- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
zaraz tam barchany , jakies frotte wystarczą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- motylek85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
motylek przed chwilunia znalazłam na allegro taką ofertę allegro.pl/scooter-zebra-vtech-pchacz-je...oga-i1952943287.html Co prawa uzywane i z jezykiem niemieckim
Ciepłych majtów nie mam w sensie barchanów Ale moze czas zakupic hehe
Monix fajna oferta ale ciekawa jaką cenę osiągnie na końcówce aukcji;) hmmm może poobserwuję dzięki
a co do majtów, ja co prawda też nie mam takich barchanów ale zakupiłam niedawno fajne spodnie;) takie z baaardzo wysokim stanem, wygląda to trochę jak spodnie z gorsetem bo przód (ten nad suwakiem) jest na guziki i chowają się idealnie moje boczki a i jak przykucnę to mi tyłka nie widać jestem z nich mega zadowolona bo na zimę idealne a i figurkę trochę podreperują hihi
coś takiego:
moda.allegro.pl/sandra-shop-wyjatkowe-sp...-28-i1915616391.html
tylko moje mają szlufki na wysokości bioder super spawa jak ktoś nie lubi długich majcioch hahahaha
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do jajka, a raczej białka to u ans po biszkoptach i białku wychodziła wysypka, ale teraz dostaje jajko całe i jest ok, może za szybko dla niej
no własnie jak Lenka duzo mniejsza była,to miała cos takiego po biszkoptach i chlebku a teraz juz nie.Też mysle,że moze być za szybko, więc poczekamy .
super te porteczki ,tylko ja Wam mówię jak ja niecierpię wszystkiegoco trzyma mi się na pasie albo wyżej głupie to takie,ale zaraz tu mnie uwiera tam gniecie, muszę mieć na biodrach lub lekko nad
- motylek85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia_ann
- Wylogowany
- rozmowna
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)
Jak robicie jajecznicę na parze?
Co do uczuleń to Zosia kiedyś wymiotowała po zjedzeniu serka "Gismo" z biedronki oraz jak jej dałam deserek owocowy z jogurtem. Od paru dni daję jej Danonki i ... hurra przeszło jej smacznie się zajada i nie wymiotuje, wysypki też nie ma. Zjadła też deserek z jogurtem ze słoiczka i też pozytywna reakcja
Maluda generalnie do wszystkiego co jej podaję dziubek otwiera hehe. W żłobku też je dużo urozmaiconych rzeczy, czasami jedynie reakcja kupkowa następuje.
Ifka z czym robisz małej kanapki? Ja podaję jej chlebek z masełkiem, żółtkiem lub szynką. Czy można zielonego ogórka, pomidorka, biały serek? Muszę gdzieś o tym poczytać.
A jeśli chodzi o sanki to nie natrafiłam jeszcze na lakierowane :/ najwyżej przez all zamówię.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po tej jajecznicy wysypki n abrzusiu nie było, ale na razie odpuszczamy i jemy same żółtko .Jeszcze raz jogurt naturalny przetestujemy .Rany te dzieci,to jak króliki doświadczalne .
Jajecznice na parze robię tak:
gotuję w garnuszku wodę ,gdy juz wrze stawiam na niej talerz, w którym jest odrobinka masełka, czekam aż sie roztopi i wlewam rozbełtane jajko z odrobiną soli i pieprzu, może być tez szczypiorek lub koperek i trochę mleka modyfikowanego lub krowiego (jesli ktoś podaje już).I tyle. Mieszam w tym talerzu aż się zetnie.Ale moje zdanie jest takie,ze podobny efekt osiągniemy na patelni teflonowej (ale może się mylę).Lenka jadła już i tak i tak.
Danonkom my na razie mowimy "nie" (ale super,że Zosi pasują i nic się nie dzieje ) natomiast wcina wszystkie te deserki słoiczkowe z jogurtem czy twarożkiem i nic się nie dzieje(dlatego chcę sprawdzić zwykły naturalny).
Jeśli chodzi o kanapki,to najczęściej z wędlinką jakąś,lub żółtkiem hmm...co tam jeszcze? dżem czasem lub powidła, jutro będę piekła polędwiczkę na kanapki własnie.A tak to czytałam o twarogu, żółtym serze (ale on dość cięzko strawne),ludziska piszą,że dają kanapki z tym mięskiem z gerbera bodajże-traktują to jako pasztet-ponoć super.
a my na sanki wciąż się czaimy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas jest podobnie z tym usypianiem i wstawianiem w nocy i tez Lenka głównie ze mną przebywa, więc nie ma się co dziwić-jednym słowem mamy przekichane .Dobrze,ze juz wyzdrowial .
Mnie za to jakies choróbsko dopadło, przewiało mnie ostatnio,te pogody takie-szkoda słów ,dziś grad u nas padał wielkości groszku .Lenka pierwszy raz widziała-radochę miała nieziemską .
Zastanawiam się nad zakupem lampki dla Lenki takiej,która cała noc by świeciła,myślałam o czymś takim
lub takim
tylko te drugie zmieniaja kolory...chyba lepiej takie jednostajne swiatełko będzie.
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przepraszam , Lenka to czysty Tatuś jak nic,lampka jest super chyba sama taka kupie
nie ma za co (J ma wloski tutaj jak dziewczynka)
kupiliśmy tego pieska,zobaczymy jak się spisze "w terenie"
- gosia_ann
- Wylogowany
- rozmowna
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)
Zosia też ucieszyła się na widok gradu jutro śnieg już zapowiadają hehe, trzeba sanki kupować jak nic
Ifka zdrowiej szybciutko. Zosia znowu z kaszlem do domu wróciła, ah ten żłobek :/ jutro mają dostać coś na mikołaja
Ciesze się że Dawidek czuje się lepiej.
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu dziekuję już troszkę lepiej .Zosieńka tylko się nie pochruj kruszynko