- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też okresu jeszcze nie miałam
Tymuś coraz lepiej sobie radzi z podnoszeniem główki już tak nie płacze jak leży na brzuszku. Mbrava pisałaś że twoja malutka jak lezy na pleckach to odpycha się nóżkami jak do mostka - Tymek robi dokładnie to samo Już powoli zaczyna ogarniać po co ma rączki i kieruje je tam gdzie chce Tak się słodko skupia wtedy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Poshizzowałam się z tymi szczepionkami.Na szczęście mała miała serię 12006 i 12009.Ale fakt te szczepionki są strasznie syfiaste,ale w przychodniach nie raczą o tym nawet poinformowac.
Domiś- spokojnie możesz iśc sobie na szczepionkę o tydzień później,dziecko należy zaszczepić po 6-8 tygodniach od poprzedniego szczepienia. Też miałam iść z małą 1 sierpnia, ale dziś zadzwoniła babka ze przychodnia w ten dzień jest nieczynna i zaprasza 6 albo 8 sierpnia. Zdjęcia Tymusia przesłodkie:)
U mnie też okresu brak, a od 1,5 miesiąca nie karmię piersią. W ciaży nie jestem, ale i tak jakos się tym martwię.
Kupiłam małej matę wesoła farma z Canpolu i jest przeszczesliwa. Jak ja pierwszy raz położyłam na niej to słychac było radosne: aaaaaaaa!!!
Tysiak- jeżeli chodzi o karuzelkę to ja mam taka zwykłą z canpolu, nawet nie jestem w stanie znalesc jej w necie, bo ma 10 lat i tyle przeleżała nowa w pudełku ( tesciowie kiedys mieli sklep dla dzieci i to pozostałość ze sklepu)...mała ja uwielbia, wieć wydaje mi się, ze tutaj nie ważne jaka byleby miała mnóstwo kolorów.
Jeśli chodzi o zawieszkę do wózka to mam lwa z playgro allegro.pl/leo-zawieszka-playgro-wozek-f...0cm-i3399515003.html mała jest nim zachwycona:) Grzechocze, szeleści i daje radę
A to Polcia na wesołej farmie:)
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Gabi i Domiś fajnie, że jesteście a dzieciaczki cudne
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
I niestety mostkowa pozycja najczęściej kończy się płacem bo robaczek się zatrzymuje na szczebelkach. Moja ma taką mega prostą karuzelkę ale jak wyrobie z kasą to kupie jej taką automatyczną z dłuższymi melodyjkami bo tą musze ciągle nakręcać bo sie atrzymuje a mała krzyczy na te potworki żeby się ruszyły
Hrhrhr myslę nad pokojem dla małej na nowym mieszkaniu
1) ściany na dwa odcienie nebieskiego i ocean z rybkami delfinami
2) znowu łączka ale teraz namalowalabym na ścianie sama to wszystko jakieś drzewa, motyle słoneczko itp
3) niebo najpierw biala ściana później niebiską ale zostawić miejsce na chmurki ew. domalować słoneczko
4) myślałam też żeby na dwóch ścianach zrobić dzień a na dwóch noc.
5) albo takie rybki www.wnetrzaplus.pl/art785-pokoj-malucha-...nalezy-pamietac.html
heh trochę się jaram tymi aranżacjami uwiebliam takie coś tylko wolalabym najpierw popróbować
na salono sypianie też mam pomysł oczywiscie juzz też wymyśliłam jak przerobić kuchnie eby byl dodatkowy pokój ale póki co nas nie stać może jak bedzzie kolejny bachorek a my będzemy bogaci to sie uchciwie a teraz żeby się wszystko udalo i o września byśmy byli na swoim i miałabym windę :D:D
i normalne karnisze
ylko kwa na tym mieszkaniu jest wanna .... a ja wolę prysznic
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moja ma taką mega prostą karuzelkę ale jak wyrobie z kasą to kupie jej taką automatyczną z dłuższymi melodyjkami bo tą musze ciągle nakręcać bo sie atrzymuje a mała krzyczy na te potworki żeby się ruszyły
Mbrava- ja też mam zwykłą nakrecaną i Pola ładnie się nią zajmuje, a jak się kończy melodyjka
to też pokrzykuje na króliczki w samolotach: aaaaaaa a ja mam ubaw:). Tez musze pomyslec o automatycznej bo wtedy ja moge wiecej zrobic, bo tak to jak sprzatam co chwile musze nakrecac:)
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Te zabawki są takie sobie, ale Kacperek się im przygląda to najważniejsze:)
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Te zabawki są takie sobie, ale Kacperek się im przygląda to najważniejsze:)
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Domiś Gabi dzieciaczki śliczne
munnecabrava masz racje co do szczepionek ale to jest i tak temat nie do końca wyjaśniony jak dla mnie nieczysty no ale cóż my możemy to prawda Szczepionki temat rzeka, ile osob tyle opini
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Noc spokojna. Młoda zjadła o 19:00 (teściowa nakarmila bo była w odwiedzinach). O 20:00 kąpiel i do picia herbatka. Wypiła tylko trochę. W nocy zaczęła kręcić się około 04:00 ale nie obudziła się. Dałam Jej mleko i poszła spać dalej. Rano obudziła się o 07:00, zjadła, posiedziała w lezaczku ze mną w kuchni i po godzinie chciała spać. Usnela ale śpi bardzo czujnie.
- bronchilda85
- Wylogowany
- gaworzenie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52337 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=49866 [/url]
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam pytanko: w poniedziałke wracają już moi rodzice (oj zleciały nam te 3 miesiące...) nie chce mi si e wracać do siebie, bo to mieszkanie w bloku , poza tym mój mąż jest w domu tylko na weekendy od piątku do poniedziałku więc nie chce mi się tam samej siedzieć! więc pewnie w tygodniu będę u rodziców a na weekend przemieszczę się do siebie... trochę to kłopotliwe i denerwujące ale chociaż przez ten letni okres myślę że to dobre rozwiązanie zastanawiam się więc nad drugim łóżeczkiem. Myślę o turystycznym ale tak się zastanawiam czy ma ono regulowany poziom wysokości czy tylko jeden - ten najniższy??
miałam awarię komputera i troszkę mnie nie było ale postaram sie was nadrobić. później dodam zdjęcie mojej gwiazdeczki bo wasze dzieciaczki przesłodkie!!! ależ one rosną...
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzieki dziewczyny i zdecydowałam że kupię tą karuzelke co anek tylko nie w wersji różowej
Gabi i Domiś fajnie, że jesteście a dzieciaczki cudne
a masz linka? szukam i nie moge znalezv trwajacej aukcji
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej dziewczyny.
mam pytanko: w poniedziałke wracają już moi rodzice (oj zleciały nam te 3 miesiące...) nie chce mi si e wracać do siebie, bo to mieszkanie w bloku , poza tym mój mąż jest w domu tylko na weekendy od piątku do poniedziałku więc nie chce mi się tam samej siedzieć! więc pewnie w tygodniu będę u rodziców a na weekend przemieszczę się do siebie... trochę to kłopotliwe i denerwujące ale chociaż przez ten letni okres myślę że to dobre rozwiązanie zastanawiam się więc nad drugim łóżeczkiem. Myślę o turystycznym ale tak się zastanawiam czy ma ono regulowany poziom wysokości czy tylko jeden - ten najniższy??
miałam awarię komputera i troszkę mnie nie było ale postaram sie was nadrobić. później dodam zdjęcie mojej gwiazdeczki bo wasze dzieciaczki przesłodkie!!! ależ one rosną...
dobrze poszukaj ale ja mam turystyzne u rodzicow i ma podwieszany drugi poziom i sprawdza sie świetnie
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tymczasem pochwale sie wam. kacper zrobil przewrot z brzuszka na plecy. i to nie przypadkowo bo powtorztl 3 razy. nie pakuje rak do buzi ale za to mam obroty. no i na brzuszku to doslownie papki robi. ja go dlugo nie trzymam bo nie opuszcza glowy wiec boje sie ze sie zmeczy.