiać :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

11 lata 11 miesiąc temu #527659 przez Depeche
Gosia HAhahahaah
Sylwia, to dobrze, ze juz jest lepiej.

11 lata 11 miesiąc temu #527663 przez Beata 26
Depeche napisał:

Gosia27 napisał:

WEZ MNIE NAWET NIE DENERWUJ! KONIEC I TYLE.

Hm, czyli jest szansa , ze moj wylot jest tez rozciagniety i mlody wyleci jak z procy, a nie to co ta uparta babina wyprawiala . :laugh:

HAHAHAHAHAHAAHAHA :)

11 lata 11 miesiąc temu #527667 przez sylwka727
Depeche napisał:

Gosia HAhahahaah
Sylwia, to dobrze, ze juz jest lepiej.

Już jest o niebo lepiej jedynie rano mnie gardło trochę boli po obudzeniu a tak to już całkiem ok :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

11 lata 11 miesiąc temu #527669 przez Lenucha217
Dzien dobry a to my :)))))
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka