- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
niaCzajka bolą cię te rozstępy? może smaruj je ciągle jakims balsamem czy oliwka
smaruje, wiem że to głupie ale bolą, jestem jakaś dziwna;/
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czesc dziewczyny 18 urodzil sie moj maly mateuszek dzisiaj nasz pierwszy dzien w domu gratuluje tym co urodzily i trzymam kciuki za te co rodzic beda
GRATULUJE.
KIka, Lusiaczek my niby stare weteranki, bo juz matki, a zostaniey na koncu, jakies zakorkowane jestesmy.
A ja poprasowalam, nogi mi w d. wchodza, a skurcze te male ustały. No i co, złośliwy jest i tyle. Pier. nic nie robie. Nazarlam sie, pojde spac, maz ma z mala gdzies isc.
Lenucha nie wiem co skutecznego jest na rozstepy, ale to bio oil ostatnio tak reklamuja.Wiesz to jest peknieta skora, co najwyzej ci zjasnieja. Mam cala d. potrzaskana, tak roslam w podstawowce.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja kolezanka jest w ciazy i zarodek ma niskie tetno 70. lekarze mówia ze prawdopodobnie obumiera. spotkałyście sie z czym takim?
moj obumarl, nie wiem ile mial tetna, bo jak poszlam na usg to bylo po wszystkim. JAk tak mowia to pewnie tak jest, bo tam zawsze sa parametry . Ale jej nie mow.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy już 27 mamuś, które urodziły: www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/567061-m...jecia-maluszkow.html
Zolwik, Sylwia2, Lusiaczek, Kinga i ja... na polu walki z bardziej aktywnych
Kika Ciebie nie licze, wezmie Cie, czuje to.
Elki tez nie licze, bo juz w szpitalu, bez bobo jej nie puszcza.
Mowilam, ze ja bede ostatnia, no do 31 mam jeszcze sporo czasu, a to akurat swieta, moj czas na wkuriwanie ludzi na porodowce.
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
gratuluje Waszka Śliczny Synuś
ja dopiero co dorwałam laptopa bo jak to w sobotę to młody nie w przedszkolu stary nie w robocie i wszyscy chcą laptopa
dzisiaj bardzo często stawia mi się brzuch przez chwilę nie mogę się poruszyć a potem muszę lecieć do kibelka tak mnie na pęcherzu ciśnie
Depeche masz rację zostałyśmy na koniec a wydawałoby się że polecimy jedne z pierwszych ale co tam jak maluchom dobrze to i my dłużej korzystamy ja np.dzisiaj mam zamiar wtrynić pizze bo to ostatni mój weekend przed szpitalem to co sobie będe odmawiać
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
rety co ja bym dała żeby mnie tak przegoniło już mięszam wszystko zjem kanapki z wędliną popiję mlekiem w nadzieji że coś mi w jelitach ruszy a tu nic ostatnio ktoś tu pisał o czopkach kurde może sobie zapodam bo się męcze straszniea mi sie chce pieczarek faszerowanych, ale ich nie moge, bo mnie potem gania bardzo na kibel... chyba sobie znowu tort zakupie
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche napisał:
rety co ja bym dała żeby mnie tak przegoniło już mięszam wszystko zjem kanapki z wędliną popiję mlekiem w nadzieji że coś mi w jelitach ruszy a tu nic ostatnio ktoś tu pisał o czopkach kurde może sobie zapodam bo się męcze straszniea mi sie chce pieczarek faszerowanych, ale ich nie moge, bo mnie potem gania bardzo na kibel... chyba sobie znowu tort zakupie
jasne, pomoga Ci. Ja z Małą całą ciąże miałam problemy z kupkaniem, a w tej tylko jak zjem grzyby, chodzę kilka razy dziennie. To największa róznica ciążowa jaką odczuwam.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
wiewiorka napisał:
moja kolezanka jest w ciazy i zarodek ma niskie tetno 70. lekarze mówia ze prawdopodobnie obumiera. spotkałyście sie z czym takim?
moj obumarl, nie wiem ile mial tetna, bo jak poszlam na usg to bylo po wszystkim. JAk tak mowia to pewnie tak jest, bo tam zawsze sa parametry . Ale jej nie mow.
nawet nie wiem co mam jej powiedziec...jeszcze mi napisala ze plami taka zywa krwia
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika1985 napisał:
niaCzajka bolą cię te rozstępy? może smaruj je ciągle jakims balsamem czy oliwka
smaruje, wiem że to głupie ale bolą, jestem jakaś dziwna;/
wcale nie głupie , masz widocznie bardzo wrażliwą skórę
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lusiaczek za mną też dziś pizza chodzi albo jakieś danie na wynos
panika super ten bukiet
a mnie męczą ciągle te skurcze ale są krótkie i wcale nie mocniejsze no i nieregularne , wkurzam się bo mogłoby coś się zacząć dziać
ten czop jak rano trochę wyleciał tak do teraz też go nie ma i dupa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
depeche ty wredoto !! jak to mnie nie liczysz??
lusiaczek za mną też dziś pizza chodzi albo jakieś danie na wynos
panika super ten bukiet
a mnie męczą ciągle te skurcze ale są krótkie i wcale nie mocniejsze no i nieregularne , wkurzam się bo mogłoby coś się zacząć dziać
ten czop jak rano trochę wyleciał tak do teraz też go nie ma i dupa
Hahaha a ja dzis po Twoim opisie zdalam sobie sprawe, ze jednak widzialam moj czop. Jak mala rodzilam. Po masazu szyjki musial mi wypasc, bo uda mialam w takim czyms brunatnym, brzydkim. I sie zastanawialam co to jest. To to bylo! Tylko jakos nie sam wypadl.
M z L. poszli do galerii na zakupy do delikatesow, a ja sie moze poloze . Lapie dola, wlasnie zadzwonil brat i sie na niego darlam, ze nie nie rodze i zeby mi k.rwa wszyscy dali spokoj, bo sie nie zanosi.