- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie no tyle dni w szpitalu...masakra..ale kurcze chyba wiedzą co robią w końcu to szpital nie jeden lekarz tam jest....
oj dziewczyny chyba zaczyna się ten mega nerwowy czas dla nas...ale razem jakoś damy radę!
ide obejrzeć jakiś serial i spać
dobranoc brzuchatki
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
dokładnie ten na promocji jest teraz i kosztował 399 zł
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mamcia2013 napisał:
Ufolka ale ta moja koleżanka to dziwna jest tak jak jej lekarz! Twierdzi że ona woli bez przyśpieszaczy żadnych, nie wiem o co jej chodzi...
mamcia ja miałam taki żel, który miał spowodować skurcze, ale nie podziałało, w końcu kiedy zwolniło się łóżko na porodówce (bo ciężko było się dopchać) to mi podłączyli oksytocynę w takiej pompie, tylko worki wymieniali, no i to mnie wzięło, miałam skurcze ale rozwarcie nie szło, więc położne masaż szyjki mi robiły no i wody przebiły no i ruszyło po tym dzięki Bogu ! znieczulenie też dostała od razu jak tylko zaczęło mnie boleć (nie licząc czasu w którym anestezjolog musiała przyjechać z domu do szpitala), potem tylko przez ten cewnik mi dawki podawała kolejne, mówią że znieczulenie może przystopować całą akcję, ja brałam bo bolało jak cho*ra, bo na tej pompie to przerwa między skurczami to było ok 2-3 sekund ;/ może dlatego chce sama ? zresztą to tak jak ze szczepieniem, ilu ludzi tyle opinii wiem tylko że to czekanie po terminie, szczególnie w szpitalu jest baardzo nieciekawe ;/
aksa czyli zakręceni Ci Twoi świrkowie hehe
jej, zjadłam mojemu dziecku całą paczkę ciastek.. wyrodna matka jakaś ze mnie
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
aksa współczuję Ci,moja świrka (choć i tak mnie nigdy nie odwiedza) dostaje nasze klucze tylko jak gdzieś wyjeżdżamy,żeby karmić nam Bolka i Lolka.Ale jak mieszkaliśmy jeszcze w domach rodzinnych to u mojego nas zawsze ktoś przyłapał,raz mojego babcia wlazła dać nam cukierki,myślała,że jeszcze śpimy,naszczęście i tak nie skumała co widzi
Znowu się zaczynacie nakręcać tym bólem i porodem.Moim zdaniem gdyby było tak strasznie to by nikt drugirgo dziecka sobie nie robił!!!Nie znam ani jednej kobiety (ani nie słyszałam o takiej) żeby poprzestała na jednym dziecku dlatego,że ból jest taki ogromny.Wiadomo,że bezboleśnie nie pójdzie,ale nie będzie tak starasznie.Nie nakręcajcie się bo stres nie jest nam teraz potrzebny!!!
Co do krążka to jedna znajoma miała zdjęty w 37tc i przenosiła o tydzień,tak,że nie ma reguły,ja tam mogę rodzić od razu po zdjęciu.
Zastanawiam się czy mając założony taki krążek,może mi wypaść ten czop śluzowy i wody odejść...muszę pamiętać,żeby moją ginkę na wizycie zapytać...
Przekonałyście mnie do tego prasowania,jak dam radę to poprasuję,dziś cały dzień leżę bo mi się brzuch stawia miałam cały samotny dzień na prasowanie właśnie poświęcić a tu doooopa cóż siła wyższa.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Ciężko było Was nadrobić, to co pisałyście. Strasznie tego było dużo.
Jak znaleźć Waszą- Naszą stronkę na Facebooku?
Życzę miłego dnia:)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
A dziś dzień muszę zrobić jakąś zupkę bo drugie to nam mama dała co pozostawało z imprezki, może trochę ogarnę w domu i muszę pościel zmienić i mam zamiar torbę wyprać żeby ją odświeżyć i jak wyschnie to ją pakuję.
A jutro na 9:30 do lekarza na kontrol, mam nadzieje że tylko nie dostanę biletu na szpital;/
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY:)
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć Dziewczyny:)
Ciężko było Was nadrobić, to co pisałyście. Strasznie tego było dużo.
Jak znaleźć Waszą- Naszą stronkę na Facebooku?
Życzę miłego dnia:)
Napisz pm do Gosi, bo stronka utajniona ( i dobrze), wiec ci wysle zaproszenie
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Wiewiórka a może ten "zakwas" to trzeba rozćwiczyć? próbowałaś? bo ja nie właśnie
mamcia ja miałam przenoszoną ciążę 12 dni, leżałam na patologii i czekałam na wywołanie chyba z trzy czy cztery dni, lepiej chyba przed terminem troszkę urodzić jednak ;/
też o tym myślałam ale jeszcze nie próbowałam i w sumie nie wiem jak.Przysiady czy tez mam nogi rozkładać i składać??
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ufolka napisał:
Wiewiórka a może ten "zakwas" to trzeba rozćwiczyć? próbowałaś? bo ja nie właśnie
mamcia ja miałam przenoszoną ciążę 12 dni, leżałam na patologii i czekałam na wywołanie chyba z trzy czy cztery dni, lepiej chyba przed terminem troszkę urodzić jednak ;/
też o tym myślałam ale jeszcze nie próbowałam i w sumie nie wiem jak.Przysiady czy tez mam nogi rozkładać i składać??
Może musisz męża poprosić żeby Ci rozmasował
Mój tam by chciał żebym miała taki zakwas, ale jak narazie to tylko na niego warczę.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
wiewiorka napisał:
ufolka napisał:
Może musisz męża poprosić żeby Ci rozmasował
Mój tam by chciał żebym miała taki zakwas, ale jak narazie to tylko na niego warczę.
mój już nie chce tego robić bo się boi o dziecko??!!! Mysle ze sciemnia, ja już nie wygladam tak kusząco
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kika moj dzisiejszy sen:
wstawilam zdjecie na fb takie ladne, podtrzymuje sobie reka wlosy, a spod pachy mi takie wielkie klaki wychodza ;-DDDDDDDDD
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wróciłam właśnie z badań, matko ile się tam nastałam, a najgorsze, że wśród kaszlących i kichających ludzi. Mam nadzieję, że nic nie złapię. Co za pomysł żeby punkt pobrań krwi zrobić prz rejestracji dla chorych :/
UUUU Depeche nabroiłaś :d Następnym razem może jednak powinnaś zrobić jakiś tygodniowy plan bólu głowy? Przemyśl sprawę... Nie przejmuj się, u mnie pewnie też byłaby obraza, ale masz męża obok siebie i to się liczy