BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 1 miesiąc temu #244702 przez sylka
:( u mna wczoraj potracono kobietę na przejściu za blokiem bo to jedna z głownych ulic a naprzeciwko szpital. Zawsze tam ruch jest a wczoraj jeszcze mgła była.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244876 przez gosia_ann
Ifka fajne te książeczki. a na zdjęciu z kombinezonem widać jakie ładne włoski ma Lenka :)

W poznaniu niedawno 19 kierowca śmiertelnie potrącił 2 osoby na przejściu dla pieszych :(

jakiś error jest na forum bo zdjęcia nie mogę wczytać :/

13 lata 1 miesiąc temu #244890 przez motylek85
Dziewczyny ja tylko na chwilę bo rozżalona jestem (no może przesadzam ;)) Przyszła nam dziś (a raczej dopiero dziś) ta wanienka z konkursu 4baby i miała byc taka fajna w żółwiki i z termometrem (na tym najbardziej mi zależało) a okazało się, że doszła do nas zupełnie inna! Zwykła, bez termometru i zamiast całej masy kolorowych żółwików ma ledwo jedną małą kaczkę... ech może tragedia się nie stała ale czuję się zawiedziona i trochę oszukana przez sponsorów... Jeśli chcieli zaoszczędzić te 5 zł (taka różnica w cenie na ich stronie) to mogli od razu podać, że inne są do wygrania... aaaaaj tam... smutno mi, że nawet w konkursach z nagrodami dla dzieci musi być coś nie tak...

13 lata 1 miesiąc temu #244894 przez sylka
Napisz do nich maila, tak nie powinno być i może Gosi M żeby wiedzieli że sponsor nierzetelny

13 lata 1 miesiąc temu #244895 przez motylek85
sylka napisał:

Napisz do nich maila, tak nie powinno być i może Gosi M żeby wiedzieli że sponsor nierzetelny

napisałam do Gosi a do nich nie pisałam na razie. Zobaczymy co Gosia mi odpisze na to...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244986 przez Monix
ifka ksiązeczki świetne!

motylek no fakt - nie fajnie się sponsor zachował. Dobrze, że napisałaś do Gosi.

U nas nocka bardzo ładna. znów musiałam obudzić Nadię, bo pewnie spała by do 10 :ohmy:
Idę sobię trzasnąć jakąś kawusię ;)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245159 przez gosia_ann
Byłam dzisiaj na targowisku w poszukiwaniu spodni dla mojego P. Trafiłam na stragan do upierdliwego dziada. Wmawiał mi że nie wiem co chce kupić i prawie przegonił mnie ze straganu. Beszczelny typ. Zrobiło mi się głupio bo nawet po odejściu od straganu coś wykrzykiwał w moim kierunku. Zrezygnowałam z dalszych zakupów :(

Poza tym byłam dzisiaj na kolejnej rozmowie (nie wiem która to już rozmowa :() zobaczymy co z tego wyjdzie, a nie ukrywam że praca byłaby super, mają do wyboru mnie i 24 innych kandydatów, szanse mizerne, ale co mi tam może się uda.

A to moja kochana córeczka, która wczoraj skończyła 10 miesięcy ... 11 kilo szczęścia hehe
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #245464 przez ifka
Gosik warto chodzić,może akurat gdzieś sie uda a co to za praca?

A facet z targowiska
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Zosik jaka już duża, 11 kg jest co kochać :).Luska nie wiem ile teraz koło9,5 -10 kg myślę się kręci. :kiss: buziaki od cioci i Lenki :kiss: :kiss: :kiss: .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dla przykładu dziś nie zjadła w porze obiadowej nic :( nie chciała ani obiadu,ani owsianki ani mleka :( :S .Nocka była lepsza, tylko 4 pobudki z płaczem, ale za to cały czas się wierciła :S .Dziąselka trochę lepiej wyglądają, dała sobie pomasowac dzisiaj nawet, ale jakoś optymistycznie na noc się nie nastawiam.

Natalka chyba troszkę Cię ponioslo z tym rozżaleniem :silly: :woohoo: :kiss: ,ale co tam, dobrze,że napisałaś, obiecują jedno a póxniej przychodzi drugie. wiem, wiem o zasadę chodzi :) :kiss: .

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #245863 przez motylek85
super dziewczyny, że nocki już lepsze:D oby tak dalej:D

Ifka ja w takim razie też jestem nadgorliwą i nadopiekuńczą matką bo też swojemu dziecku nie zaserwowałabym zimnego obiadu :angry:

co do "rozżalenia" to tak z przymrużeniem oka to napisałam ;) no ale Gosia do nich pisała i ponoć pracownik się pomylił i mamy dostać jakieś dodatkowe nagrody :lol:

uch idę spać... namęczyłam się dziś bo szyję małemu maskotkę ale pochwalę się dopiero jak skończę :woohoo:

13 lata 1 miesiąc temu #245951 przez gosia_ann
Co za ludzie brak słów, jak są tacy mądrzy to niech sobie otworzą na mrozie zimną konserwę i zjedzą z apetytem. Jak jest tak zimno to jedynie daję Zosi ciepłą herbatkę, i to sporadycznie jak jest niespokojna, bo nie chcę żeby się nałykała zimnego powietrza. Jedzenie w podróży owszem ale wiosną czy też latem a nie kiedy berger za oknem.

Motylek zaciekawiłaś mnie tą maskotką :D kupiłam niedawno taką książkę z różnymi pomysłami i tam również jest kilka maskotek do uszycia, może zaszaleję hehe

Nareszcie w Biedronce pojawił się królik, cena oczywiście masakra, ale warto kupić, poporcjować i zamrozić na później, tym bardziej że Zosia uwielbia słoiczki z królikiem :)

13 lata 1 miesiąc temu #246043 przez motylek85
Gosiu ja nie będę oryginalna i ta maskotka to jedna z postaci z reklamy;) mały je lubi więc pomyślałam, że mu taką uszyję i staram się odwzorować każdy nawet najmniejszy drobiazg ;) a jak mi to wyjdzie zobaczymy. Może jeszcze dziś skończę to pokażę:laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #246078 przez Monix
Hej laski :)
Wczoraj Nadia zrobiła 5 luźnych kupek :( Podałam jej dicoflor i piła dużo płynów. Dziś kupka jest troszkę bardziej zwarta, ale ma dziwny wygląd i tak kwaśno śmierdzi :( Co to może być? Jakiś wirus? Wasze dzieciaczki miały cos takiego? Nic nowego nie jadła... Ogólnie gorączki nie ma, jest wesoła.

13 lata 1 miesiąc temu #246388 przez Natka
monix zabki moze ?? Moj P tak ma

pozniej sie odezwe i nadrobie was :*

13 lata 1 miesiąc temu #246579 przez ifka
Natalka jak tylko uszyjesz to cudo, to sie chwal :blink: .

Monia, może to faktycznie na zebole :dry: :kiss: :kiss: :kiss:

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #246669 przez Monix
Przypomniało mi się, że pod moja nieuwagę Nadia przedwczoraj ugryzła kawałek czosnku :ohmy: Niestety nie zdążyłam jej tego kawałka wyciągnąć z buzi no i pewnie to ją tak przeczyściło :dry: Tak myślę, zresztą zobaczymy jutro jak te kupki będą wyglądały... :S

Motylek miałaś się pochwalić maskotką :) Dawaj mi tu szybko foto, bom ciekawska :cheer: :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka