BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

9 lata 8 miesiąc temu #975065 przez Anabelle
U nas nie bedzie świąt, olałam temat.
Ani nie sprzątam, ani nie gotuje.
Ba, do święcenia nie idzimy. Generalnie dzień jak co dzień :P
Może jak trutnie będą już większe to poczuje klimat świąt :)

....albo się wbijemy do moich rodziców :P

My dzisiaj po próbach chustonoszenia. Boskooooo
Mały coś kwiczał, wrzuciłam go do chusty i ręce wolne a on w 2 minuty zasnął snem kamiennym ;)

troche parszywe foty, ale co tam :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #975101 przez Anabelle
ooo mąż własnie wrócił od swojej mamy i teściowa powiedziała, że imieniem Leon skrzywdziliśmy dziecko ;)

9 lata 8 miesiąc temu #975157 przez Dave
Bella - nie przejmuj się głupim gadaniem. Creo ty tez nie :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 8 miesiąc temu #975161 przez tysiiiak
Wpadam z życzeniami :) a więc życzę Wam spokojnych i rodzinnych świąt :) Mokrego dyngusa (nie przez deszcz!) i aby nasze małe zajączki były szczęśliwe i zdrowe :) :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: kaikai

9 lata 8 miesiąc temu #975171 przez Suzi
Ja również chcialam choc na momencik zajrzeć i Wam "pożyczyć" ;)

Duuuużo zdrowia dla Was, no i małżow Waszych, jako ze oni zwlaszcza ciężko znoszą katary, bole gardełek i tym podobne "kataklizmy życiowe" :P ;) , duzo zdrowka dla Waszych dwulatkow ( o kurcze!! :ohmy: juz dwulatkow :blink: ) oraz Ich rodzeństwa, zarowno tego juz oglądającego swiat z naszej strony jak i tego co jeszcze podsłuchuje ( no bo nie podgląda raczej ;) ) od strony brzuszkowej, duuuuużo cierpliwości ( zwłaszcza dla zbuntownych i negujących wszystko dwulatkow jak i ich tatusiow, kiedy są w podobnych nastrojach :P , choć trochę czasu dla siebie, pomocnych babć i dziadków, duuużo radości i satysfakcji z macierzyństwa oraz spełnienia w życiu rodzinnym, nieustającej miłości od małżów i nade wszystko z okazji Świąt Wielkanocnych wielu łask i blogoslawienstwa Zmartwychwstalego Jezusa, Jego wsparcia i duchowego pokoju i sił do pokonywania naszej drogi, ktore zawsze otrzymujemy pozostając z Nim w bliskości.... :). Szczęść Wam Boże :) :kiss: :kiss: :kiss:

U nas jak zwykle święta w domu. Jutro mamy dziadkow, pojutrze mamy dziadkow i kuzynostwo. Dzis juz pokarmy poswięcone, wieczorem Liturgia Wielkiej Soboty.
Wykonalam serniki, zaraz sie biorę za Leśny Mech ( pierwszy raz w zyciu ) potem przymierzam sie do babki drożdzowej no i mazurek "sliwka w czekoladzie" ( pomysł autorski ;) ) piekę tez kaczkę z pomaranczami i jabłkami na jutro, faszerowane jaja, żurek ofkors...no i jeszcze jakieś tam rozności. Generalnie spedzam czas w kuchni...dobrze chociaz ze się "samo posprzątało".... :P
A. Mikus ma dzis akurat atak negatywizmu...dobrze ze nie rozniósł kaplicy gdzie świecilismy pokarmy...OMG! :ohmy:

Anabelle -imię jest ŚWIETNE i ma "dobrą energię" i konotacje, więc nie przejmuj sie tesciową, moze jest zmęczona robotą i musiala sie na kimś wyladować. Poza tym powiem Ci ze bardzo szczuplutko wyszlas na zdjęciu z LEOSIEM , jak na parę dni po porodzie to REWELACJA!!! a LEOŚ w chuście tez slodko wygląda. W ogole śliczności z niego. Jak to LEOŚ :laugh: :laugh: :kiss:

Agat - jak zdrowko??? Jak Adas? Jagodzia sie nie zarazila? Mam nadzieję ze nie i ze Was juz chorobsko opuszcza!

Kaikai - to juz lada chwilka, lada momencik i coreńka w Twoich ramionach! Co za ulga......dla watroby :woohoo: trzymamy z Mikim kciuki!

Monia -a Ty jak???? Trzymasz sie jeszcze? Updatuj!

Jeszcze raz calusy dla wszystkich :woohoo:

9 lata 8 miesiąc temu #975172 przez Suzi

Duuuużo zdrowia dla Was, no i małżow Waszych, jako ze oni zwlaszcza ciężko znoszą katary, bole gardełek i tym podobne "kataklizmy życiowe" :P ;) , duzo zdrowka dla Waszych dwulatkow ( o kurcze!! :ohmy: juz dwulatkow :blink: ) oraz Ich rodzeństwa, zarowno tego juz oglądającego swiat z naszej strony jak i tego co jeszcze podsłuchuje ( no bo nie podgląda raczej ;) ) od strony brzuszkowej, duuuuużo cierpliwości ( zwłaszcza dla zbuntownych i negujących wszystko dwulatkow jak i ich tatusiow, kiedy są w podobnych nastrojach :P , choć trochę czasu dla siebie, pomocnych babć i dziadków, duuużo radości i satysfakcji z macierzyństwa oraz spełnienia w życiu rodzinnym, nieustającej miłości od małżów i nade wszystko z okazji Świąt Wielkanocnych wielu łask i blogoslawienstwa Zmartwychwstalego Jezusa, Jego wsparcia i duchowego pokoju i sił do pokonywania naszej drogi, ktore zawsze otrzymujemy pozostając z Nim w bliskości
.... :).
Szczęść Wam Boże :) :kiss: :kiss: :kiss:

U nas jak zwykle święta w domu. Jutro mamy dziadkow, pojutrze mamy dziadkow i kuzynostwo. Dzis juz pokarmy poswięcone, wieczorem Liturgia Wielkiej Soboty.
Wykonalam serniki, zaraz sie biorę za Leśny Mech ( pierwszy raz w zyciu ) potem przymierzam sie do babki drożdzowej no i mazurek "sliwka w czekoladzie" ( pomysł autorski ;) ) piekę tez kaczkę z pomaranczami i jabłkami na jutro, faszerowane jaja, żurek ofkors...no i jeszcze jakieś tam rozności. Generalnie spedzam czas w kuchni...dobrze chociaz ze się "samo posprzątało".... :P
A. Mikus ma dzis akurat atak negatywizmu...dobrze ze nie rozniósł kaplicy gdzie świecilismy pokarmy...OMG! :ohmy:

Anabelle -imię jest ŚWIETNE i ma "dobrą energię" i konotacje, więc nie przejmuj sie tesciową, moze jest zmęczona robotą i musiala sie na kimś wyladować. Poza tym powiem Ci ze bardzo szczuplutko wyszlas na zdjęciu z LEOSIEM , jak na parę dni po porodzie to REWELACJA!!! a LEOŚ w chuście tez slodko wygląda. W ogole śliczności z niego. Jak to LEOŚ :laugh: :laugh: :kiss:

Agat - jak zdrowko??? Jak Adas? Jagodzia sie nie zarazila? Mam nadzieję ze nie i ze Was juz chorobsko opuszcza!

Kaikai - to juz lada chwilka, lada momencik i coreńka w Twoich ramionach! Co za ulga......dla watroby :woohoo: trzymamy z Mikim kciuki!

Podziękowania: kaikai

9 lata 8 miesiąc temu #975173 przez Suzi
[color=#0088ff]
Duuuużo zdrowia dla Was, no i małżow Waszych, jako ze oni zwlaszcza ciężko znoszą katary, bole gardełek i tym podobne "kataklizmy życiowe" :P ;) , duzo zdrowka dla Waszych dwulatkow ( o kurcze!! :ohmy: juz dwulatkow :blink: ) oraz Ich rodzeństwa, zarowno tego juz oglądającego swiat z naszej strony jak i tego co jeszcze podsłuchuje ( no bo nie podgląda raczej ;) ) od strony brzuszkowej, duuuuużo cierpliwości ( zwłaszcza dla zbuntownych i negujących wszystko dwulatkow jak i ich tatusiow, kiedy są w podobnych nastrojach :P , choć trochę czasu dla siebie, pomocnych babć i dziadków, duuużo radości i satysfakcji z macierzyństwa oraz spełnienia w życiu rodzinnym, nieustającej miłości od małżów i nade wszystko z okazji Świąt Wielkanocnych wielu łask i blogoslawienstwa Zmartwychwstalego Jezusa, Jego wsparcia i duchowego pokoju i sił do pokonywania naszej drogi, ktore zawsze otrzymujemy pozostając z Nim w bliskości
.... :).
Szczęść Wam Boże :) :kiss: :kiss: :kiss:
[/color]

9 lata 8 miesiąc temu #975175 przez Suzi
Ups......sorry za to xero :blink: coś mi net szaleje..... :pinch: :huh:

9 lata 8 miesiąc temu #975196 przez kaikai
Ja jestem już w szpitalu, wzywalam karetkę.
Dostałam sterydy dla małej.
Będę miała cc tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo przecież święta :(

9 lata 8 miesiąc temu #975198 przez tysiiiak
O kurczę kaikai :( a z jakiego powodu karetka? Te bóle brzucha, cukier czy coś innego?
Dobrze ze jesteś pod opieka. 3maj się :*

9 lata 8 miesiąc temu #975201 przez Alex_87
Kwietnióweczki wesołych świąt :kiss:

Bella super wyglądasz :D a Leosiowi chyba pasuje w chuście :) No i zgadzam się, że poród bez nacięcia to super sprawa ;)

Kaikai bądź dzielna, trzymamy kciuki za Darię :)

Ja w mam chałupę prawie nieogarniętą, zrobiłam tylko jajka faszerowane...J, całe dnie w pracy, albo dorabia sobie z kolega na budowie, kasa potrzebna, ale ja już z tymi moimi łobuzami nie wyrabiam,
A jutro ruszamy do teściów, kupiliśmy nowy samochód, to teraz mogę pół domu zapakować :D

9 lata 8 miesiąc temu #975209 przez agat
Jestem w mega niedoczasie choć ani jednej potrawy nie przygotowałam, jadę na gotowe. Te choróbska mnie wybily z rytmu i nie mogę się odnaleźć. Na szczęście Jagoda zdrowa, a my z Adasiem wychodzimy na prostą :)

Kaikai trzymam kciuki za Ciebie i za malutką!

Suzi prześliczne życzenia :)

Ode mnie również wszystkiego dobrego z okazji Świąt :)

9 lata 8 miesiąc temu #975210 przez Dave
Kaikia - trzymaj się Kochana :kiss: :kiss: Czekamy na Darię :kiss: :kiss: :kiss:

A ja mam ja mam i się ni eprzejmuję. Święta mają dla meni wymiar duchowy a nie porządkowy i żarciowy.

Kochane Wesołego Alleluja :laugh: :laugh: :) :) :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 8 miesiąc temu #975215 przez monia89
Hej. My dalej w 2 paku dziś termin zobaczymy co się stanie. Jak nie to 7 mam oxy.

Wesołych Świąt :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #975222 przez Azja
Hej

Wszystkiego dobrego z okazji świąt :)

Powiem Wam ze mam takie lenia przez ost dni ze jak przyszło by mi organizować święta to nie wiem czy coś by z tego było :P

My juz teściowa zaliczylismy. Teraz siedzimy u mojej mamy :)

Kaikai juz nie długo będziesz miała corcie ze sobą :( daj znać jak się sytuacja rozwinie :)

Monia Antos śliczny jak zwykle :)
Trzymam kciuki żeby szybko akcja pogodowa się rozwinęła :)

Anabelle gadaniem teściowej się nie przejmuj Leos śliczne imię ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka