BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

13 lata 1 miesiąc temu #246762 przez bombel779
Ooooo motylek mój Jasiek to by się ucieszył z tej maskotki!!!! :lol: On uwielbia serce i rozumek!! :D Za ile sprzedasz????? :D :D

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #246764 przez Monix
No własnie, ja też bym była chętna!!! Może własnie podsunęłyśmy Ci pomysł na biznesik :unsure: :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #246768 przez motylek85
dziewczyny muszę was rozczarować, egzemplarz premierowy nie na sprzedaż;) Olek też lubi te reklamy i stąd pomysł :) a materiału starczy mi jeszcze tylko na jedno serducho ;) heh Monix myślałam o tym pomyśle biznesowym ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i jak mam coś robić drugi raz to mi się nie chce hehe bo wolałabym w to miejsce coś nowego zrobić ;) no ale nie powiem, bo może kiedyś jeszcze jakieś serduchu "wyprodukuję" ;) jakby co dam znać :D haaha tylko gorzej z wyceną :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #246769 przez Monix
Ech... dlaczego ja nie mam takiego talentu. No ale nic, jak będziesz miała kiedys jakies serducho na zbyciu to daj znać :)

13 lata 4 tygodni temu #246889 przez ifka
hejka :) :kiss: :kiss:

huuuurrrra jestem mistrzynią hahahhahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A no powaznie , to u nas znów szału nie było z noca, ale jakoś bardzo tragicznie też nie :S .
Natalka,ale przyszalałas :silly: :lol: super ta maskota :ohmy: :ohmy: :ohmy: szczęka mi opadła :S :ohmy: :cheer: zajefajna :) :kiss: :kiss: .
sylwirka myśle,że tobi byłby zadowolony z takiej kórtki, tylko może troszke inny odcien różu :silly: :lol: :lol: .
Monia jak Nadusia sie czuje?Mam nadzieje,że lepiej :kiss: :kiss: .Lenka ma na nóżkach hm....to sa w sumie takie butko-skarpetki, ale ja na to mówie skarpetki z całą gumowana podeszwą.Fajne, tylko troche ta góre skarpetkowa maja za krótką,bo ledwo do kosteczki i jak tylko gdzies nóżką pociągnie, to szybko się zsuwają.Jeśli chpodzi o anty poslizgowośc ,to są super:).Kupiłam w takij hurtowni z art. dla dzieci.

[/url]

13 lata 4 tygodni temu #246910 przez motylek85
ok Monix załatwione ;)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ifka wzystko idzie ku dobremu z tymi waszymi nockami:) malutkimi kroczkami co prawda ale do przodu :laugh: skarpeciochy fajne, ja muszę Olkowi kupić kapcie bo jakoś tak paluszki kuli jak chodzi za rękę i się przez to na boki macha... dlatego też boi się sam stanąć...

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #247004 przez Monix
Własnie zrobiła kupke, sama jestem ciekawa jaka jest. Idę looknąć :P

EDIT: Kupka z wyglądu ciut lepsza :) Czyli wygląda na to, że jednak to ten nieszczęsny czosnek spowodował rewolucje ;)

13 lata 4 tygodni temu #247028 przez ifka
uffff...dzięki bogu,że juz lepiej :).Luska od kilku dni tez trzaska luxniejsze kupki, ale obwiniam o to zębiska :dry:

[/url]

13 lata 4 tygodni temu #247035 przez Monix
ifka napisał:

uffff...dzięki bogu,że juz lepiej :).Luska od kilku dni tez trzaska luxniejsze kupki, ale obwiniam o to zębiska :dry:

A widzisz u małej jakieś zarysy?

13 lata 4 tygodni temu #247058 przez motylek85
Oj biedne te wasze dzieciaczki z ząbkami... kurdę i pomyśleć,że to jeszcze nie koniec... co to będzie jak trzonowe zaczną wychodzić aaaaajć... dobrze Monix, że mała dużo pije bo przy takich kupach to szybko o odwodnienie... a swoją drogą jak to się objawia? tzn Olek ma z kupami wsio ok (a nawet czasem zbyt "twarde" robi) ale gdyby była taka sytuacja z luźniejszymi to jak poznać, że to już groźne jest?

13 lata 4 tygodni temu #247071 przez ifka
Monix napisał:

ifka napisał:

A widzisz u małej jakieś zarysy?

Dziś udało mi się zerknąć do buźki tyle o ile i o jakichś konkretnych zarysach to chyba trudno mówić, w miejscu dolnych 2 nie ma (nie wiem jak to opisać) nie ma takich normalnych zaokrąglonych dziąsełek, tylko takie rozpłaszczone i jakby nierówne :dry: no i niestety wróciła do nas opuchlizna :( :dry: .Własnie staram się dodzwonić do przychodni,żeby sie gdzies wcisnąc jak najszybciej,ale nikt nie odbiera :angry: :dry: .Pojdę niech obejrzy, może to nie ząbki,tylko czymś się uraziła - nie wiem.Przy dolnych jedynkach miała takie jakby nacięcia,przy górnych było widać ząbale a tu nie wiem :unsure:

[/url]

13 lata 4 tygodni temu #247120 przez Monix
No idź z Lenką idź bo coś mi tu brzydko pachnie z tymi dziąsełkami :S

Muszę wam powiedzieć, że mam bardzo chojne dziecko :laugh: Dałam jej całą paczkę chrupek kukurydzianych i poszłam do kuchnie myć gary. Po chwili wchodzę do pokoju sprawdzić co robi, a ona siedzi na podłodze z paczka w ręku a koło niej psy, które oczywiście cały czas były dokarmiane chrupeczkami przez Nadulkę. Patrzę, a w paczce tylko 2 chrupki zostały :ohmy: Naokoło oczywiście pełno okruszków i śliny :P Naduleczka poczęstowała pieski, a sama nie zjadła. Oj ten mój roztropek :kiss:

Biegunki są groźne, bo szybko może dojśc do odwodnienia, dlatego trzeba podawać duzo płynów :) Nasze okazały się na szczęscie niegroźne, ale te rotawirusowe to dopiero masakra. Moja kumpela z tego powodu własnie 5 razy z małym w szpitalu była :ohmy: Bo biedaczek odwodniony, a u dziecka to moment! U niego to dosłownie sama woda z tylka leciała... a kupek to miał chyba z 20 na dobę!!!

13 lata 4 tygodni temu #247128 przez ifka
hahaha się uśmiałam z Nadulki, jaka dzielna i podzielna :blink: :kiss: :kiss: .

No włąśnie niepokoją mnie te dziąsła,że o wyczerpaniu z powodu kiepskich nocek nas obu nie wspomnę :S.Tylko nikt w tej cholernej przychodni ze mną gadać nie chce :angry:

[/url]

13 lata 4 tygodni temu #247156 przez Monix
ifka napisał:

Tylko nikt w tej cholernej przychodni ze mną gadać nie chce :angry:

Spal tę budę :lol: :P

13 lata 4 tygodni temu #247171 przez ifka
Monix napisał:

ifka napisał:

Tylko nikt w tej cholernej przychodni ze mną gadać nie chce :angry:

Spal tę budę :lol: :P

to jest myśl :evil: :evil: B) :lol:

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka